AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,391
Οι JT δεν ειναι ΜΡ (ΜΙ) ,αλλα "κλασικες" ΜΜ.Στα χαρτιά και στα διαφημιστικά 'δείχνει' μια άλλη ακουστική ροπή σε σχέση με τις κλασσικές των MP.
JT = Jewel Tone ( παλια ονομασια της Nagaoka )
Οι JT δεν ειναι ΜΡ (ΜΙ) ,αλλα "κλασικες" ΜΜ.Στα χαρτιά και στα διαφημιστικά 'δείχνει' μια άλλη ακουστική ροπή σε σχέση με τις κλασσικές των MP.
Εξαρταται τι εννοεις της προκοπης. Δεν ειναι αναγκη να παρεις NOS για ολες τες θεσεις.δεν το ξέρω, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι για αλλαγή στις λάμπες του spa θέλω κανα 1000ρικο (για λάμπες της προκοπής)
καμία σχέση δλδ οι τιμές στις λάμπες με τα solid state (ηλεκτρονικά) υλικά
Ρε άναψέ το να το χαρείς! Στην εγγονή σου θα το αφήσεις;
Ούτε υπάρχει περίπτωση να πεθάνουν όλες οι λυχνίες μαζί, ούτε να πληρώσεις 100€ για την κάθε μία!
Μετοχές στον Ρίτσο έχεις και θα τις πάρεις όλες NOS;
πουλάνε όμως αν διαβάσεις έντυπα του εξωτερικού και αρέσουν.Οι JT δεν ειναι ΜΡ (ΜΙ) ,αλλα "κλασικες" ΜΜ.
JT = Jewel Tone ( παλια ονομασια της Nagaoka )
Ως συνήθως...μια χαρά το χαίρομαι όταν έρχεσαι και το ακούμε μαζί.. (όπως και την zyx , όπως και την jico με το γ@μωboron της)
για (σχεδόν) όλες τις άλλες φορές , υπάρχουν τα άλλα και οι άλλες.. και επειδή τρελαίνομαι να χεριάζω (το ξέρεις αυτό), όλο και κάποιο μηχανάκι "βγαίνει ανανεωμένο" με διαφορετικό χαρακτήρα λίγο ή πολύ και συντηρεί - κρατάει ζεστό το χόμπυ....
μόνο στα ATC δεν θα μπει ποτέ χέρι !
(αλλά ακόμα και αυτά έχουν τα "vlad jumpers" τους αφού τα εργοστασιακά δεν τα είδα ποτέ)![]()
το σκίσαμε το νήμα του ανθρώπου...![]()
Δε θα μείνει έτσι, δεν του αξίζει. Πρέπει, όμως να μετακινείται εύκολα προς το παρόν. Έχω αυτές τις ρόδες που σου επιτρέπουν ~ 74 κιλά Χ4 και μπορείς να σηκώσεις τις τέσσερεις και να ξανακουμπίσεις πάλι κάτω το έπιπλο. Ίσως, είναι μία λύση που θα δοκιμάσω, αφού ήδη έχω τις ρόδες.το τροχήλατο έπιπλο είναι "θάνατος" κατά την γνώμη μου..
αν δεν μπορείς αλλιώς, βάλε κάτι πολύ βαρύ όσο πιο χαμηλά γίνεται...
αν πχ έχει ράφι κοντά στους τροχούς, βάλε παλιές μπαταρίες αυτοκινήτου.. με αυτόν τον τρόπο έλυσα προβλήματα σε ράφι dexion όπου "κάθεται" ο τόρνος μου.
Ο συνδυασμός SME 3012/Nagaoka MP500 είναι ένα κλασσικό παράδειγμα όπου επιτυγχάνεται υψηλή (...και όχι μόνο) απόδοση με σχετικά χαμηλό κόστος απόκτησης. Ειδικά ο 3012 είναι ...ελβετικός σουγιάς για πληθώρα κεφαλών και μάλιστα με ανόμοια χαρακτηριστικά. Όλα όμορφα αγαπητέ geovar. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και ειρήνη καιρούς που περνάμε...Ο συνδυασμός, Phono του AR SP11 MKII- Thorens-SME 3012/Nagaoka MP500, έλαμψε τόσο πολύ που με βάζει σε σκέψεις.
Καλό μήνα σε όλους
Εδώ είναι ακόμη πιο φτηνάΓύρω στα 250€ έχει.
Μάλλον λάθος έγραψε ο Da Capo.
Φίλος εδώ και πολλά χρόνια τεχνικός του Studio Sierra, (https://sierra.gr/) έφερε το διπλό δίσκο της φωτογραφίας.
Η εγγραφή του δίσκου έγινε στο Σιέρα πριν δύο χρόνια. Ακούστε το Steinway με τον Λάντσια!!
Καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο πολύ ένα βινύλιο. Μελωδίες του Ennio Morricone, με τζαζ ματιά από εξαιρετικούς μουσικούς και μια ποιότητα ηχογράφησης απίστευτη.
Ο συνδυασμός, Phono του AR SP11 MKII- Thorens-SME 3012/Nagaoka MP500, έλαμψε τόσο πολύ που με βάζει σε σκέψεις.
Καλό μήνα σε όλους
ΥΓ. Το τροχήλατο "τραπέζάκι" φορτώθηκε βαριά και αδρανοποιήθηκε επαρκώς.View attachment 253262.
View attachment 253258
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.