Τι εγινε τελικα ?
Ασταμάτητος όπως πάντα!Και δεν ειμαι καθολου βιαστικος, για τον 100 περιμενουμε καποιες βδομαδες τωρα...:joker:
Για να καταλάβω καλά, θέλουμε να έχουμε πλέον την 3319 και την νέα 8 και να μπορούμε να τις εναλλάσουμε με τον switcher? Αν ναί, σε πολύ λίγες ημέρες (2-3) .....
Αν όταν λες ʽεναλλάσσουμεʼ εννοείς ότι κάναμε και με την 3730 / 3319, ναι.Για να καταλάβω καλά, θέλουμε να έχουμε πλέον την 3319 και την νέα 8 και να μπορούμε να τις εναλλάσουμε με τον switcher? Αν ναί, σε πολύ λίγες ημέρες (2-3) .....
Αν όταν λες ʽεναλλάσσουμεʼ εννοείς ότι κάναμε και με την 3730 / 3319, ναι.
Βέβαια αυτό δεν ήταν απλή ʽεναλλαγήʼ αλλά ʽμίξηʼ (καθώς χρησιμοποιούσαμε, αν θυμάμαι καλά, την 3730 ως βάση και ʽτραβάγαμε / εναλλάσσαμεʼ από την 3319a ότι ήταν απαραίτητο για την αναπαραγωγή από δίσκο).
Α, κάπου διάβασα (αλλά δεν το τσέκαρα) ότι η 8 και η 7 μπορούν να συνυπάρξουν.
Θέλουμε η 8 να παίζει από δίσκο (folder) ή τουλάχιστον ISO ή γραμμένα δισκάκια.
Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που ρωτάς αλλά το ζητούμενο είναι να έχουμε βασικά τα νέα που μας προσφέρει η 8 (τα οποία βασικά είναι οι νέοι αποκωδικοποιητές ήχου (DTS MA κλπ), η επιλογή HDMI Audio Out κλπ και το νέο interface / internet movies features).
Δεν ξέρω κατά πόσον σε βοηθάει αυτό αλλά νομίζω ότι γενικά η 8 δεν έχει μεγάλες διαφορές από την 7 στα περισσότερα σημεία παρά μόνο σε όσα προανέφερα.
Ελπίζω να βοηθάω. Για ότι άλλο data θες, μου λες.
Ποια σωρό ζήτησα καλέ;Μονο αυτο θελουμε Κυριακε μας . Ασε το Συριο να ζηταει ενα σωρο πραγματα :jester:
Κλασίκ κος. Τσουρέκης, πετάγεται στο τέλος να πει την εξυπνάδα του μπας και τον ξεχάσουμε και δεν πάρει την 8 που να του ψήνει και καφέ και να του φέρνεις τις παντούφλες!Kyriakos for President!
Κλασίκ κος. Τσουρέκης, πετάγεται στο τέλος να πει την εξυπνάδα του μπας και τον ξεχάσουμε και δεν πάρει την 8 που να του ψήνει και καφέ και να του φέρνεις τις παντούφλες!
![]()
Αντί να τρομάξω με τους DLP και τα PCια του Χρήστου συνειδητοποιώ ότι τρομάζω στην σκέψη ότι αυτό που λες δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.Μα...νομιζα οτι εσυ ειχες αναλαβει αυτη την υποχρεωση , οχι ο Κυριακος!![]()
Αντί να τρομάξω με τους DLP και τα PCια του Χρήστου συνειδητοποιώ ότι τρομάζω στην σκέψη ότι αυτό που λες δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
Αλλά που θα πάει, θα κάνω την επανάστασή μου.
ΥΓ Χρήστο, δεν μπορεις να πεις, βούτυρο στο ψωμί σου σου δίνω.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.