Αν και στην αρχή με προβλημάτισες με το It's Too Late, μετά τα χθεσινά, όντως μόνο γυναίκες θα μπορούσαν να μας επαναφέρουν και να μας λογικέψουν, οπότε καλώς πράττεις και παραθέτεις την μία Θεά μετά την άλλη… Ας παραδοθούμε σ'αυτές για τη σωτηρία μας...:slapface:
Edit: για μένα, μου αρκεί η Nico.
Λύμπε το "στραβό παιδί", είναι πολύ γοητευτικό, έχει βλέπεις ωραίο χαμόγελο ......
.....
Χαίρομαι που είμαστε συνοδοιπόροι σε όλο αυτό
Ελπίζω να μην σας απογοητεύω........
Συμφωνώ σε όλα, απολύτως.Είμαι πάρα πολύ περήφανος, και δυστυχώς είναι από τα λίγα πράγματα για τα οποία είμαι περήφανος, που o Labfm είναι ένας ζωντανός οργανισμός.Χθες μία μέρα μετά, την κατα την γνώμη μου πάντα, Εθνική μας κατάντια, ο σταθμός όχι απλά στάθηκε στο ύψος του, με δύο πάρα πολύ καλές εκπομπές, αλλά ήταν με τον τρόπο του απολύτως μέσα στην πραγματικότητα.!Καλή εκπομπή για μένα ποτέ δεν υπήρξε μία εκπομπή με 20 ωραία κομμάτια. Το ραδιόφωνο, πρωτίστως πρέπει να αντανακλά την πραγματικότητα, και την διάθεση του παραγωγού, που χθες δεν θα μπορούσε να είναι η καλύτερη, εκτός αν μιλάγαμε για ρομπότ.Στον Lab ούτε server παίζει, ούτε server είμαστε!
Σας ευχαριστώ και τους δύο που μου φτιάξατε την διάθεση με δύο πολύ καλές εκπομπές, και που παρά τις συνθήκες σκεφθήκατε πως κάποιοι ίσως χρειαζόντουσαν λίγη συντροφιά χθες.
Λύμπε το "στραβό παιδί", είναι πολύ γοητευτικό, έχει βλέπεις ωραίο χαμόγελο ......
Supersonic πολύ εκλεπτυσμένη η όλη οπτική, έσφαζε βέβαια με το γάντι.....
Χαίρομαι που είμαστε συνοδοιπόροι σε όλο αυτό
Τρίτη 19/6/2012 "Πορτοκαλής Ηλιος" στις 22:00
Γίνονται προσπάθειες για να φτάσουμε έως τις 24:00
View attachment 80663
Αυτό, είναι το Studio της Χιονάτης (σε απόχρωση σέπια και χωρίς την απατηλή λάμψη του φλας).
Μόνο που, όλη σχεδόν την προηγούμενη εβδομάδα το studio έμεινε εντελώς ανενεργό, διότι η 8η νότα μονοπώλησε τον χρόνο της Χιονάτης.
Τα ηχεία και ο μίκτης κλειστά, ο υπολογιστής δεν άνοιξε παρά ελάχιστα για να ανέβει μια παρουσίαση, ο σκληρός δίσκος δεν φορτώθηκε με περισσότερα gigabytes…
Κι έτσι σήμερα, εξ αιτίας αυτής της 8ης, τεμπέλικης νότας, θα μας επιτρέψετε ελπίζω να παίξουμε σε επανάληψη την εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας, που έτσι κι αλλιώς ήταν εξ ολοκλήρου γραμμένη γι αυτήν…
![]()
A Day in Hionati’s Life. 22:00-24:00 @ TheLabFm.
Σκεφτομαι ομως το εξης:
Μια και η συχνοτητα ειναι ελευθερη σημερα ελεγα να κανω την ηχογραφηση ζωντανα στις 10 για οσους θα εχουν προβλημα αυριο
και πειτε μου τι νομιζετε
Η σκέψη σου μου αρέσει, φτάνει να μην είναι η "κουραστικότερη" για σένα.Σκεφτομαι ομως το εξης:
Μια και η συχνοτητα ειναι ελευθερη σημερα ελεγα να κανω την ηχογραφηση ζωντανα στις 10 για οσους θα εχουν προβλημα αυριο
και πειτε μου τι νομιζετε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.