The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Χαχα χα χα τα μυαλά θα πρεπε να σκεφτούν να ρωτήσουν έτσι δεν είναι; Σοβαρά τώρα σόρυ παιδιά για την παράλειψη, λέτε αυτό να φταίει ε; Εχω ανοιχτά περίπου στα 30 τόρρεντ.
HOL έχω σαν πάροχο, η μεγαλύτερη ταχύτητα upload που έχω δει είναι 90 κι αυτή στιγμιαία, συνήθως κυμαίνεται στα 70-80.

Κλείσε τελείως τον torrent client σου, περίμενε 1-2 λεπτά και μετά κάνε ξανά δοκιμή..

Με τρεις(!) υπολογιστές στο δίκτυο να κάνουν seeding, οι σελίδες ανοίγουν σε 5-6".
Αν τα κλείσω όλα και περιμένω να καθαρίσει η σύνδεση, πετάει.

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Χαχα χα χα τα μυαλά θα πρεπε να σκεφτούν να ρωτήσουν έτσι δεν είναι; Σοβαρά τώρα σόρυ παιδιά για την παράλειψη, λέτε αυτό να φταίει ε; Εχω ανοιχτά περίπου στα 30 τόρρεντ.
HOL έχω σαν πάροχο, η μεγαλύτερη ταχύτητα upload που έχω δει είναι 90 κι αυτή στιγμιαία, συνήθως κυμαίνεται στα 70-80.
Μονο για γελια δεν ειναι, αυτο επρεπε να το ειχες αναφερει εσυ. Τοσες σελιδες ασχολουμαστε και κανουμε δοκιμες με το προβλημα σου. Και εγω εχω τετοιο προβλημα ανοιχτο, αλλα δεν εχω προβλημα. Στησε σωστα το προγραμμα σου.

Re: Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Μονο για γελια δεν ειναι, αυτο επρεπε να το ειχες αναφερει εσυ. Τοσες σελιδες ασχολουμαστε και κανουμε δοκιμες με το προβλημα σου. Και εγω εχω τετοιο προβλημα ανοιχτο, αλλα δεν εχω προβλημα. Στησε σωστα το προγραμμα σου.

Το πρόβλημα φίλτατε slalom, υφίσταται ότι με τα τόρρεντ ανοιχτά, ΜΟΝΟ το ΑV CLUB αργεί να φορτώσει, όλοι οι άλλοι σελιδοδείκτες που έχω αποθηκευμένες ανοίγουν εν ριπή οφθαλμού, έλπιζα ότι θα το χες καταλάβει αυτό στο αρχικό μου ποστ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως. -bye-

avclub.jpg

Αν μου επιτρέπεται μια ιδέα.

Κατάργηση του backgroung στα .breadcrumb .bcRight .bcLeft

νέο rule

#breadcrumb .floatcontainer {
background-color: #F5F9FC;
border-radius: 10px 10px 10px 10px;
box-shadow: 0 0 0 1px #DEEAF5;
margin-left: -9px;
margin-right: -9px;
margin-top: -7px;
padding: 6px;
padding-left: 10px;
}

και ένα Padding-top : 10px; στο #ad_global_below_navbar

και βουαλά

avclubCSS.jpg

View attachment 91088

Αν μου επιτρέπεται μια ιδέα.

Κατάργηση του backgroung στα .breadcrumb .bcRight .bcLeft

νέο rule

#breadcrumb .floatcontainer {
background-color: #F5F9FC;
border-radius: 10px 10px 10px 10px;
box-shadow: 0 0 0 1px #DEEAF5;
margin-left: -9px;
margin-right: -9px;
margin-top: -7px;
padding: 6px;
padding-left: 10px;
}

και ένα Padding-top : 10px; στο #ad_global_below_navbar

και βουαλά

View attachment 91089

Klekor ένα media monkey script μπορεί να βοηθήσει όσους το χρησιμοποιούν, ή και να οδηγήσει και άλλους να το δοκιμάσουν.
ελεύθερα :-)

ρε εγώ μαζί σου... αλλά τι είναι το Media Monkey Script? :flipout:

Ψάχνοντας λίγο ανακάλυψα το Greasemonkey για το firefox.

Αν βρω χρόνο το βράδυ ή αύριο θα φτιάξω ένα σκριπτάκι.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Το πρόβλημα φίλτατε slalom, υφίσταται ότι με τα τόρρεντ ανοιχτά, ΜΟΝΟ το ΑV CLUB αργεί να φορτώσει, όλοι οι άλλοι σελιδοδείκτες που έχω αποθηκευμένες ανοίγουν εν ριπή οφθαλμού, έλπιζα ότι θα το χες καταλάβει αυτό στο αρχικό μου ποστ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως. -bye-
Θα επαναλαβω. Στησε σωστα το προγραμμα torrent που χρησιμοποιεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Θα επαναλαβω. Στησε σωστα το προγραμμα torrent που χρησιμοποιεις.

Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα από τέτοια, μπορείς να μου προτείνεις-υποδείξεις τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Εγώ δεν κατέχω καλώς ή κακώς και ξανατονίζω ότι μόνο για το AV CLUB να αλλάξω κάτι που δεν ξέρω σε τι άλλο θα έχει επίπτωση δεν το κάνω, ευχαρίστως όμως να το δω και να το αποφασίσω. Μόνο σε παρακαλώ επειδή όπως είπα δεν κατέχω, προσπάθησε να είναι λιανά να γλιτώσουμε κόπο, όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στα ποσα συγχρονιζεις και τι ρυθμίσεις εχεις στο προγραμμα αυτη τη στιγμη?

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Στα ποσα συγχρονιζεις και τι ρυθμίσεις εχεις στο προγραμμα αυτη τη στιγμη?

Στα 4,2 συγχρονίζω, όσο για τις ρυθμίσεις δεν καταλαβαίνω, σήμερα που με βλέπεις δεν βλέπω καθυστερήσεις, σχετικά καλά πάει βέβαια το να πάω σε παλιότερη σελίδα την έχει την καθυστέρησή του.

Μόλις δοκίμασα να πάω στη σελίδα 46 και μέτρησα 9,4 δεύτερα, τι συμπεράνεις απ αυτό; Βέβαια θυμίζω έχω μΤόρρεντ ανοιχτό αλλά δεν υπάρχει ενεργό τόρρεντ.

Μόλις δοκίμασα να πάω στη σελίδα 46 και μέτρησα 9,4 δεύτερα, τι συμπεράνεις απ αυτό; Βέβαια θυμίζω έχω μΤόρρεντ ανοιχτό αλλά δεν υπάρχει ενεργό τόρρεντ.

Δεν έχει σχέση αν υπάρχει ενεργό torrent. Πάλι υπάρχουν συνδέσεις με άλλους που ψάχνουν, με DHT & peer exchange κτλ. Αυτά επιβαρύνουν τη σύνδεση.

Δεν έχει σχέση αν υπάρχει ενεργό torrent. Πάλι υπάρχουν συνδέσεις με άλλους που ψάχνουν, με DHT & peer exchange κτλ. Αυτά επιβαρύνουν τη σύνδεση.

Τότε δυστυχώς θα υπομείνω της μοίρας μου, καθότι δεν γίνεται να κλείσει για διάφορους λόγους. Η απορία παραμένει όμως γιατί να συμβαίνει μόνο στο φόρουμ κι όχι στις άλλες σελίδες, μάλλον είναι πιο βαριά αυτή η πλατφόρμα καθότι με την προηγούμενη δεν είχα πρόβλημα.

Απο την αρχή είχα πει οτι μετά την αναβάθμιση έχει βαρύνει αρκετά το forum σε σύγκριση με άλλα vBulletin. Ακόμα και μόνο με τον FF ανοιχτό, πάλι είναι πιο αργό αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό όσο περιγράφεις.

Κάτι άλλο που παρατήρησα: με ενσύρματη σύνδεση και desktop είναι πιο "σβέλτο" σε σύγκριση με καλό WiFi και laptop.

Βλέπω στο status bar του FF οτι οι σελίδες ανοίγουν ταυτόχρονα πολλές συνδέσεις για διαφορετικά domains. Δεν ξέρω αν μπορούν τα παιδιά να βάλουν αυτές τις συνδέσεις σε ένα είδος "σειράς προτεραιότητας" ώστε να μην ανοίγουν όλες μαζί.

Είναι το κόλπο.
Όταν αφαιρούν καλούδια για να γίνει γρηγορότερη η πλατφόρμα γράφονται σελίδες επί σελίδων για να ξαναμπούν και πόσο χρήσιμα ήταν...
Αν δεν αφαιρεθούν γράφεται ο ανάλογος αριθμός σελίδων για το πόσο αργά πάει σε σχέση με άλλες που δεν έχουν τα καλούδια που μας αρέσουν. :p

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που έχουμε εδώ και δεν το έχουν οι "άλλοι", καλύτερα όμως το καλουδόμετρο να μείνει στη θήκη του ;)

Σήμερα έχω το εξής παράξενο πρόβλημα στο ipad:Πολλά απο τα threads που ανοίγω εμφανίζονται μόνο στη μισή οθόνη,η άλλη μισή είναι μαύρη.Αντιμετώπισε κανένας κάτι ανάλογο;Είναι θέμα πλατφόρμας η της ταμπλέτας;