THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Σημερα ξανανέβασαν το 8 στο site αλλά καμία αλλαγή για όσους το είχαν ήδη αγοράσει....

Δεν παίζει HD-DVD ή κάνω λάθος? αν όχι παραμένω στο 7.3 , αν και έχω πιο πολλά blu-rays από ότι hd-dvds να μην τα "αχρηστέψω"

Re: Απάντηση: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Τι εγινε τελικα ?

Α, μου είσαι και βιαστικός! :p

Λοιπόν, κακά μαντάτα:

Καταρχήν HD DVD πάπαλα γενικώς (μόνο δισκάκι δεν δοκίμασα γιατί δεν πρόλαβα – αλλά το θεωρώ απίθανο).

Από δίσκο δεν παίζει τίποτα! Ούτε HD DVD (προφανώς), ούτε BR, ούτε από folder, ούτε από ISO.

Δεν παίζει ακόμα και γραμμένα BR σε δισκάκι (κάτι το οποίο τουλάχιστον έκανε το WinDVD 9 Plus BR – το οποίο παίζει και HD DVD).

Βασικά δεν παίζει απολύτως τίποτα εκτός από original δισκάκια BR!

Για ένα μυστήριο λόγο, ένα μόνο ΒR έπαιξε από iso / δισκάκι γραμμένο και αυτό μόνο το σύντομο (~30 sec) demo / εισαγωγή σε DTS HS MA 7.1 (απ όπου – αλλά και από το show info, όπου πλέον αναφέρεται κανονικά DTS Master Audio και ʽμεγάλοʼ bitrate – επιβεβαίωσα την υποστήριξή του). Στη συνέχεια μαύρη οθόνη (όπως και σε όλα τα BR από δίσκο / iso / δισκάκι εγγράψιμο που δοκίμασα).

To AnyDVD HD δεν φαίνεται να το επηρεάζει (όπως το WinDVD) σε κάτι.

Το καλό (όχι για πολλούς φαντάζομαι αλλά ο βασικός λόγος αγοράς για εμένα– όχι πλέον βέβαια μετά το κόψιμο των πάντων από δίσκο και εγγράψιμα δισκάκια) είναι η υποστήριξη DTS HD MA (και 7.1).

Προφανώς υποστηρίζει πλέον κανονικά και Dolby TrueHD > 5.1 (7.1) (αυτό εξάλλου το γράφει ξεκάθαρα και στα specs).

Επίσης υπάρχει πλέον ξεχωριστή επιλογή στο menu audio για HDMI OUT (παραμένει και η SPDIF OUT) που μάλλον υπονοεί την υποστήριξη bitstream.

Με όλο το πετσοκόψιμο αυτό βέβαια μάλλον έχει χαθεί η μπάλα. Γιατί δλδ να δώσει κάποιος 100 Ευρώ για ένα πρόγραμμα που πρακτικά δεν του δίνει τίποτα παραπάνω (αν όχι λιγότερα) από ένα standalone BR player των 350 Ευρώ (πχ Samsung);

Θα το κοιτάξω λίγο παραπάνω το Σ/Κ αλλά δεν βλέπω και πολλά ακόμα που μπορούν να δοκιμαστούν.

Απ ότι φαίνεται, η μόνη ελπίδα μας (και της Cyberlink ίσως….) είναι ο Κυριάκος….

Θενκς !

Και δεν ειμαι καθολου βιαστικος, για τον 100 περιμενουμε καποιες βδομαδες τωρα...;):joker:

Και δεν ειμαι καθολου βιαστικος, για τον 100 περιμενουμε καποιες βδομαδες τωρα...;):joker:
Ασταμάτητος όπως πάντα! :p

Απάντηση: Re: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Για να καταλάβω καλά, θέλουμε να έχουμε πλέον την 3319 και την νέα 8 και να μπορούμε να τις εναλλάσουμε με τον switcher? Αν ναί, σε πολύ λίγες ημέρες (2-3) .....

Έλα ρε άρχοντα..... Κάνε το θαύμα σου... :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Για να καταλάβω καλά, θέλουμε να έχουμε πλέον την 3319 και την νέα 8 και να μπορούμε να τις εναλλάσουμε με τον switcher? Αν ναί, σε πολύ λίγες ημέρες (2-3) .....
Αν όταν λες ʽεναλλάσσουμεʼ εννοείς ότι κάναμε και με την 3730 / 3319, ναι.

Βέβαια αυτό δεν ήταν απλή ʽεναλλαγήʼ αλλά ʽμίξηʼ (καθώς χρησιμοποιούσαμε, αν θυμάμαι καλά, την 3730 ως βάση και ʽτραβάγαμε / εναλλάσσαμεʼ από την 3319a ότι ήταν απαραίτητο για την αναπαραγωγή από δίσκο).

Α, κάπου διάβασα (αλλά δεν το τσέκαρα) ότι η 8 και η 7 μπορούν να συνυπάρξουν.

