Νομίζω με το κεντρικό τον ισορροπείς και με το μικρό βάζεις το βάρος ανάγνωσης....
To counterweight του 3012 αν δεν κανω λαθος ειναι 2 κομματια οποτε το μικρο στο πισω μερος μπορει να παιξει και το ρολο ενος sub weight.
Νομίζω με το κεντρικό τον ισορροπείς και με το μικρό βάζεις το βάρος ανάγνωσης....
To counterweight του 3012 αν δεν κανω λαθος ειναι 2 κομματια οποτε το μικρο στο πισω μερος μπορει να παιξει και το ρολο ενος sub weight.
Οχι μονο. Κάνεις και αλλα πραγματα με το συνδυασμο των θεσεων των δυο.
Σιγουρα οχι. Ο συνδυασμος θα συντονιζει σχεδον ακριβως στα 8 Hz , και με την ΜΡ 500 κοντα στα 9 Hz.που να το ξέρω αυτό... άρα δεν βγαίνει ούτε η jico sas από το "παιχνίδι"...
![]()
Δυστυχώς, κάπου στα χρόνια χάθηκε, όπως και το κουτί του. Υπάρχουν πάντως διάφορα βοηθήματα. Το θέμα ήταν να καταλήξουμε στο μοντέλο γιατί υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ των διάφορων "εκδόσεων"Κανονικά, θα πρέπει στα παρελκόμενα του βραχίονα να έχει τον προτράκτορα του
Σιγουρα οχι. Ο συνδυασμος θα συντονιζει σχεδον ακριβως στα 8 Hz , και με την ΜΡ 500 κοντα στα 9 Hz.
ποιά 150€ ;;;Ομως η μεγαλη διαφορα των δυο , ειναι οτι η βελονα της ΜΡ500 κοστιζει και περιπου 150 ευρω περισσοτερο απο μια SAS !!!!!
Αυτό εννοούσα αλλά δεν το έγραψα καλά, το 2 κομμάτι είναι για να συνδέεται το πλευρικό που ρυθμίζει το βάρος ανάγνωσης.Δεν εννοω το βαριδι στο πλάι, αυτο σιγουρα ειναι για να βαζεις το βαρος αναγνωσης. Το κυριως counterweight ειναι δυο κομματια νομιζω. Στον ΜΚ1 ηταν σιγουρα.
Μιλω για τη βελονα μονο, αν χρειαστει αλλαγη καμιά φορα
ποιά 150€ ;;;
σχεδόν 1000€ έχει πάει η ΜΡ500
Μπορουν να ειναι σε διαφορετικες θεσεις τα δυο. Γι αυτο το εκαναν ετσι. Χρειαζεται καποια μελετη και τακτικη ομως αυτο.Αυτό εννοούσα αλλά δεν το έγραψα καλά, το 2 κομμάτι είναι για να συνδέεται το πλευρικό που ρυθμίζει το βάρος ανάγνωσης.
Στο link που έβαλα στο #21 έχει φωτό με διάφορους συνδυασμού αντιβάρων ανά μοντέλο, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μπαίνει τo μικρό κομμάτι του counterweigh οπου νάναι ή πρέπει να ακουμπάει στο μεγάλο
ναι, οκ αλλά ο Γιώργος δεν έχει καμία από αυτές..Μιλω για τη βελονα μονο, αν χρειαστει αλλαγη καμιά φορα
Και αυτο.ναι, οκ αλλά ο Γιώργος δεν έχει καμία από αυτές..
αν σκεφτεί να πάει σε κάποια από τις 2 θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η ΜΡ500 έχει διπλάσια τιμή![]()
Μονο αυτοι ?μα τι πάθανε αυτοί της naga και πήγαν τις τιμές στα ύψη ;;
Γι αυτο λεω οτι η jico ειναι και "φθηνη" . Microridge , boron , σωστη αναρτηση , τι αλλο δηλαδη εχουν οι αλλοι ?????1000ρικο για ΜΜ κεφαλή !!
δεν το χωράει ο νους.......
Για ΜΜ δεν ξέρω, αλλά λογικά σε αυτό το βραχίονα θα ταιριάζει μια Denon DL-103.Θα το έχω, μάλλον, προς το τέλος της εβδομάδας. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τί κεφαλή έχει πάνω του και σε ποια κατάσταση είναι. Δεν το βλέπω πολύ γρήγορα να έχω άποψη. Ποια κεφαλή ΜΜ θα ταίριαζε;
Oχι χωρις βαριδια ή αλλο headshell.Για ΜΜ δεν ξέρω, αλλά λογικά σε αυτό το βραχίονα θα ταιριάζει μια Denon DL-103.
47Κ για ΜΜ, τα υπόλοιπα για MCΝομίζω δε θα έχει πρόβλημα και χαμηλοέξοδες MC, αλλά τώρα θα ήθελα μία ΜΜ.
Ο επιλογέας IMPEDANCE δεξιά λέει κάτι;
View attachment 248778
Phono input to Main Output 75dB (0,175mV in 1V out) Αρκετά νομίζωΝαι, δειχνει οτι δεχεται χαμηλης αντιστασης πηνιων κεφαλες που υποθετω εννοει MC, και ο απεναντι αριστερος επιλογεας ρυθμιζει gain.
Aν το gain ειναι αρκετο για χαμηλοεξοδες MC και ποσο ειναι αυτο, θα το λεει σιγουρα στο manual του ARC.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.