Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Σπύρο, γνωρίζεις αν υπάρχουν?

Γιατί,τάδοσε κανείς γιά να ξέρουμε??
Aπο την πολλή αγάπη δέν δοθηκαν ποτέ ........................

Τάδες κανείς και δεν το γνωρίζουμε??
Κατά την γνώμη μου ουδείς εξ´όσων ξεκίνησαν την σημαντικότατη προσπάθεια δημιουργίας τού ΑvClub έχει ιδέα.
Τα λοιπά ανήκουν στην σφαίρα τού μύθου,πάντα κατά την γνώμη μου...

Last edited:
Ας μην ξεχνάμε ότι το κατάστημα Laserland που υποστήριζε το AVForum έκλεισε από τη μια μέρα στην άλλη ξαφνικά και απροειδοποίητα.

Θυμάται μήπως κανένας από τους παλιούς ότι εγώ έτυχε και είχα γράψει πρώτος ότι η Laserland έκλεισε;
Σε απάντηση ενός φίλου που περίμενε κάτι καλώδια και δεν τα έπαιρνε ενώ περίμενε καιρό.

Έτυχε να το μάθω αμέσως και άρχισαν μετά τα "πως, πότε, γιατί;"
Ακόμη κι αυτοί που ήταν δίπλα δεν το ήξεραν.
Ήταν κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι έκλεινε το μαγαζί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

πολυ ευχαριστως να συζητησουμε τα περι διαδοχης καταστασης του avforum το καλως ή κακως κρινετε καθημερινα

αν θες Θοδωρη Ρ δωσε μα την δικη σου εκδοχη και θα σου πω και εγω την δικη μου μονο που αν χρειαστει θα της βαλω collateral και κατι χαρτια που κανεις σας δεν εχει δει ακομη....

Υπαρχουν "χαρτια" που μπορει να μας ενδιαφερουν σαν φορουμ ?

οπως το δει κανεις Χρηστο μπορει να ενδιαφερει μπορει οχι θα εξαρτηθει και απο την απαντηση του Θοδωρη Ρ και των υπολοιπων που απ οτι καταλαβαινω ειδαν "σκιες" στην μεταβαση απο το ενα στο αλλο

φυσικα τα "χαρτια" αφορουν μονο και μονον αυτους και οχι το Φορουμ

Απάντηση: Re: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

οπως το δει κανεις Χρηστο μπορει να ενδιαφερει μπορει οχι θα εξαρτηθει και απο την απαντηση του Θοδωρη Ρ και των υπολοιπων που απ οτι καταλαβαινω ειδαν "σκιες" στην μεταβαση απο το ενα στο αλλο

φυσικα τα "χαρτια" αφορουν μονο και μονον αυτους και οχι το Φορουμ

Ε τοτε, στειλτους πμ !

Δεν καταλαβαινω γιατι το θεμα πηρε αυτη την τροπη.
Ο ΜΗΤΣ οπως και πολλοι από εμας εχουν πολλες καλες αναμνησεις από το Avforum. Δωσαμε πολλες ωρες από την ζωη μας εκει και πραγματικα περασαμε καλα.
Αυτο δεν σημαινει οτι τωρα τα πραγματα ειναι χειροτερα.
Θεωρω οτι το μηνυμα του ΜΗΤΣ ειχε νοσταλγικη χροια και δεν ειχε σχεση με το πως εκλεισε-αλλαξε-μεταλλαχθηκε.
Θα ηθελα πολυ παντως να ειχα προσβαση σε παλια μηνυματα (οχι μονο δικα μου αλλα γενικοτερα)

Larry λυπάμαι αλλά δεν θα συμμετέχω σε μια στείρα διαδικασία να δικαιολογήσω ή όχι όσα είπα με δυο λέξεις παραπάνω. Πολύ δε περισσότερο δεν με ενδιαφέρει να βγουν από τα συρτάρια χαρτιά, έγγραφα, σφραγίδες κλπ. Αν μη τι άλλο συζητήσεις σαν κι αυτές διαβρώνουν ακόμη περισσότερο την εικόνα του παλιότερα πολυ-αγαπημένου μου χώρου. Εξάλλου δεν μπορώ να καταλάβω τι θα προσέφερε, συζητήσεις σαν κι αυτή γίνονται πλέον κάθε βδομάδα εδωμέσα, οι περισσότερες δε, καταλήγουν κλειδωμένες.

