THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Βγηκε και η εκδοση 2.18 των ATI HDMI Driver.

Για να δούμε μπας και αλλάζει κάτι στο PowerDVD 9 (που δεν νομίζω δλδ - ειδικά δεδομένου ότι το πρόβλημα υφίσταται και στις NVidia)

Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Εχω στο δισκο καμια 10αρια bluray rips. Εννοειται εχουν αφαιρεθει hdcp κλπ. Τα εχω σε ISO μορφη και τα φορτωνω στο wirtualclonedrive για να τα δει το powerdvd σαν δισκακι. Το θεμα ειναι οτι πανω απο τα μισα δεν παιζουν, και το προβλημα το εχω εντοπισει στα menu τους(και τη γενικοτερη δομη του Bluray που ισως δινει την ευελιξια στην καθε εταιρεια να κανει τα δικα της στα δισκακια της?).

Αν τα περασω απο TSMuxer και κρατησω την ταινια μονο, και ζητησω το αποτελεσμα να βγει σε bluray μορφη, τοτε το αποτελεσμα παιζει αριστα σε ολα τα rips μου...

Ειναι λογικο αυτο που συμβαινει? Κανω κατι λαθος, ή το powerdvd εχει τοσο αθλια συμβατοτητα με τους τιτλους Bluray εκει εξω? Δε μπορω να το καταλαβω ειλικρινα, να παιζουν τα μισα, δηλαδη αν δεν υπαρχει καποιο standard προτυπο πανω στο οποιο φτιαχνουν τα menus κλπ, τοτε τα standalone players πως εχουν συμβατοτητα με ολα?

ΥΓ: Το Arcsoft Totalmedia Theatre μου τα επαιζε σχεδον ολα (αλλα οχι απο ISO, Καποια τα επαιζε μονο απο φακελο....αλλο κουλο και αυτο) αλλα ειχε αλλες δικες του παραξενιες...

Στο θέμα με το 8 θα βρεις την απαντηση σου:

Τα ISO πρεπει να εχουν δημιουργηθει απο συγκεκριμενη δομή φακέλων:

- Inside Root we should have 2 folders: BDMV και CERTIFICATE
- Inside BDMV we should have : CLIPINF, PLAYLIST, STREAM, BDJO, JAR, META, AUXDATA, 2 bdmv files and BACKUP (inside BACKUP we should have CLIPINF, PLAYLIST, BDJO, JAR and 2 bdmv files)
- Inside CERTIFICATE we should have BACKUP

Οτι φακελοι δεν υπαρχουν τους δημιουργεις (κενους προφανως)

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Στο θέμα με το 8 θα βρεις την απαντηση σου:

Τα ISO πρεπει να εχουν δημιουργηθει απο συγκεκριμενη δομή φακέλων:

- Inside Root we should have 2 folders: BDMV και CERTIFICATE
- Inside BDMV we should have : CLIPINF, PLAYLIST, STREAM, BDJO, JAR, META, AUXDATA, 2 bdmv files and BACKUP (inside BACKUP we should have CLIPINF, PLAYLIST, BDJO, JAR and 2 bdmv files)
- Inside CERTIFICATE we should have BACKUP

Οτι φακελοι δεν υπαρχουν τους δημιουργεις (κενους προφανως)

ευχαριστω, θα το δοκιμασω, αλλα κου κανει εντυπωση να μην ηταν εξαρχης με αυτη τη δομη, και επισης το γεγονος οτι το TMT τα επαιζε σχεδον ολα...

Να μην σου κάνει καθόλου εντύπωση, ίσα ίσα όλα ''δένουν''.

1. Εξαρτάται με ποια έκδοση του AnyDVD HD / πότε έχουν ριπαριστεί.

2. Το ΤΜΤ είναι λογικότατο να παίζει από φάκελο (αφού δεν το έχουν κόψει ακόμα) ενώ από ISO ίσως (δεν το έχω ψάξει αλλά μου κάνει λογικό) να έχει το ίδιο θέμα με το PDVD.

Last edited:
το δοκιμασα τυχαια σε ενα τιτλο που δε μου επαιζε αλλα αποτυχια :(
Λειπανε καποιοι φακελοι, ο JAR και ο AUXDATA, εσβησα και κατι φακελους που ειχε για PS3 update (οχι οτι θα επηρεαζαν αυτοι, αλλα anyway) αλλα παλι το ιδιο, παει να αρχισει η ταινια και δειχνει απλα μαυρη εικονα...

Και ποσο ευχομουνα να ηταν αυτο, θα εφτιαχνα ολα τα ISOs ετσι και τελος, αλλα...

Σημειοτεον, επειδη διαβασα και τα αντιστοιχα μυνηματα στο thread του pdvd8 , οτι απο αυτους τους τιτλους που δε παιζουν, αρκετοι δεν επαιζαν ουτε στο 7 που υποτιθεται δεν κοιταζει τοσο αυτη τη δομη...

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

το δοκιμασα τυχαια σε ενα τιτλο που δε μου επαιζε αλλα αποτυχια :(
Λειπανε καποιοι φακελοι, ο JAR και ο AUXDATA, εσβησα και κατι φακελους που ειχε για PS3 update (οχι οτι θα επηρεαζαν αυτοι, αλλα anyway) αλλα παλι το ιδιο, παει να αρχισει η ταινια και δειχνει απλα μαυρη εικονα...

Και ποσο ευχομουνα να ηταν αυτο, θα εφτιαχνα ολα τα ISOs ετσι και τελος, αλλα...

