The incredible Sony MH1 /MH1c!

Δεν γίνονται έτσι μετρήσεις. ..
Ξεκινηστε απο τους 1000 κυκλους και κατεβαστε την ενταση μεχρι μόλις να ακούγονται.
Μετα στην ίδια ένταση επαναλάβετε για αλλες συχνότητες.

Απλώς σκέφτομαι οτι ίσως να παίζει ρόλο και το αν έχεις ενισχυτή και την ποιότητα του.Τελοσπάντων μια άλλη απορία που έχω είναι ότι τα χρησιμοποιώ σε ένα Sony Ericsson xperia x10i(δουλεύει μόνο το μεσαίο κουμπί σαν ανοιγοκλείσιμο τραγουδιού) και στο pc σε κάτι ηχεία Logitech απλά έχωντας πατημένο είτε όχι το μεσαίο κουμπί μου φαίνεται ίδιος ο ήχος και στο κινητό και στον υπολογιστή.Είναι νορμάλ αυτό?

Το κολλητηρι είναι πολύ δυνατό.
Το πολυ 25αρι θα ελεγα.
Το τζακ που είναι στο λινκ ειναι οτι καλύτερο.

δυστυχως ουτε με αλλαγη στα λαστιχακια ακουσα μπασα,εννοειται οτι το κουμπακι ειναι πατημενο..

Α ωραια ηξερα οτι ειναι καπως δυνατο το 60αρι απλα μου φανηκε πολυ φθηνο και ελεγα ισως παιζει καμια διαφορα και δεν βγαζει αυτα που λεει,λεω να παρω ενα 30αρι να πεσω στην μεση χΔ.
Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

δυστυχως ουτε με αλλαγη στα λαστιχακια ακουσα μπασα,εννοειται οτι το κουμπακι ειναι πατημενο..

Tα βαζεις σχετικα αρκετα μεσα στον ακουστικο πορο, ή τα εχεις εξω εξω, ισα ισα να σκαλωνουν και να μην πεφτουν. ? Μηπως τα εχεις εξω εξω στο αυτι. ?

Αν και με διαφορετικες σιλικονες, σιγουρα καλα πατημενο κουμπι και καλο βαλσιμο στα αυτια, δεν ακουσες εκταση χαμηλου, τοτε ισως και να ειναι προβληματικα. Αλλα και παλι για δοκιμασε και καμια αλλη πηγη να τα δοκιμασεις.! Περιεργο. Τοσοι πηραμε και δεν ακουστηκε τιποτε για προβληματικο περι μπασου.

λεπον παιδια μια ερωτηση,αναμεσα σε αυτα και τα jvc HA-FX1X Xtreme Xplosives. ποια να επιλεξω?θενξ

Προβληματικό ζευγάρι? Να μην είχες πρίμα το καταλαβαίνω. Αλλά μπάσο? Που τα έχεις συνδέσει?
Eυελπιστω οτι φταει η πηγη,λαπτοπ ντεσκτοπ και κινητο,την αλλη βδομαδα θα δοκιμασω σε ενισχυτη...

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Tα βαζεις σχετικα αρκετα μεσα στον ακουστικο πορο, ή τα εχεις εξω εξω, ισα ισα να σκαλωνουν και να μην πεφτουν. ? Μηπως τα εχεις εξω εξω στο αυτι. ?

Αν και με διαφορετικες σιλικονες, σιγουρα καλα πατημενο κουμπι και καλο βαλσιμο στα αυτια, δεν ακουσες εκταση χαμηλου, τοτε ισως και να ειναι προβληματικα. Αλλα και παλι για δοκιμασε και καμια αλλη πηγη να τα δοκιμασεις.! Περιεργο. Τοσοι πηραμε και δεν ακουστηκε τιποτε για προβληματικο περι μπασου.

+1

δεν έχει λογική ... και με τηλέφωνο -δεν παίρνεις μεν το τέλειο-, αλλά όχι και χωρίς καθόλου μπάσα ...

