- 18 August 2006
- 17,317
Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές: Ναι, συνυπάρχουν χωρίς πρόβλημα.Τελικά το 8 μπορεί να συνυπάρχει με το 7 στο PC ή κάνει Uninstall ????
Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές: Ναι, συνυπάρχουν χωρίς πρόβλημα.Τελικά το 8 μπορεί να συνυπάρχει με το 7 στο PC ή κάνει Uninstall ????
Σε εμένα, όχι.Ωστόσο, ένα μυστήριο πράγμα... με το που έβαλα το 8, το 7 3319α οταν παιζει HDDVD σβηνει μετα απο λιγο.... Συμβαινει και σε καναν αλλο?
Mπορεί να παίξει mkv το PowerDvd; Χρειάζεται κάποιο plugin;Ερώτηση: κάποια αρχεία mkv, to POWER DVD 8 τα παίζει μια χαρά κάποια άλλα όχι, αυτό δεν συνέβαινε στο 7 που τα έπαιζε όλα, ή είναι θέμα κάποιον ρυθμίσεων.
HD DVD δεν έπαιζει ποτέ το 8, γιατί να παίξει τώρα;HDdvd παιζει μετα το τελευταιο update γιατι βλεπω οτι θελει κατι περιεργα....?
Ερώτηση: κάποια αρχεία mkv, to POWER DVD 8 τα παίζει μια χαρά κάποια άλλα όχι, αυτό δεν συνέβαινε στο 7 που τα έπαιζε όλα, ή είναι θέμα κάποιον ρυθμίσεων.
παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει αναλυτικα να βαλω υποτιτλους ενω βλεπω το legend με power dvd 8 σε blu ray αρχειο κατεβασμενο?
Πάς μέσα στο φόλντερ stream και ρίχνεις τους συγχρονισμένους υπότιτλους.
Κοιτάζεις ποιό είναι το μεγάλο αρχείο που περιέχει την ταινία (πχ 00002.m2ts με μέγεθος 20 Gb).
Κάνεις rename τους υπότιτλους σε 00002.srt
Διπλό κλίκ στο 00002.m2ts και είσαι ΟΚ.
Αυτά αν είσαι τυχερός και η ταινία είναι ολόκληρη σε ένα αρχείο... Αν δεν είναι υπάρχουν λύσεις αλλά είναι πιό πολύπλοκες και πιό χρονοβόρες.
Ατιμο πράγμα το firmware updateAKΥΡΟΝ
Νόμιζα οτι ρωτούσες γιά ΝERO 8 :bang:
Ατιμο πράγμα το firmware update![]()
Φιλε spcav ευχαριστω για την ανταποκριση. είναι όπως το είπες, δεν ανοίγει καν. φαντασου οτι ακόμη δεν εχω δει το κεντρικό μενού της εφαρμογής. επικοινώνησα με την cyberlnk και μου εστειλαν την μεθοδολογία απεγκατάστασης του προγράμματος. βεβαίως αυτό τον τρόπο τον εχω ακολουθησει μια φορα ακολουθωντας τις οδηγίες του εδω φορουμ. τι να πω ρε παιδι μου.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.