Βασικά αν μπορούσε να αποδόσει μια σύγχρονη εκδοχή της παραπάνω πανοπλίας θα του έβγαζα το καπέλο. Αλλά δεν τον ενδιέφερε τι γράφει η οδύσσεια προφανώς. Ταινία από την περίληψη πάει να κάνει. Σιγά μην έχει διαβάζει όλο το έπος. Στην καλύτερη το έχει δει σε ταινία μικρός
O Βολγκανγκ Πετερσεν απεδωσε απταιστα τις πανοπλιες των Αχαιων στην Τροια (εκτος του Αχιλεα που εβαλε λιγο φαντασια) Αλλα απ'οτι φαινεται κανεις δεν το εχει προσεξει η οι ανθρωποι δεν ξερουν να βλεπουν αλλιως δεν θα λεγαν "αν εδειχνε τετοια πανοπλια"... σαχλαμαρες.
Ο Πετερσεν εδειξε στρατους ολοκληρους. Οι ανθρωποι δεν διαβαζουν αλλα ουτε βλεπουν.
Επισης κατι αλλο. Εαν πηγαινα σε ενα θεατρο να ξαναδω ενα Αμλετ, με ενα μικρο θιασο χωρις τα εκκατομυρια του χολλυγουντ, και μου εβγαζε τα προσωπα με κουστουμια και καμπαρντινες και ανταλασσαν τις ρεπλικες τους σωστα και ωραι και ξαναακουγα τον "μυθο" θα ελεγα, μπραβο.
Αλλα οταν μπρασσαρεις εκκατομυρια επι εκκατομυριων, και κανεις τετοιες παπαριες, επιπλεον εαν τις εκανε καποιος αλλος ας πουμε ο αρχιμοδιστρος του γκρουπ αλλα εσυ το εγκρινεις τοτε εισαι παπαρας.
Και σιγα μη σεβαστουμε επειδη εκανες ενα Ινσεψιον που διπλονονταν οι πολεις και κανεις δεν καταλαβε τι ηθελε να πει...
Καποτε οι Ιταλοι καναν κατι τετοιες αρπαχτες, με ρωμαϊκα κουστουμια, και γελαγαμε. Γιατι ηταν Ιταλοι που καναν αρπαχτες για ενα φιλμακι να περασει η ωρα. Και το λεγαν κι'ολας.
Τωρα το κανουν και σου λενε ριχνουμε βαρυσημαντα ονοματα και τοσα εκκατομυρια... οποτε χειροτεροι παπαρες απο τους τοτε.