Θεωρίες συνωμοσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Το διάβασα Σταύρο ,μάλλον μερικές ώρες πρίν από σένα

Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Καλά, έτσι κι' αλλιώς τα προϊόντα ΕΒΓΑ χ@σμένα τα έχω, πάνω από 15 χρόνια!

Πετρο, να προσεχεις την υγεια σου μ' αυτα που διαβαζεις στο διαδικτυο...😊

Θελεις να το γυρισουμε σε συνομωσια; Γιατι το Αγιο Ορος δηλωσε υποταγη σε Σουλτανο και Χιτλερ οταν κατελαβαν την περιοχη και αυτοι δεχτηκαν αντι να τους πουν "αντε γεια "και να λεηλατησουν τα παντα; Τι φοβηθηκαν;

Ελα τωρα σε πιανει το πατριωτικο με το Αγιο Ορος ; :flipout:

Απάντηση: Re: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

Πετρο, να προσεχεις την υγεια σου μ' αυτα που διαβαζεις στο διαδικτυο...

Το διάβασμα κάνει καλό ,η αβασάνιστη υιοθέτηση κάποιων ακραίων -αβάσιμων -έωλων απόψεων κάνει κακό Σταύρο .
Κάποιοι το κάνουν για να <πιάσουν> λίγα κλικ παραπάνω ,κάποιοι για άλλους λόγους .
Για αυτό καλό θα είναι να φιλτράρουμε όσα γράφονται
Και επειδή ανέφερες την υγεία μου ,σαν σήμερα το 2008 ήμουν στην εντατική μετά εγχείρηση

Ελα τωρα σε πιανει το πατριωτικο με το Αγιο Ορος ; :flipout:
δεν με πιάνει κανένα πατριωτικό. Το άγιο όρος εχει φυγαδεύει αρκετά άτομα στους πολέμους , ακόμη και γυναικόπαιδα . Απλα μου κανει εντύπωση που πριν καλα καλα πατήσουν κατακτητές το πόδι τους στην ελλαδα έδειξαν τέτοια συνεργασία και οι κατακτητές τίμησαν την συμφωνία.

Εμενα με ενοχλεί που υπάρχουν σύνορα σε ενα ολοκληρο κομμάτι γης που χαρίστηκε στην μόνες κατι παραπανω απο 1000 χρονια. Ικανούς τους ειχα να διώχνουν και τα θηλυκά άγρια ζωα αν μπορούσαν . Αλήθεια τα ψάρια και τα αλλα ζωα που τρώνε τα κοιτάνε αν ειναι θηλυκά;

δεν με πιάνει κανένα πατριωτικό. Το άγιο όρος εχει φυγαδεύει αρκετά άτομα στους πολέμους , ακόμη και γυναικόπαιδα . Απλα μου κανει εντύπωση που πριν καλα καλα πατήσουν κατακτητές το πόδι τους στην ελλαδα έδειξαν τέτοια συνεργασία και οι κατακτητές τίμησαν την συμφωνία.

Εμενα με ενοχλεί που υπάρχουν σύνορα σε ενα ολοκληρο κομμάτι γης που χαρίστηκε στην μόνες κατι παραπανω απο 1000 χρονια. Ικανούς τους ειχα να διώχνουν και τα θηλυκά άγρια ζωα αν μπορούσαν . Αλήθεια τα ψάρια και τα αλλα ζωα που τρώνε τα κοιτάνε αν ειναι θηλυκά;

Ναι επρεπε να βγουνε στο βουνο και να βροντοφωναξουν no passaran...αλλα ξεχασα ηταν ηδη στο βουνο εκει πανω.

Τα ψάρια και τα αλλα ζωα δεν πιστεύουν σε Θεούς και Αλλάχ. Τα έχουν ξεπεράσει αυτά τα κομπλεξ.

Τα ψάρια και τα αλλα ζωα δεν πιστεύουν σε Θεούς και Αλλάχ. Τα έχουν ξεπεράσει αυτά τα κομπλεξ.

Ειναι πολυ προχωρημενα μιλαμε...προοδευτικα τα ζωα :BDGBGDB55:

για τα δίποδα λέω που δεν τα εχουν ξεπεράσει που δεν θελουν θηλυκά οικόσιτα ζωα στο " περιβόλι" με μονη εξαίρεση τις γάτες.

Απλα εχω απορία αν τους απασχολεί το κρέας που τρώνε απο το ψάρι ή το αγριογούρουνο αν ειναι θηλυκό...

