Στο θέμα με το 8 θα βρεις την απαντηση σου:
Τα ISO πρεπει να εχουν δημιουργηθει απο συγκεκριμενη δομή φακέλων:
- Inside Root we should have 2 folders: BDMV και CERTIFICATE
- Inside BDMV we should have : CLIPINF, PLAYLIST, STREAM, BDJO, JAR, META, AUXDATA, 2 bdmv files and BACKUP (inside BACKUP we should have CLIPINF, PLAYLIST, BDJO, JAR and 2 bdmv files)
- Inside CERTIFICATE we should have BACKUP
Οτι φακελοι δεν υπαρχουν τους δημιουργεις (κενους προφανως)
το δοκιμασα τυχαια σε ενα τιτλο που δε μου επαιζε αλλα αποτυχια
Λειπανε καποιοι φακελοι, ο JAR και ο AUXDATA, εσβησα και κατι φακελους που ειχε για PS3 update (οχι οτι θα επηρεαζαν αυτοι, αλλα anyway) αλλα παλι το ιδιο, παει να αρχισει η ταινια και δειχνει απλα μαυρη εικονα...
Και ποσο ευχομουνα να ηταν αυτο, θα εφτιαχνα ολα τα ISOs ετσι και τελος, αλλα...
Σημειοτεον, επειδη διαβασα και τα αντιστοιχα μυνηματα στο thread του pdvd8 , οτι απο αυτους τους τιτλους που δε παιζουν, αρκετοι δεν επαιζαν ουτε στο 7 που υποτιθεται δεν κοιταζει τοσο αυτη τη δομη...
Να μην σου κάνει καθόλου εντύπωση, ίσα ίσα όλα ''δένουν''.
1. Εξαρτάται με ποια έκδοση του AnyDVD HD / πότε έχουν ριπαριστεί.
2. Το ΤΜΤ είναι λογικότατο να παίζει από φάκελο (αφού δεν το έχουν κόψει ακόμα) ενώ από ISO ίσως (δεν το έχω ψάξει αλλά μου κάνει λογικό) να έχει το ίδιο θέμα με το PDVD.
Αν προσπαθείς να δεις αρχεία τύπου MKV με το PDVD, απλά χάνεις τον χρόνο σου. Δεν υποστηρίζονται.
Είναι κατάλληλο μόνο για BluRay δισκάκια (και σχετικά ISO images).
Εγώ πάντως με την 1530 έπαιξα κανονικά blue ray από σκληρό σε Windows XP x64... Είχα όμως άλλο πρόβλημα: δεν άκουγα καθόλου ήχο όταν επέλεγα DOLBY TRUE HD ή DOLBY DIGITAL + ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.