Εμένα δε με ενοχλεί το όποιο μέσο προκειμένου να βρω τη μουσική μου…
Εδώ αγοράζω κάτι κατάγρατζουνισμένα νεκρόφιλα βινίλια από παζάρια… και πρέπει να τα πλένω και δυο φορές, αλλά εάν το περιεχόμενο αξίζει δε πειράζει.
Αύξηση πωλήσεων… Για την αξιοπιστία των δεδομένων τους δε ξέρω, από παζάρια δεν έχω δεί στατιστικά
Όσο κάτι μοντέρνα vinyl από ψηφιακή μετατροπή όπως αυτά τα πανάκριβα 45αρια των Metallica, είμαι παθών αγόρασα και μετάνιωσα. Και σκεφτείτε πόσα μεταχειρισμένα βρόμικα vinyl έπαιρνα στην ίδια τιμή
Φυσικά και κυκλοφορούν καλές παραγωγές vinyl σε αλμυρές τιμές συνήθως. Μπράβο σε όσους ασχολούνται με την παραγωγή αντίστοιχων vinyl, αλλά δε σημαίνει ότι θα είναι η πρώτη επιλογή μου αναγκαστικά όταν ψάχνω για τις μουσικές μου. Δε θα περιοριστώ από το μέσο με το στανιό.
Έχω και κάτι δισκάκια SACD, είναι full dsd recording / mastering , νταξ αυτά δεν έχω λόγο να τα πάρω ούτε σε cd ούτε σε vinyl ούτε σε flac. Σε SACD τα έχω, πάλι καλά που άρχισαν να βγαίνουν λύσεις για Backup των SACD και μετατροπή σε ISO->PCM->flac, γιατί θα λυπηθώ πραγματικά εάν αρχίσουν και χαλάνε όπως κάποια παλιά μου cd και vinyl.
Οπότε καλά κάνουν και κυκλοφορούν vinyl , δε με αναγκάζει κανείς να αγοράσω, αλλά καμία φορά όλο και κάτι μπορεί να θα τσιμπήσω. Πάντα με γνώμονα την τιμή και το περιεχόμενο.