THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Τελικά το 8 μπορεί να συνυπάρχει με το 7 στο PC ή κάνει Uninstall ????
Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές: Ναι, συνυπάρχουν χωρίς πρόβλημα.

Ωστόσο, ένα μυστήριο πράγμα... με το που έβαλα το 8, το 7 3319α οταν παιζει HDDVD σβηνει μετα απο λιγο.... Συμβαινει και σε καναν αλλο?
Σε εμένα, όχι.

HDdvd παιζει μετα το τελευταιο update γιατι βλεπω οτι θελει κατι περιεργα....?

Ερώτηση: κάποια αρχεία mkv, to POWER DVD 8 τα παίζει μια χαρά κάποια άλλα όχι, αυτό δεν συνέβαινε στο 7 που τα έπαιζε όλα, ή είναι θέμα κάποιον ρυθμίσεων.
Mπορεί να παίξει mkv το PowerDvd; Χρειάζεται κάποιο plugin;

Re: Απάντηση: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

HDdvd παιζει μετα το τελευταιο update γιατι βλεπω οτι θελει κατι περιεργα....?
HD DVD δεν έπαιζει ποτέ το 8, γιατί να παίξει τώρα;

Μιας και το ανέφερες όμως, τσιμπάτε και τον τρόπο για νο κάνετε να παίξει (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν ισχύει αλλά λογικά θα είναι ΟΚ): http://www.digital-digest.com/articles/PowerDVD_8_Ultra_Enable_HD_DVD_page1.html

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Ερώτηση: κάποια αρχεία mkv, to POWER DVD 8 τα παίζει μια χαρά κάποια άλλα όχι, αυτό δεν συνέβαινε στο 7 που τα έπαιζε όλα, ή είναι θέμα κάποιον ρυθμίσεων.

Παίζει .mkv το PDVD?

παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει αναλυτικα να βαλω υποτιτλους ενω βλεπω το legend με power dvd 8 σε blu ray αρχειο κατεβασμενο?

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει αναλυτικα να βαλω υποτιτλους ενω βλεπω το legend με power dvd 8 σε blu ray αρχειο κατεβασμενο?

Πάς μέσα στο φόλντερ stream και ρίχνεις τους συγχρονισμένους υπότιτλους.
Κοιτάζεις ποιό είναι το μεγάλο αρχείο που περιέχει την ταινία (πχ 00002.m2ts με μέγεθος 20 Gb).
Κάνεις rename τους υπότιτλους σε 00002.srt
Διπλό κλίκ στο 00002.m2ts και είσαι ΟΚ.
Αυτά αν είσαι τυχερός και η ταινία είναι ολόκληρη σε ένα αρχείο... Αν δεν είναι υπάρχουν λύσεις αλλά είναι πιό πολύπλοκες και πιό χρονοβόρες.

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Πάς μέσα στο φόλντερ stream και ρίχνεις τους συγχρονισμένους υπότιτλους.
Κοιτάζεις ποιό είναι το μεγάλο αρχείο που περιέχει την ταινία (πχ 00002.m2ts με μέγεθος 20 Gb).
Κάνεις rename τους υπότιτλους σε 00002.srt
Διπλό κλίκ στο 00002.m2ts και είσαι ΟΚ.
Αυτά αν είσαι τυχερός και η ταινία είναι ολόκληρη σε ένα αρχείο... Αν δεν είναι υπάρχουν λύσεις αλλά είναι πιό πολύπλοκες και πιό χρονοβόρες.

AKΥΡΟΝ
Νόμιζα οτι ρωτούσες γιά ΝERO 8 :bang:

τελικά την είδα με km και ούτε γάτα ούτε ζημιά...ευχαριστώ πάντως!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Ατιμο πράγμα το firmware update :p

Nαί, ναί... Τώρα τελευταία έχω πάθει μια στέρηση... Έχουν πάνω απο βδομάδα να βγάλουν καινούριο...
icon10.gif

Καλησπέρα σε όλους,
είμαι καινούργιος στο φόρουμ και χρειάζομαι βοήθεια γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα μου. εγκατέστησα λοιπόν μία δοκιμαστική έκδοση του powerdvd 8 στο pc. η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία αλλά το πρόγραμμα δεν ανοίγει με τίποτα :rifle: μήπως έχετε καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? η σύνθεση του pc είναι : xp pro sp3, cpu p4 3.4Ghz, ati 3850 agp, dual dvi monitors. κάθε βοήθεια δεκτή και ευχαριστώ προκαταβολικά

Δεν ανοιγει; Δλδ τι κανει ακριβως;

(υποψιν οτι η trial εκδοση δεν ειναι ultra -> δεν παιζει br)

Φιλε spcav ευχαριστω για την ανταποκριση. είναι όπως το είπες, δεν ανοίγει καν. φαντασου οτι ακόμη δεν εχω δει το κεντρικό μενού της εφαρμογής. επικοινώνησα με την cyberlnk και μου εστειλαν την μεθοδολογία απεγκατάστασης του προγράμματος. βεβαίως αυτό τον τρόπο τον εχω ακολουθησει μια φορα ακολουθωντας τις οδηγίες του εδω φορουμ. τι να πω ρε παιδι μου.....

Φιλε spcav ευχαριστω για την ανταποκριση. είναι όπως το είπες, δεν ανοίγει καν. φαντασου οτι ακόμη δεν εχω δει το κεντρικό μενού της εφαρμογής. επικοινώνησα με την cyberlnk και μου εστειλαν την μεθοδολογία απεγκατάστασης του προγράμματος. βεβαίως αυτό τον τρόπο τον εχω ακολουθησει μια φορα ακολουθωντας τις οδηγίες του εδω φορουμ. τι να πω ρε παιδι μου.....

.Net Framework v2 και πάνω έχεις εγκαταστήσει syncliner???

γεια σου emilot. απαντηση ειναι ναι διοτι ειναι προαπαιτουμενο για να εγκατασταθει η ati. κοιταξα λοιπον το συστημα και εχω .net 2.0 sp1 & .net 3.0. επιδη μου εβαλες ψυλους στα αυτια θα εγκαταστησω αμμεσα και .net 3.5. κυριοι νομιζω οτι βλεπουμε ενα φαινομενο σε παγκοσμια πρωτη προβολη.:fahne90: αν αλλαξει κατι θα σας ενημερωσω. προς το παρον κανω ο,τι μπορω πανω στο πτωμα του powerdvd 8

Βγηκε και η εκδοση 1713 (δεν ειναι public - δινεται απο το support)