Larry λυπάμαι αλλά δεν θα συμμετέχω σε μια στείρα διαδικασία να δικαιολογήσω ή όχι όσα είπα με δυο λέξεις παραπάνω. Πολύ δε περισσότερο δεν με ενδιαφέρει να βγουν από τα συρτάρια χαρτιά, έγγραφα, σφραγίδες κλπ. Αν μη τι άλλο συζητήσεις σαν κι αυτές διαβρώνουν ακόμη περισσότερο την εικόνα του παλιότερα πολυ-αγαπημένου μου χώρου. Εξάλλου δεν μπορώ να καταλάβω τι θα προσέφερε, συζητήσεις σαν κι αυτή γίνονται πλέον κάθε βδομάδα εδωμέσα, οι περισσότερες δε, καταλήγουν κλειδωμένες.
Η δική μου απόφαση πολύ καιρό πριν, μετά το πρώτο ban (άλλου μέλους) που μου είχε γυρίσει το μάτι ανάποδα, ήταν να διαβάζω αλλά πλέον να γράφω λιγότερο, να βλέπω φωτογραφίες από meetings αλλά να μην πηγαίνω. Σιγά το κακό θα μου πεις, κάποιος χ@στηκε αμα δεν γράφει ο Θοδωρής ο Ραδιώτης, σιγά τις γνώσεις του τις πολύτιμες.
Για τους περισσότερους δεν σημαίνει τίποτα, εμένα με στενοχώρησε αφάνταστα...Το γιατί, αναζητήσέ το στα θέματα με τα γκρί γράμματα ("closed") και στην αναμπουμπούλα που έχουμε κάθε τρεις και λίγο...
Αν μου επιτρέπεται ένα τελευταίο σχόλιο: εγώ πάντως αν ήμουν δάσκαλος και οι μαθητές μου ήταν άτακτοι, και μετά από αλεπάλληλες τιμωρίες και ωριαίες απουσίες το φαινόμενο δεν καταλάγιαζε αλλά φούντωνε, θα άρχιζα να έχω δεύτερες σκέψεις για τις σωφρονιστικές μεθόδους μου. Ειδικά όταν, οι ίδιοι μαθητές με άλλους δασκάλους παλιότερα, δεν είχαν τόσες ωριαίες απουσίες και αποβολές.
ΥΓ: όσο για το avforum, στο οποίο πραγματικά "ανδρώθηκα" home-cinemaδικα, εκεί τουλάχιστον όποιος δεν ήθελε απλά δεν ασχολούταν με τα γύρω-γύρω. Και όταν του κάνανε κουβέντα την άλλαζε και τελείωνε το θέμα. Μπορούσες να επιβιώσεις με καθημερινή συμμετοχή και να μην ασχοληθείς με τα "μικροπολιτικά". Στο avclub θέλοντας και μη τα βλέπεις μπροστά σου κάθε μέρα, κι ας έχεις επιλέξει να είσαι στην απέξω...