εχουμε πει πιο πάνω αν παιζει 88,2kHz??
θα ηταν πολύ ενδιαφέρουσα η σύγκρισή του με την prodigy cube... tenor chip δεν φοράει και αυτό;;
αν και ακούς Barb Jungr...slapface
...
Εγώ Χρήστο (και λοιποί) δεν γραφω τόσες μέρες εντυπώσεις γιατί πραγματικά δεν ξέρω τί να γράψω.
Το έχω συνδέσει στην μπροστά USB του MacPro (λέτε να υπάρχει διαφορά με τις πίσω USB θύρες???), με το εσωκλειόμενο καλώδιο.
Πριν αρχίσω τα πολύ λίγα από εμένα, να ξεκαθαρίσω ότι:
FLAC ακούω μόλις 3-4 μήνες. Άρα εκ των πραγμάτων με εντυπωσιάζει η "καθαρότητά" τους. Ειδικά κάποιες σπέσιαλ παραγωγές που βρήκα από έναν καλό άνθρωπο, είναι ίσως αποκάλυψη για τα αυτιά μου.
DAC δεν έχω χρησιμοποιήσει / ακούσει ποτέ μου μέχρι την αγορά του Objective. Άρα και σε αυτόν τον τομέα δεν έχω κανένα μέτρο σύγκρισης.
Χρησιμοποιώ το DAC (μέχρι στιγμής) μόνο με τα ακουστικά. Και μόνο πάνω στον Ο2 ενισχυτή.
Τί έχω αποκομίσει μέχρι τώρα? Άνοιξαν οι πύλες του 24/96. Καθαρότητα, ανάλυση, σκηνή (τώρα κατάλαβα ίσως για πρώτη φορά τον όρο "σκηνή")... σαν να άνοιξαν όλα 2 βήματα πιο μπροστά... και πιο πλαϊ... (δεν είμαι και ο καταλληλότερος σε περιγραφές). Αναλυτικότητα, ναι. Τεράστια. Υπάρχει. Την άκουσα. Δεν ήξερα όμως (και ακόμα δεν ξέρω) αν αυτό οφείλεται στο ότι παίζω πραγματικά 24/96 καταπληκτικές ηχογραφήσεις ή αυτή είναι η χροιά του ντακ.
Ομολογώ πως επειδή ακούω κατ' αποκλειστικότητα στην δουλειά, δεν έχω βρεί ευκαιρία ακόμα να βάλω/βγάλω/βάλω/βγάλω επανειλλημένα το Dac ώστε να διαπιστώσω τις όποιες διαφορές.
Όπως αντιλαμβάνεστε δεν είμαι ο καταλληλότερος να δώσω άποψη για το ODac. Γι' αυτό και απέφευγα να γράψω τόσες μέρες...
Για μένα προσωπικά, το σύνολο Amp / Dac / Flacs αποτελεί αποκάλυψη.
Θα είμαι έτοιμος να κρίνω όταν αρχίσω να τρίβομαι πάνω στο θέμα... και όταν αρχίσω να αποκτώ και ακούσματα από άλλους συνδυασμούς.
Προς το παρών, απλά θα κρέμομαι από τα γραφόμενά σας...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.