Θέλουμε η 8 να παίζει από δίσκο (folder) ή τουλάχιστον ISO ή γραμμένα δισκάκια.

Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που ρωτάς αλλά το ζητούμενο είναι να έχουμε βασικά τα νέα που μας προσφέρει η 8 (τα οποία βασικά είναι οι νέοι αποκωδικοποιητές ήχου (DTS MA κλπ), η επιλογή HDMI Audio Out κλπ και το νέο interface / internet movies features).

Δεν ξέρω κατά πόσον σε βοηθάει αυτό αλλά νομίζω ότι γενικά η 8 δεν έχει μεγάλες διαφορές από την 7 στα περισσότερα σημεία παρά μόνο σε όσα προανέφερα.

Ελπίζω να βοηθάω. Για ότι άλλο data θες, μου λες.

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Αν όταν λες ʽεναλλάσσουμεʼ εννοείς ότι κάναμε και με την 3730 / 3319, ναι.

Βέβαια αυτό δεν ήταν απλή ʽεναλλαγήʼ αλλά ʽμίξηʼ (καθώς χρησιμοποιούσαμε, αν θυμάμαι καλά, την 3730 ως βάση και ʽτραβάγαμε / εναλλάσσαμεʼ από την 3319a ότι ήταν απαραίτητο για την αναπαραγωγή από δίσκο).

Α, κάπου διάβασα (αλλά δεν το τσέκαρα) ότι η 8 και η 7 μπορούν να συνυπάρξουν.

Θέλουμε η 8 να παίζει από δίσκο (folder) ή τουλάχιστον ISO ή γραμμένα δισκάκια.

Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που ρωτάς αλλά το ζητούμενο είναι να έχουμε βασικά τα νέα που μας προσφέρει η 8 (τα οποία βασικά είναι οι νέοι αποκωδικοποιητές ήχου (DTS MA κλπ), η επιλογή HDMI Audio Out κλπ και το νέο interface / internet movies features).

Δεν ξέρω κατά πόσον σε βοηθάει αυτό αλλά νομίζω ότι γενικά η 8 δεν έχει μεγάλες διαφορές από την 7 στα περισσότερα σημεία παρά μόνο σε όσα προανέφερα.

Ελπίζω να βοηθάω. Για ότι άλλο data θες, μου λες.

Μονο αυτο θελουμε Κυριακε μας . Ασε το Συριο να ζηταει ενα σωρο πραγματα :jester:

edit....δε ρισκαρω να βαλω τα δισκακια μου στο παλιο drive :jester:

Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Μονο αυτο θελουμε Κυριακε μας . Ασε το Συριο να ζηταει ενα σωρο πραγματα :jester:
Ποια σωρό ζήτησα καλέ;

Εναλλακτικά τα ανέφερα τα άλλα.

Δλδ τα ISO θα σε χάλαγαν; :p

Επί της ουσίας όμως, νομίζω ότι αν τα καταφέρει ο Κυριάκος, θα είναι από folder καθώς, αν έχω καταλάβει καλά, το εργαλείο και η βάση μας παραμένει η 3319a (που δεν κάνει 'διαχωρισμό' folder / iso).

Kyriakos for President!
Κλασίκ κος. Τσουρέκης, πετάγεται στο τέλος να πει την εξυπνάδα του μπας και τον ξεχάσουμε και δεν πάρει την 8 που να του ψήνει και καφέ και να του φέρνεις τις παντούφλες!

:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Κλασίκ κος. Τσουρέκης, πετάγεται στο τέλος να πει την εξυπνάδα του μπας και τον ξεχάσουμε και δεν πάρει την 8 που να του ψήνει και καφέ και να του φέρνεις τις παντούφλες!

Μα...νομιζα οτι εσυ ειχες αναλαβει αυτη την υποχρεωση , οχι ο Κυριακος! :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Μα...νομιζα οτι εσυ ειχες αναλαβει αυτη την υποχρεωση , οχι ο Κυριακος! :p
Αντί να τρομάξω με τους DLP και τα PCια του Χρήστου συνειδητοποιώ ότι τρομάζω στην σκέψη ότι αυτό που λες δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Αλλά που θα πάει, θα κάνω την επανάστασή μου.

ΥΓ Χρήστο, δεν μπορεις να πεις, βούτυρο στο ψωμί σου σου δίνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Αντί να τρομάξω με τους DLP και τα PCια του Χρήστου συνειδητοποιώ ότι τρομάζω στην σκέψη ότι αυτό που λες δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Αλλά που θα πάει, θα κάνω την επανάστασή μου.

ΥΓ Χρήστο, δεν μπορεις να πεις, βούτυρο στο ψωμί σου σου δίνω.

Δεν θα πω τιποτα. Κραταω χαρακτηρα ....:flipout::flipout::flipout:

Διαβάζω αναφορές στο Internet περί υποστήριξης BD ISOs.

Θα το ξανακοιτάξω να δω μήπως κάτι άλλο δεν πήγαινε καλά.