Η δική μου απόφαση πολύ καιρό πριν, μετά το πρώτο ban (άλλου μέλους) που μου είχε γυρίσει το μάτι ανάποδα, ήταν να διαβάζω αλλά πλέον να γράφω λιγότερο, να βλέπω φωτογραφίες από meetings αλλά να μην πηγαίνω. Σιγά το κακό θα μου πεις, κάποιος χ@στηκε αμα δεν γράφει ο Θοδωρής ο Ραδιώτης, σιγά τις γνώσεις του τις πολύτιμες.

Για τους περισσότερους δεν σημαίνει τίποτα, εμένα με στενοχώρησε αφάνταστα...Το γιατί, αναζητήσέ το στα θέματα με τα γκρί γράμματα ("closed") και στην αναμπουμπούλα που έχουμε κάθε τρεις και λίγο...

Αν μου επιτρέπεται ένα τελευταίο σχόλιο: εγώ πάντως αν ήμουν δάσκαλος και οι μαθητές μου ήταν άτακτοι, και μετά από αλεπάλληλες τιμωρίες και ωριαίες απουσίες το φαινόμενο δεν καταλάγιαζε αλλά φούντωνε, θα άρχιζα να έχω δεύτερες σκέψεις για τις σωφρονιστικές μεθόδους μου. Ειδικά όταν, οι ίδιοι μαθητές με άλλους δασκάλους παλιότερα, δεν είχαν τόσες ωριαίες απουσίες και αποβολές.

ΥΓ: όσο για το avforum, στο οποίο πραγματικά "ανδρώθηκα" home-cinemaδικα, εκεί τουλάχιστον όποιος δεν ήθελε απλά δεν ασχολούταν με τα γύρω-γύρω. Και όταν του κάνανε κουβέντα την άλλαζε και τελείωνε το θέμα. Μπορούσες να επιβιώσεις με καθημερινή συμμετοχή και να μην ασχοληθείς με τα "μικροπολιτικά". Στο avclub θέλοντας και μη τα βλέπεις μπροστά σου κάθε μέρα, κι ας έχεις επιλέξει να είσαι στην απέξω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

αναρωτιέμαι γιατί οι καλοί άνθρωποι πού τόχαν τότε το avforum και έδειχναν τοσο ειλικρινές ενδιαφέρον δέν δίνουν και τά κειμενάκια πού έχουν γραφτεί στίς διάφορες κατηγορίες από πολλά αξιόλογα μέλη..

Η απάντηση δίδεται αυτούσια και στις μέρες μας σε διαφορετικές περιστάσεις...
Το δημοκρατικότατο "έτσι γουστάρωμεν" υφίσταται ακόμη σαν επιχείρημα!!!

ο νοών νοείτω

σε καλο δρομο εισαι Θοδωρη Ρ εγω φταιω που προετρεξα (με χαρτια σφραγιδες και σου πα μου ειπες) της απαντησεως σου
καλο ειναι δε να συνεχιστει στο πνευμα του ποστ σου η κουβέντα του οποιου πολλα σημεια εχουν ενδιαφερον

Όλοι το αγαπούσαμε το Avforum, δεν νομίζω οτι αμφιβάλει κανένας γι' αυτό.
Και είναι και λογικό να θυμόμαστε μόνο τα καλά, άλλωστε από καταβολής κόσμου αυτό συμβαίνει. "Ο αποθανών δεδικαίωται".
Το να συγκρίνουμε όμως την τότε κατάσταση με τη σημερινή νομίζω είναι τελείως άστοχο. Καμία σχέση. Απλά δεν είναι ούτε η κατάλληλη στιγμή ούτε υπάρχει λόγος να αναφεθούν τώρα συγκεκριμένα γεγονότα και παραδείγματα.
Όσο για τα "καυτά" θέματα που έχουν πολλαπλασιαστεί αυτό γίνεται επειδή έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος αντιμετώπισης, και των μελών πρός την ΓΔ αλλά και το αντίθετο.
Βεβαίως τώρα, αν ο καθένας ανοίγει θέμα επειδή το πρωί βρήκε το λάστιχο του αυτοκινήτου του ξεφούσκωτο και η διαχείριση προσπαθεί να τον πείσει οτι αυτό δεν έγινε με δική της ευθύνη τι περιμένετε;

