The incredible Sony MH1 /MH1c!

Σοβαρή ερώτηση:

Γιατί να πάρω τα Superlux HD 681 evo του Power Buy και να μην πάρω αυτά;
Ρωτάω γιατί οι περισότεροι τα έχετε πάρει και τα δύο κι εγώ δεν μπορώ να διαβάσω 144 σελίδες για να βγάλω άκρη.
Και θέλω να πάρω μόνο ένα ζευγάρι. Ήδη έχω και τα HD 600.

Βαγγέλη η επιθυμία μου να πάω στα superlux ξεκίνησε από αυτές τις ψείρες εδώ, των 8,80 εουρίων!

Πήρα ενισχυτή ακουστικών-dac και μπήκα για τα καλά στο τριπάκι των ακουστικών.

Τα Superlux είναι άλλη υπόθεση. Είναι για το σπίτι όταν με πιάνει η μούρλα να ροκάρω ή να ηρεμήσω στον καναπέ με μουσική στις 1 το βράδυ.

Και από ότι λένε τα σουπερλούξια είναι και πιο εύκολα στο παίξιμο ακόμα και με κινητά κατευθείαν (χωρίς ενισχυτές κλπ).

Ε ναι ετούτα τα πετάς και σε μια τσέπη, τα έχεις και ως hands free με το αντάπτορα και μπορείς να τα έχεις μαζί ανά πάσα στιγμή.. Τα άλλα είναι κυρίως για το σπίτι.. Αν δεν σε ενδιαφέρει το έξω να πάρεις τα superlux μάλλον λέω γω.. Γιατί - χωρίς να τα έχω ακούσει τα SL - ναι μεν τα Sony είναι εξαιρετικά αλλά είναι μικρά ακουστικά.. Άλλη φάση ο μεγάλος driver... Εγώ μάλλον θα τα έπαιρνα και τα δύο χα χα

...εγώ που τα έχω και τα δύο, συμβουλεύω να πάρεις και τα δύο (το χαμηλό κόστος το επιτρέπει) .... άλλο πράγμα για το σπίτι η άνεση των over ear και άλλο οι ψείρες που πρέπει κάθε λίγο να τις ξαναχώνεις, να φεύγουν, κλπ. κλπ...

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

...πρέπει κάθε λίγο να τις ξαναχώνεις, να φεύγουν, κλπ. κλπ...

Πω πω! Μ έπιασε κιόλας φαγούρα στ´ αυτί!
Εντάξει θα πάρω τα σούπερ λουξ! Με τις ψείρες δεν μπορώ ούτε να φαντασιωθώ!...

Ότι οι ψείρες θα παίζουν παπάδες δεν το αμφισβητώ! Εξάλλου εμπιστεύομαι την γνώμη των φίλων του φόρουμ που τους γνωρίζω πάνω από δεκα χρόνια.
Από την άλλη, μουσική ακούω μόνο στον χώρο μου και στο αυτοκίνητο. Μου είναι αδιανόητο να βγω βόλτα με ακουστικά στ αυτιά. Νοιώθω σαν να φοράω γυαλιά ηλίου το βράδυ.
Πολύ περισσότερο όταν βγαίνω για πεζοπορία ή ποδήλατο. Μου αρέσει να ακούω τα βήματά μου στο χώμα ή τον θόρυβο από τα λάστιχα και την μετάδοση του ποδηλάτου.
Όταν ταξιδεύω και βρίσκομαι σε καινούργια μέρη δεν μου φτάνει να τα βλέπω. Θέλω και να τα ακούω. Ούτε καν στο ξενοδοχείο...
Ούτε το κινητό μου παίζει μουσική. Είναι stupidphone.
Και έχω ήδη τα HD600. Τα σουπερλουξ τα παίρνω βασικά για να "διαφθείρω" κάποιους φίλους. Και από περιέργεια θα κρατήσω κι εγώ ένα.
Ίσως στο μέλλον αναβαθμιστώ...

Παιδιά σε σχέση με τα MDR-EX35LP είναι καλύτερα τα συγκεκριμένα ακουστικά; επειδή σκέφτομαι την αγορά τους για χρήση με το κινητό.

ΙΜΗΟ ο αντάπτορας από το e-bay είναι must
Καλά τα κόλπα με τα πατημένα κουμπάκια αλλά με τον αντάπτορα ησυχάζει κανείς.
Γενικά δυο ζευγάρια που έχω σπίτι, έχουν μεταξύ τους διαφορές,
Ποτέ δε βολευόμουν με αντίστοιχα ακουστικά , και συνεχίζω να μη βολεύομαι πολύ, αλλά σίγουρα ένα δυο ζευγάρια σε αυτή την τιμή που τα βρίσκουμε αξίζουν
Για ένα σορό χρήσεις

Το πιαστράκι "πέτου", που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, δουλεύει άψογα στο μαγικό κουμπάκι, χωρίς να προσθέτει όγκο ή βάρος και είναι αρκετά "δυνατό" στο γράπωμα.

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Το πιαστράκι "πέτου", που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, δουλεύει άψογα στο μαγικό κουμπάκι, χωρίς να προσθέτει όγκο ή βάρος και είναι αρκετά "δυνατό" στο γράπωμα.

μέχρι να πιαστεί στο σακάκι, να κάνει μπόινγκ και άντε γειά....:grandpa:

Α ναι... δεν είναι για έξω και κουνήματα...
δεν το επιτρέπει και η ταλιατέλα άλλωστε.
Δεν ακους μουσική... χράτσα χρούτσα ακούς...

Τώρα τα δοκιμάζω, μια χαρά είναι η ταλιατέλα ρε παιδιά, σχεδόν σε όλα τα in ear ακουστικά υπάρχει αυτό το πρόβλημα, προσωπικά δεν με πειράζει γιατί όταν ακούς σε μεγάλη ένταση δεν το παρατηρείς καν. Τώρα για την ποιότητα καλούτσικα είναι αλλά θα προτιμούσα λίγο πιο έντονο μπάσο.

Τώρα τα δοκιμάζω, μια χαρά είναι η ταλιατέλα ρε παιδιά, σχεδόν σε όλα τα in ear ακουστικά υπάρχει αυτό το πρόβλημα, προσωπικά δεν με πειράζει γιατί όταν ακούς σε μεγάλη ένταση δεν το παρατηρείς καν. Τώρα για την ποιότητα καλούτσικα είναι αλλά θα προτιμούσα λίγο πιο έντονο μπάσο.

Καλησπερα
Eιναι πολυ σημαντικη η σωστη εφαρμογη στο αυτι
Για μενα ηταν η πρωτη επαφη με in ear με τα mh1 και μου πηρε καποιες μερες
να καταλαβω ποια ειναι η καλυτερη θεση
Επισης ενα ζητημα ειναι και η καταλληλη οδηγηση για το καλυτερο δυνατο μπασο
Με τι τα οδηγεις ?

uploadfromtaptalk1397037515728.jpguploadfromtaptalk1397037534042.jpguploadfromtaptalk1397037555455.jpg
Άλλο ένα σετακι recabled! :)