Δηλαδή εννοείς ότι τα μωρά έχουν οργασμό κατα την διάρκεια κάποιου θηλασμού... Πρώτη φορά το ακούω... Εχεις περισσότερες πληροφορίες ? Αλλά ότι και νά'ναι, γιατί να μην μπορούν να το έχουν και με το μπιμπερό ?
κοίταξε, εάν αληθεύει και παρόλα αυτά τους δίνεις μπιμπερό, κινδυνεύεις μεγαλώνοντας να συνεχίσουν με πλαστικές κούκλες
ώστε οργασμό... και τα κοριτσάκια? Ή αυτά μόνο εάν τα θηλάσει ο μπαμπάς?
H γυναίκα μου πάντως δεν θήλασε κανένα παιδί, αν και το ηθελε. Η πρώτη μας κόρη ήταν νευρική και τις έκοψε και τις δυο θηλές. Αίματα, κακό, νεύρα, κλάματα. Μόλις έβλεπε μωρό τραβιόταν... τελικά, μπουκάλι.
H γυναίκα μου πάντως δεν θήλασε κανένα παιδί, αν και το ηθελε. Η πρώτη μας κόρη ήταν νευρική και τις έκοψε και τις δυο θηλές. Αίματα, κακό, νεύρα, κλάματα. Μόλις έβλεπε μωρό τραβιόταν... τελικά, μπουκάλι.
Σωστο.Απλώς αυτό ήθελα να πω ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο.Φαντάζομαι δεν είναι και κεφαλαιώδους σπουδαιότητας (τώρα που υπάρχουν τα έτοιμα, γιατί παλιά σίγουρα ήταν). Αλλά με την προσωπική μας στατιστική δεν βγάζουμε άκρη. Αυτό με τα αντισώματα κλπ ισχύει (και φαντάζομαι επιβεβαιώνεται στατιστικώς). Και εγώ βλέπω τα παιδιά του κουμπάρου μου, που γεννήθηκαν κοντά με τα δικά μου και έχω ένα μέτρο σύγκρισης, από αρρώστια σε αρρώστια πήγαιναν. Δεν θήλασαν. Το να βγάλω όμως συμπέρασμα από αυτό είναι αυθαίρετο.
Πολύ βαρύ μου φαίνεται αυτό με τον οργασμό...
Πάντως αυτά με την την ψυχολογία, και δη με την βρεφική είναι όλα εικασίες... Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι έτσι... Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα.
Πάντως αυτά με την την ψυχολογία, και δη με την βρεφική είναι όλα εικασίες... Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι έτσι... Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.