Last edited:
Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Δεν καταλαβαινω γιατι το θεμα πηρε αυτη την τροπη.
Ο ΜΗΤΣ οπως και πολλοι από εμας εχουν πολλες καλες αναμνησεις από το Avforum. Δωσαμε πολλες ωρες από την ζωη μας εκει και πραγματικα περασαμε καλα.
Αυτο δεν σημαινει οτι τωρα τα πραγματα ειναι χειροτερα.
Θεωρω οτι το μηνυμα του ΜΗΤΣ ειχε νοσταλγικη χροια και δεν ειχε σχεση με το πως εκλεισε-αλλαξε-μεταλλαχθηκε.
Θα ηθελα πολυ παντως να ειχα προσβαση σε παλια μηνυματα (οχι μονο δικα μου αλλα γενικοτερα)

Μάλλον περισσότερο αστεία χροιά είχε προς το άτομό μου... Βέβαια δεν με πηράζει καθόλου που εξελίχθηκε...

Re: Απάντηση: Re: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Ο Λουκι Λουκ του Avforum!!! -bye-

ΧΑΧΑΑΑΑΑΑααα. Τα μηνύματά μου ήταν σφαίρες....ΧΑΧΑ! Αν βλέπατε τα χέρια μου καθώς έγραφα θα στραμπουλάγατε τα μάτια σας...ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Όλοι το αγαπούσαμε το Avforum, δεν νομίζω οτι αμφιβάλει κανένας γι' αυτό.
Και είναι και λογικό να θυμόμαστε μόνο τα καλά, άλλωστε από καταβολής κόσμου αυτό συμβαίνει. "Ο αποθανών δεδικαίωται".
Το να συγκρίνουμε όμως την τότε κατάσταση με τη σημερινή νομίζω είναι τελείως άστοχο. Καμία σχέση. Απλά δεν είναι ούτε η κατάλληλη στιγμή ούτε υπάρχει λόγος να αναφεθούν τώρα συγκεκριμένα γεγονότα και παραδείγματα.
Όσο για τα "καυτά" θέματα που έχουν πολλαπλασιαστεί αυτό γίνεται επειδή έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος αντιμετώπισης, και των μελών πρός την ΓΔ αλλά και το αντίθετο.
Βεβαίως τώρα, αν ο καθένας ανοίγει θέμα επειδή το πρωί βρήκε το λάστιχο του αυτοκινήτου του ξεφούσκωτο και η διαχείριση προσπαθεί να τον πείσει οτι αυτό δεν έγινε με δική της ευθύνη τι περιμένετε;

Αγαπητε Μπαμπης Κ , δεν τρεφω καμμια ελπιδα να γυρισουμε στις καλες μερες του avforum και τις ακροασεις μας.

Οταν ξεκινησαμε ειχαμε καποιες αρχες. Ειμασταν χομπιστες και ακουγαμε με τα αυτια μας.

Τωρα ακουμε με τις τσεπες μας (και ειναι πολυ σχετικο αυτο-πιστωτικες ή χαλαρες).

Τα χειροτερα ερχονται...

Τα καινουρια μοντελα βροχη. Καταναλωτες και υπερκαταναλωση.

Ουσια υπαρχει?

Χασαμε και ενα φιλο.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Η απάντηση δίδεται αυτούσια και στις μέρες μας σε διαφορετικές περιστάσεις...
Το δημοκρατικότατο "έτσι γουστάρωμεν" υφίσταται ακόμη σαν επιχείρημα!!!

ο νοών νοείτω

Δηλαδή??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Δηλαδή??

Τότε προφανώς κάποιοι έτσι γούσταραν και δεν έδιναν τα κείμενα που γράφτηκαν ως τότε ώστε να σωθούν. Κακώς βεβαίως.
Αλλά και τώρα τα ίδια γίνονται. Ένα μέλος υπόκειται σε απαξίωση του δικαίωματός του εδώ μέσα ώστε να αποσύρει όποια δικά του γραπτά επιθυμεί, ακόμα και όλα. Η επιχειρηματολογία της ζημιάς που τυχόν θα υποστούν τα θέματα είναι μικρή μπροστά στο αίτημα του κατόχου όλων των δικαιωμάτων.
Για μένα ισοδυναμεί με ανάλογο "έτσι γουστάρω"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας..

