The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μάλλον σαλονικιά "πατέντα" είναι τα τιγράκια. Ποια ακουστικά τους έχουν αντάπτορα; Βολεύτηκα προς το παρόν με δέσιμο αλλα ας υπάρχει και ένα backup.

Η συσκευασία δεν δείχνει αλλά μοιάζουν με εκείνα του πλαισίου ενω κοστίζουν τρία ευρώ

Αλυσίδα καταστημάτων με γκατζετακια.
Δεν έχετε εκει?
δεν τα ξέρω... θα το ψάξω

edit: έχομε τελικώς κ εδώ... Παρασκευή πάω.. έχει τρία μονδέλα ψειράκια. Εχει σε όλα ανταπτορίδιον;; :) :)

Last edited:
δεν τα ξέρω... θα το ψάξω

edit: έχομε τελικώς κ εδώ... Παρασκευή πάω.. έχει τρία μονδέλα ψειράκια. Εχει σε όλα ανταπτορίδιον;; :) :)

Αγνωστον μπαίνεις και το ψαχουλευεις

Δεν ξέρω προσωπικά.
Μια μέρα που μπήκα μέσα τα ειδα στα γρήγορα και μου φάνηκαν σαν του πλαισίου.
Τρια ευρώ ομως κόστιζαν

Παράγγειλα και εγώ δύο απο eshop στα 9 .

ένα για τη μαμα και ένα για τη σύζυγο

αλλά θα συγκρίνω με τα evo και θα σας πω :rofl:

(παρεμπιπτόντως τα 60φεύγα Ohm στην έξοδο ακουστικών που έχει ο nad 326 είναι εντάξει για τις εντάσεις?)

Εξήγησε λίγο παραπάνω σε παρακαλώ Σταύρο γιατί δεν το έχω και είναι πολλές οι σελίδες του νήματος.

τα ΜΗ1 ειναι 15 Ω. Ο συντελεστης αποσβεσης ειναι μικροτερος απο 1 (=15/60)και η αποδοση στο μπασο ειναι αστα να
παμε με αποτελεσμα να λασπωνει και το υπολοιπο φασμα...

Kατάλαβα, ευχαριστώ πολύ!
Οπότε θα πάνε στο walkman της μανούλας και το λαπτοπι της συζύγου...
ελπίζω εκεί να είναι καλύτερα τα πράγματα (δεν έχουν και απαιτήσεις εδώ που τα λέμε)

:ernaehrung004:

Ναι αυτό το διάβασα Δημήτρη, το πάλεψα το νήμα, αλλά παρα πολλές οι σελίδες και τα Ohm τα έχασα.
Παρεμπιπτόντως ρώτησα και για τα "c" αλλά και γιατί είναι αρκετά ακριβότερα τα mh1 τα μαύρα.

Για τα "c" άγνωστον αν και πότε θα φέρουν, ενώ για τα μαύρα "προφανώς λόγω στοκ" ήταν η απάντηση.

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Ναι αυτό το διάβασα Δημήτρη, το πάλεψα το νήμα, αλλά παρα πολλές οι σελίδες και τα Ohm τα έχασα.
Παρεμπιπτόντως ρώτησα και για τα "c" αλλά και γιατί είναι αρκετά ακριβότερα τα mh1 τα μαύρα.

Για τα "c" άγνωστον αν και πότε θα φέρουν, ενώ για τα μαύρα "προφανώς λόγω στοκ" ήταν η απάντηση.
Τα c τα "χτυπάνε" γιατί είναι το universal μοντέλο.
Πριν λίγο καιρό η προσφορά του e-shop στα 8κάτι είχε ξεκινήσει με τα μαύρα.. μετά έδωσαν τα άσπρα και πάει λέγοντας, μάλλον όποιο έχουν/βρίσκουν σε πιο μεγάλη ποσότητα δίνουν.