Σημειοτεον, επειδη διαβασα και τα αντιστοιχα μυνηματα στο thread του pdvd8 , οτι απο αυτους τους τιτλους που δε παιζουν, αρκετοι δεν επαιζαν ουτε στο 7 που υποτιθεται δεν κοιταζει τοσο αυτη τη δομη...

Μιας και γνωριζεις το txmuxer, βρες μια ταινια που εχεις περασει απο εκει.
Δες ακριβως τη δομη που εχει φτιαξει σε αυτη, και κανε αυτο που σου περιεγραψε ο Συριος παραπανω.

Κι εγω εχω την εντυπωση οτι κατι λειπει απο το structure.

Καταρχήν δεν υπάρχει λόγος να σβήνεις τίποτα από την δομή.

Μόνο να προσθέτεις ότι λείπει.

Αν παρόλα αυτά εξακολουθεί να μην παίζει, δοκίμασε και με πιο ‛φρέσκια’ έκδοση του PDVD 8.

Τα επομενα 4 που δοκιμασα να φτιαξω τη δομη τους πριν τα κανω ISO, παιξανε σωστα!
Εχω αλλα 5 να δοκιμασω. Αυτο το ενα που δεν επαιξε (εντελως τυχαια ηταν και το πρωτο που δοκιμασα) ισως θελει νεοτερη εκδοση, θα δουμε...

Οταν τα δοκιμασω ολα και δοκιμασω και την τελευταια εκδοση του pdvd 9 θα τα ξαναπουμε, αυριο...

ολα παιξανε τελικα εκτος απο εκεινο το 1 που δοκιμασα πρωτο πρωτο χεχ. Αυτο δε παιζει με τιποτα ουτε με pdvd8 ουτε με 9, μονο με TSmuxer, επειδη ειναι το 1/12 που δεν επαιξε μπορει και απλα να ειναι bad rip και δε με νοιαζει μιας και ειναι ταινια του κωλου...

Θα δουμε και τι θα γινει στα επομενα...

Να μην σου κάνει καθόλου εντύπωση, ίσα ίσα όλα ''δένουν''.

1. Εξαρτάται με ποια έκδοση του AnyDVD HD / πότε έχουν ριπαριστεί.

2. Το ΤΜΤ είναι λογικότατο να παίζει από φάκελο (αφού δεν το έχουν κόψει ακόμα) ενώ από ISO ίσως (δεν το έχω ψάξει αλλά μου κάνει λογικό) να έχει το ίδιο θέμα με το PDVD.

Μιά διευκρίνιση παρακαλώ:
Το ΤΜΤ είναι το TOTAL MEDIA της Arcsoft ?
Κατέβασα για δοκιμή το arcsoft_totalmedia3.5_englishtbyb.exe, αλλά δεν είδα να έχει δυνατότητα αναπαραγωγής από φάκελο στο HD.
Μήπως αναφέρεστε σε κάτι άλλο ??

PowerDVD 9 Ultra build 1530 released.

Αλλα, απ ότι διαβαζω, δεν διορθωσαν το θεμα με το HDMI και τον ήχο.

Οι τύποι στην Cyberlink πλεον παίζουν σε δικό τους χωροχρόνο.

Έχοντας από εχτές το Powerdvd 9.0 Ultra Version, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για να δω πως παίζει.
Δοκίμασα πολλά αρχεία να δω αλλα δυστυχώς τίποτα. Απλά δεν δείχνει τίποτα μια μαύρη οθόνη περνώ σαν αποτέλεσμα.
Είχε, έχει κανένας άλλος τέτοιου είδος προβλήματα ?
Ενώ βλέπω αρχεία 1080p άνετα με το Media Player Classic μέσο του Klite που έχω κατεβάσει, δεν νομίζω ότι είναι θέμα pc. Ίσος κάποια ρυθμίσει που δεν έχω κάνει η κάποια codec που μπορεί να θέλει ?
Εάν ξέρει κάποιος κάτι παρακαλώ ας βοηθήσει.

Αν προσπαθείς να δεις αρχεία τύπου MKV με το PDVD, απλά χάνεις τον χρόνο σου. Δεν υποστηρίζονται.

Είναι κατάλληλο μόνο για BluRay δισκάκια (και σχετικά ISO images).

Ο λόγος που πείρα το το Powerdvd 9 ήταν περισσότερο για αρχεία τύπου Avc-1 όπως μια εκδώσει T2 που κατέβασα. Αλλα από'τι κατάλαβα δεν πρόκειται να το δω.
Ευχαριστώ για την απαντήσει σου.

Εγώ πάντως με την 1530 έπαιξα κανονικά blue ray από σκληρό σε Windows XP x64... Είχα όμως άλλο πρόβλημα: δεν άκουγα καθόλου ήχο όταν επέλεγα DOLBY TRUE HD ή DOLBY DIGITAL + ...

Εγώ πάντως με την 1530 έπαιξα κανονικά blue ray από σκληρό σε Windows XP x64... Είχα όμως άλλο πρόβλημα: δεν άκουγα καθόλου ήχο όταν επέλεγα DOLBY TRUE HD ή DOLBY DIGITAL + ...

Εννοείς iso, προφανώς...

Επίσης κάτι άλλο που δε μου άρεσε ήταν ότι o Cyberlink Η264 decoder δεν είναι πλέον direct show compliant, που σημαίνει ότι δε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε ds media players... Υπάρχει βέβαια ο MPC decoder που "παίζει" τα περισσότερα Η264 αρχεία, ειδικά στο τελευταίο του build (http://www.xvidvideo.ru/content/category/1/1/2/)