Δεν γίνονται έτσι μετρήσεις. ..
Ξεκινηστε απο τους 1000 κυκλους και κατεβαστε την ενταση μεχρι μόλις να ακούγονται.
Μετα στην ίδια ένταση επαναλάβετε για αλλες συχνότητες.

Το παραπάνω "πιάνει" μόνο αν ξέρεις ότι ο συνδυασμός ενισχυτής & ακουστικά κατεβαίνει flat μέχρι τους ~20Hz.. διαφορετικά θα ακούς (και μετράς) την απόκριση συχνότητας των μηχανημάτων και όχι των αυτιών σου..

Το παραπάνω "πιάνει" μόνο αν ξέρεις ότι ο συνδυασμός ενισχυτής & ακουστικά κατεβαίνει flat μέχρι τους ~20Hz.. διαφορετικά θα ακούς (και μετράς) την απόκριση συχνότητας των μηχανημάτων και όχι των αυτιών σου..

εννοείται βρε Μήτσο.
πάντως ούτως ή άλλως από το να ακούς γενικώς σε οποιαδήποτε κουκουρούκου ένταση και να λες έπιασα 15000 κύκλους με το vol στο 10....είναι πιό ασφαλές.
Να μη σου περιγράψω τι συσκευές έχουν οι ΩΡΛ. Μετά βίας να πίάνουν 14000 κύκλους. Για το κάτω άκρο δεν συζητώ

πάντως για όσους ψάχνονται για φτηνό καλώδιο, έκανα μια βόλτα στην αγορά χτες και βρήκα στην αλυσίδα tiger ακουστικά iem με καλό καλωδιάκι στα 3 ευρώ.
Το σφάζετε και σας μένει το καλώδιο και μερικά λαστιχάκια αν ταιριάζουν.

Έφτιαξα και τα δικά μου, επιτέλους! :Banane0:

Είδα ένα ντοκιμαντέρ στο tablet και άκουγα πουλιά να κελαηδούν...στο διπλανό δωμάτιο! Πολύ καλή αίσθηση χώρου. Πρόβλημα με μπάσα κτλ δεν είχα. Χωρίς να πατηθεί το κουμπί, τα ακουστικά δεν λειτουργούσαν σαν κεραία ραδιοφώνου στο Clip+.

Το πρόβλημα μου είναι ο σχεδιασμός. Τα καλώδια-ζυμαρικά δεν με βολεύουν καθόλου :smash:

πάντως για όσους ψάχνονται για φτηνό καλώδιο, έκανα μια βόλτα στην αγορά χτες και βρήκα στην αλυσίδα tiger ακουστικά iem με καλό καλωδιάκι στα 3 ευρώ.
Το σφάζετε και σας μένει το καλώδιο και μερικά λαστιχάκια αν ταιριάζουν.

βρε συ αρχηγε γιατι να κανουμε τοσο κοπο,δεν σφαζουμε ενα απ τα δεκαδες ακουστικα της πυρκαγιας που εχουμε μαζεψει τοσα χρονια απο τις διαφορες αλλαγες των κινητων,το θεμα ειναι ναναι κανα ιδιαιτερο καλωδιακι μιας και θα μπουμε στον κοπο,αν μπουμε...
γιατι τωρα αν το προσπαθησω εγω τουλαχιστο θα φτιαξω χοντροκοπια,οποτε οποιος δεν εχει προβλημα με κουμπακια και δεν ειναι Νταμπο ας μεινει ως εχει :)
μουα δηλαδη.

Εγω απο παλια ακουστικά απο γύρω στα 10 διάλεξα μετα βιας 2 με καλο εύκαμπτο και αξιόπιστο καλώδιο.
Μετά από καιρό τα καλώδια που δεν έχουν ποιότητα σκληραίνουν.
Ενω κατι σύγχρονο εινσι προτιμότερο

λεπον παιδια μια ερωτηση,αναμεσα σε αυτα και τα jvc HA-FX1X Xtreme Xplosives. ποια να επιλεξω?θενξ

Τα έχω (πλέον) και τα δύο... τα JVC δεν φτάνoυν με τίποτα την ποιότητα ήχου των SONY... ούτε και στο μπάσο... απλά παίζουν πιο δυνατά.