Τότε προφανώς κάποιοι έτσι γούσταραν και δεν έδιναν τα κείμενα που γράφτηκαν ως τότε ώστε να σωθούν. Κακώς βεβαίως.
Αλλά και τώρα τα ίδια γίνονται. Ένα μέλος υπόκειται σε απαξίωση του δικαίωματός του εδώ μέσα ώστε να αποσύρει όποια δικά του γραπτά επιθυμεί, ακόμα και όλα. Η επιχειρηματολογία της ζημιάς που τυχόν θα υποστούν τα θέματα είναι μικρή μπροστά στο αίτημα του κατόχου όλων των δικαιωμάτων.
Για μένα ισοδυναμεί με ανάλογο "έτσι γουστάρω"...

Κώστα με μπερδεύεις πολύ τώρα.
Πώς είναι δυνατόν ένα μέλος να πάρει τα γραπτά του και να φύγει από ένα forum;
Δηλαδή είναι σαν εγώ να πάω εθελοντικά να προσφέρω την εργασία μου στο χτίσιμο της μάντρας της εκκλησίας. Και μετά, επειδή μάλωσα με τον παπά, να απαιτήσω να βγάλω απ´τη μάντρα μία-μία όλες τις πέτρες που έβαλα εγώ.
Γίνονται αυτά;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μ

Κώστα με μπερδεύεις πολύ τώρα.
Πώς είναι δυνατόν ένα μέλος να πάρει τα γραπτά του και να φύγει από ένα forum;
Δηλαδή είναι σαν εγώ να πάω εθελοντικά να προσφέρω την εργασία μου στο χτίσιμο της μάντρας της εκκλησίας. Και μετά, επειδή μάλωσα με τον παπά, να απαιτήσω να βγάλω απ´τη μάντρα μία-μία όλες τις πέτρες που έβαλα εγώ.
Γίνονται αυτά;

Στις πέτρες δεν γίνεται να έχεις δικαιώματα ιδιοκτησίας Μπάμπη. Στα γραπτά κείμενα, ειδικά όταν είναι επωνύμως δημοσιευμένα, ναι.

Είναι πολύ απλό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό κα

Στις πέτρες δεν γίνεται να έχεις δικαιώματα ιδιοκτησίας Μπάμπη. Στα γραπτά κείμενα, ειδικά όταν είναι επωνύμως δημοσιευμένα, ναι.

Είναι πολύ απλό.

Δεν ξέρω, εμένα δεν μου φαίνεται τόσο απλό.
Δεν ξέρω τι ισχύει νομικά αλλά μου φαίνεται πολύ παράδοξο το να μπορεί κάποιος που συμμετέχει σε κάποιο δημόσιο γραπτό διάλογο με τη θέλησή του και να μπορεί όποτε θελήσεις να πεί: -Πάιρνω τα κείμενά μου και αποχωρώ.
Να απαγορεύσει αναδημοσίευση κάπου αλλού το καταλάβαίνω.
Επαναλαμβάνω οτι δεν ξέρω αν αυτό στέκει ή όχι νομικά, ηθικά όμως εμένα μου ακούγεται περίεργα.
Εντάξει, δεν έγινε και τίποτε, απλά Κώστα στο συγκεκριμένο θέμα έχω διαφορετική άποψη από τη δική σου.

Τεινω να συμφωνησω με το Μπαμπη.

Απο την αλλη υπαρχουν και οι κανονισμοι οι οποιοι αναφερουν οτι τα κειμενα μενουν και ειναι στην κριση της ΔΟ το τι θα κανει.
ΑΠο εκει και περα η συμμετοχη σε ολα τα φορουμ ζητα αποδοχη σε καποιους κανονισμους τους οποιους ολοι αποδεχομαστε κατα την εγγραφη μας.

Αρα τους εχουμε αποδεχθει και με αυτους προχωραμε.
Το θεμα ειναι στην αποφαση της ΔΟ βαση κανονισμου. Τωρα αν θα επρεπε να ειναι στο σωματειο και οχι στη ΔΟ αυτη η αποφαση ειναι αλλο καπελο.