AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,391
Σ'ευχαριστώ, αλλά διστάζω πολύ να δεχτώ δοκιμές κεφαλών φίλων. Ποια είναι η συγκεκριμένη κεφαλή που λέτε;Την Jico SAS που λέει ο @AUDIOLYTIC την έχω αν θέλεις να τη δοκιμάσεις.
Αλλά νομίζω την έχει και ο @vlad66 .
Σ'ευχαριστώ, αλλά διστάζω πολύ να δεχτώ δοκιμές κεφαλών φίλων. Ποια είναι η συγκεκριμένη κεφαλή που λέτε;
Βλέπω πως η Jico έχει δεκάδες.
Σ'ευχαριστώ, αλλά διστάζω πολύ να δεχτώ δοκιμές κεφαλών φίλων. Ποια είναι η συγκεκριμένη κεφαλή που λέτε;
Βλέπω πως η Jico έχει δεκάδες.
Καπου διαβασα για θεμα θερμοκρασιας λογω της συνεχους τριβης , αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως ειχαν συμπερανει.Να σε ρωτήσω και κάτι συμπληρωματικό Πανικό.
Έχει να κάνει η φθορά με το αδιάκοπο παίξιμο??
Εννοώ , καθ' υπερβολή,αν παίξει συνέχεια για 300 ώρες,θα φθαρεί πιο πολύ ,από το να παίξει 300 ώρες με 4 ώρες την ημερα,ας πούμε??
το δις εξαμαρτείν...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗView attachment 249147
Δυστυχώς, δεν έχω πολύ καλά νέα. Στο Πικάπ είχαν συντελεστεί εγκληματικές επεμβάσεις από πολύ γνωστό "μαγαζί"
- Ολική ( ; ) Ανακαλωδίωση Βραχίωνα:
Ο "τεχνικός" απλά έκοψε τα υπάρχοντα καλωδιάκια που έβγαιναν από το βραχίωνα, τους κόλλησε ένα άλλο τελικό καλώδιο, τύλιξε με μονωτική τις κολλήσεις έβαλε και 2 RCA WBT πήρε και 480Ε***
- Στο βραχίωνα, τη νάιλον βιδούλα με το ελατηριάκι που σταθεροποιεί το κύριο αντίβαρο στο σωλήνα, έλειπε. Το ίδιο και με το βαράκι ρύθμισης του βάρους. Μάλλον το "μαγαζί" είχε βγάλει τα βαρίδια και έχασε τις βίδες ή ξέχασε να τις βάλει πίσω στη θέση τους.
Ο βραχίωνας ταξιδεύει προς Ελβετία για πλήρη αποκατάσταση και σωστή ανακαλωδίωση.
Το Πικάπ τώρα θέλει αλλαγή κάποιων πυκνωτών στην κάρτα που ελέγχει το 16πολικό μοτέρ, αυτό όμως θα το έκανα ούτως ή άλλως και έχω άνθρωπο που εμπιστεύομαι και ξέρει να το κάνει.
- Να μην περιγράψω πως ήταν διευθετημένο το καλώδιο από τη βάση του βραχίωνα μέχρι την έξοδό του από το Πικάπ > photo
Και εις άλλα με υγεία....
*** Το "μαγαζί" κατά δήλωση του πρώην ιδιοκτήτη είναι ο Ri----s.
hyperelliptic?Η ζωη των ακιδων ειναι (περιπου)
Σφαιρικες 400-500 ωρες
Ελλειπτικες 300-400
Shibata/Line contact 750-800
Microridge/SAS/Microlinear 1000 +
συμφωνα με την audio-technica
Βεβαια, εξαρταται και απο την ποιοτητα του διαμαντιου (υπαρχουν διάφορες) . την χρηση , τις ωρες χρησεις , την κατασταση των δισκων , το στησιμο της κεφαλης στο βραχιονα , βαρος αναγνωσης, anti-skating ................
Δις σε βραχίονα Rega με παρόμοια λαθάκια..Δηλαδή ;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.