Ειναι πολυ προχωρημενα μιλαμε...προοδευτικα τα ζωα :BDGBGDB55:

Σε αυτό τον κόσμο που ζούμε, ο άνθρωπος έχει μια ιστορία μερικών χιλιάδων χρόνων με αμφισβητούμενο το αν θα συνεχιστεί η ύπαρξη του εσσαεί. Υπάρχουν ζώα και υπάρξεις με ιστορία πολύ μεγαλύτερη του ανθρώπου που αξίζουν τον σεβασμό και πιθανόν την συνέχιση της ζωής στη γη.

Όλα αυτά μιλώντας σε γραμμικό χρόνο, γιατί αν μιλήσουμε σε άλλο επίπεδο πιθανόν να γίνεται ένας κύκλος που δεν τιμάει την ύπαρξη του άνθρωπου καθόλου ως προς την συνειδητότητα του.

Εγω παντως αν δεν καταλαβαινα κατι δεν θα το ειρωνευομουνα. Και δεν μιλαω για καποιους μοναχους (που μπορει να δινουν κακο παραδειγμα) αλλα για αυτο που πραγματικα αντιπροσωπευει στον κοσμο το Αγιο Ορος!

Βρε ξεκολλάτε με αυτά τα ανθρώπινα κατασκευάσματα!
Θρησκείες, εκκλησίες, θεοί...
Δείτε λίγο παρακάτω από τη μύτη σας.
Εν έτη 2017, οι θρησκείες δεν μπορούν να απαντήσουν ούτε σε ερωτήσεις πεντάχρονων!
Καλά ήταν στην αρχή, δεν λέω, αλλά ακόμη και αυτοί, όταν πήραν την εξουσία, τα έκαναν σαν τα μούτρα τους και έκαιγαν κοσμάκη για το παραμικρό

Άντε, και αν υπάρχει θεός θα με συγχωρέσει by default ότι και να του κάνω.
Μην περιμένει ο πανάγαθος, παντελεήμων, παντοδύναμος μόνο από εμάς να συγχωρούμε τους πάντες και να γυρίζουμε το άλλο μάγουλο! :flipout:

και αν καποιος μοναχος του α.ο. εχει αλλες σεξουαλικες προτιμησεις και σκανδαλιζεται απο ανδρες,τι γινεται σ'αυτη τη περιπτωση;

δηλαδη;
Γιατι ας πουμε,να μη δινει και καποιος στρειτ μοναχος λογο στην ''ηγουμενη'',για τις γυναικες που επισκεπτονται το α.ο.;

Η ευθυνη ειναι καθαρα των επισκεπτριων. Δεν νομιζω οτι τις βαζουν οι ιδιοι οι μοναχοι...

Re: Απάντηση: Θεωρίες συνομωσίας - το αγαπημένο καταφύγιο των Ελλήνων

και αν καποιος μοναχος του α.ο. εχει αλλες σεξουαλικες προτιμησεις και σκανδαλιζεται απο ανδρες,τι γινεται σ'αυτη τη περιπτωση;

Μια χαρα την έπεσε μοναχός σε φίλο μου στο Α.Ο.
Θα μου πεις μεμονομένη περιπτωση ...
:fahne90:

To Άγιο Όρος είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα που έχουν δουλέψει χιλιάδες και εκατομμύρια άνθρωποι να αποκτήσει υπόσταση. Αυτά τα πράγματα θέλει για να κατασκευαστούν πολύ ενέργεια και ικανότητες και χρόνος.
Χρειάζονται καθοδηγητές υπάρχει ειδική διαδικασία δεν είναι δύσκολο εξαρτάται από την ικανότητα των δημιουργών και συνεχιστών. Για να διοικείται το ανθρώπινο είδος πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε τέτοια δημιουργήματα. Αν θέλετε μπορώ να εντρυφήσω στην διαδικασία δημιουργίας.

Οτι υπαρχουν πολλοι κινεδοι στις ταξεις των μοναχων ειναι σιγουρο.

Εγω το εχω διαπιστωσει ο ιδιος σε νησια του Αιγαιου, δεν λεω πια.
Το προβλημα δεν ειναι τι σεξουαλικοτητα εχει ο καθενας, γιατι ο καθε ανθρωπος εχει μια, αλλα εαν με αυτο που αντιπροσωπευει την εκδηλωνει και μαλιστα μερικες φορες ξεδιαντροπα.
Ντροπη δικη τους παντως οχι ντροπη ουτε της θρησκειας ουτε της εκκλησιας.