Καλή αφίσα αν ήταν για κανένα predator
Όλο και πιο τραγικό δείχνει το εγχείρημα...Περίμενα μέχρι να το πει κάποιος άλλος για να μη με λέτε γκρινιάρη.Καλή αφίσα αν ήταν για κανένα predatorΌλο και πιο τραγικό δείχνει το εγχείρημα...
Η φούντα από πάνω μοιάζει σαν κομμένη σκούπα πάντως....
το κρανος σαν να εχει φτιαχτει με 3d printer ,δερματινος γιακας, καραβακι βιγκινγκ, τον πολυφημο τον φανταζομαι με σωβρακακι αλα manowar, μην βγει κανενα φωτοσπαθο κ κανενα drone για δουρειος ιππος ,αυτη η προσεγγιση θα ειχε κ ενα ενδιαφερον απο πλευρας θεωρειων συνομωσιας...Καλή αφίσα αν ήταν για κανένα predatorΌλο και πιο τραγικό δείχνει το εγχείρημα...
Εγώ κοιτάω την λεπτομέρεια στο πάνω μέρος της φούντας. Έτσι γίνεται να κόψεις πιο κοντές τις τρίχες από τις βούρτσες...Εγω ετσι θυμαμαι παντως τις εικονογραφησεις των παιδικων μας χρονων για τις πανοπλιες του πολεμου της Τροιας.
Εμ, όχι. Interstellar, Dunkirk, Inception... δεν είναι ακριβώς μπαρούφες.Ξεψυρίζετε τις εικόνες αλλά το ότι ο Nolan μετά την τριλογία του Batman βγάζει τη μία μπαρούφα μετά την άλλη για να πουλήσει δηθενιά δεν σας αγχώνει;
FIGHT!
Εάν είδα καλά βγαίνει μέσα Ιουλίου, εκεί θα σταθώ, μάλλον δεν θέλουν να πάει καλά, δεν κρίνω εάν δεν την δω, οπότε να περιμένουμε λίγο...
Εμ, όχι. Interstellar, Dunkirk, Inception... δεν είναι ακριβώς μπαρούφες.
Εδώ θα διαφωνήσω. Το Tenet ναι, ήταν μέτριο. Τα άλλα όχι, με τίποτα. Interstellar, Dunkirk, Oppenheimer, είναι αριστουργήματα.Interstellar (μέτρια) Dunkirk (meh...) tenet και Openheimer (μπαρούφες ολκής) βγήκαν μετά την τριλογία.
Ειδικά το Tenet είναι ότι πιο δήθεν έχει χαλάσει τον χρόνο μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.