The Odyssey (2026)

Καλή αφίσα αν ήταν για κανένα predator Όλο και πιο τραγικό δείχνει το εγχείρημα...
Η φούντα από πάνω μοιάζει σαν κομμένη σκούπα πάντως....
Περίμενα μέχρι να το πει κάποιος άλλος για να μη με λέτε γκρινιάρη.

Καλή αφίσα αν ήταν για κανένα predator Όλο και πιο τραγικό δείχνει το εγχείρημα...
Η φούντα από πάνω μοιάζει σαν κομμένη σκούπα πάντως....
το κρανος σαν να εχει φτιαχτει με 3d printer ,δερματινος γιακας, καραβακι βιγκινγκ, τον πολυφημο τον φανταζομαι με σωβρακακι αλα manowar, μην βγει κανενα φωτοσπαθο κ κανενα drone για δουρειος ιππος ,αυτη η προσεγγιση θα ειχε κ ενα ενδιαφερον απο πλευρας θεωρειων συνομωσιας...
ο Ολιβερ Στοουν στον Αλεξανδρο προσπαθησε πιο πολυ

• Haha
Reactions: Simos.I
Εγω ετσι θυμαμαι παντως τις εικονογραφησεις των παιδικων μας χρονων για τις πανοπλιες του πολεμου της Τροιας.
Εγώ κοιτάω την λεπτομέρεια στο πάνω μέρος της φούντας. Έτσι γίνεται να κόψεις πιο κοντές τις τρίχες από τις βούρτσες...

Επίσης αυτό το κράνος είναι Κορινθιακό όπου αν δεις πραγματικά κράνη , η φούντα έχει το 1/3 σε πάχος...

Ξεψυρίζετε τις εικόνες αλλά το ότι ο Nolan μετά την τριλογία του Batman βγάζει τη μία μπαρούφα μετά την άλλη για να πουλήσει δηθενιά δεν σας αγχώνει;

FIGHT!

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger
Ξεψυρίζετε τις εικόνες αλλά το ότι ο Nolan μετά την τριλογία του Batman βγάζει τη μία μπαρούφα μετά την άλλη για να πουλήσει δηθενιά δεν σας αγχώνει;

FIGHT!
Εμ, όχι. Interstellar, Dunkirk, Inception... δεν είναι ακριβώς μπαρούφες.

Mετράω 11 σελίδες, για μια ταινία που δεν έχουμε δει, το μεγαλύτερο ποσοστό γράφει αρνητικά, με έχει προβληματίσει γενικότερα το Hollywood που όταν στερέψει από θεματολογία, καταπιάνεται με την "πεπατημένη" αναφορά στην Ελλάδα και στην ιστορία της που κατά γενική παραδοχή, έχει τρομερές ανακρίβειες.

Εάν είδα καλά βγαίνει μέσα Ιουλίου, εκεί θα σταθώ, μάλλον δεν θέλουν να πάει καλά, δεν κρίνω εάν δεν την δω, οπότε να περιμένουμε λίγο...

Αυτά...

• Like
Reactions: #@george@#
Εάν είδα καλά βγαίνει μέσα Ιουλίου, εκεί θα σταθώ, μάλλον δεν θέλουν να πάει καλά, δεν κρίνω εάν δεν την δω, οπότε να περιμένουμε λίγο...

Όλες οι ταινίες του Νόλαν Ιούλιο βγαίνουν. Μονοπωλεί την θερινή σεζόν.

Εμ, όχι. Interstellar, Dunkirk, Inception... δεν είναι ακριβώς μπαρούφες.

Interstellar (μέτρια) Dunkirk (meh...) tenet και Openheimer (μπαρούφες ολκής) βγήκαν μετά την τριλογία.
Ειδικά το Tenet είναι ότι πιο δήθεν έχει χαλάσει τον χρόνο μου.

Interstellar (μέτρια) Dunkirk (meh...) tenet και Openheimer (μπαρούφες ολκής) βγήκαν μετά την τριλογία.
Ειδικά το Tenet είναι ότι πιο δήθεν έχει χαλάσει τον χρόνο μου.
Εδώ θα διαφωνήσω. Το Tenet ναι, ήταν μέτριο. Τα άλλα όχι, με τίποτα. Interstellar, Dunkirk, Oppenheimer, είναι αριστουργήματα.

• Like
Reactions: takisot and Maestro
Εγώ τα κατατάσσω (τουλάχιστον) ένα σκαλί πιο κάτω όλα μαζί με το Tenet να είναι στα "δεν βλέπεται".
Οπότε, κρατάω μικρό καλάθι και για την Οδύσσεια.
Αν αυτό που θα με χαλάσει μείνει στην ιστορική ακρίβεια των κουστουμιών θα είμαι χαρούμενος.