Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

εγώ πάλι έψαχνα να αγορασω το 747 (τότε) και έπεσα σε μιά κατηγορία μουσικής όπου με καλωσόρισε ο αείμνηστος Σπυράκος +...

Είχαμε πάντως και τα ζόρια μας. Θυμάμαι ακόμα πολύ έντονα το χαμό του Κώστα Ν. Λόγω προσωπικού προβλήματος είχε στείλει το γκρι Punto Turbo που είχε στις μπάρες στην Ηλιούπολη. Άργησε να φύγει... αλλά μας έφυγε.

Όταν μετά καιρό είδα άλλο μέλος να χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα (Κώστας Ν.) αγριεύτηκα. Δεν ήξερα αν ήταν πλάκα ή κάτι άλλο. Ευτυχώς όταν του εξήγησα τί συνέβαινε άλλαξε κάπως το nickname του.

ειχες λεφτα για 747?........

20_05_17---Boeing-747-Jumbo-Jet-Cargo-Plane_web.jpg

Απάντηση: Re: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Αγγελε για πες ρε συ κανα γεγονος που σου εμεινε τοτε

Δεν θα ηθελα να αναφερθω σε ενα γεγονος (παροτι τα γεγονοτα του 1ου χωρισμου Avforum-Avsite ηταν πολυ εντονα).
Να πω οτι επειδη η προηγουμενη δουλεια μου το επετρεπε περνουσα αρκετο χρονο "μεσα" και υπηρχε πολλες φορες η αμεσοτητα στην κουβεντα με πολλα παιδια (ο Μπαμπης, ο ΜΗΤΣ, ο Θεο,ο Ιωαννου,η Ελενα, η Νικολ, ο Φουντ!!)
Ξαναλεω οτι αυτες ειναι δικες μου θύμησες και δεν ειναι αναγκη να περιγραφουν και την πραγματικοτητα του τοτε...
Από την αλλη δεν χρειαζεται να γινεται συγκριση με το Avclub. Δεν εχει καμμια χρησιμοτητα για κανεναν.

ειχες λεφτα για 747?........

20_05_17---Boeing-747-Jumbo-Jet-Cargo-Plane_web.jpg

τελικά πήρα 757....

πάντως ειλικρινά θυμάμαι περισσότερο μαζί με το avforum που χάθηκε, τα πρόσωπα που χάθηκαν.
Όπως το παιδί που ανέφερε ο Βλάσης, το άλλο το παληκάρι που έπεσε με το ελικόπτερο, το γερομπισμπίκη μας....

τι να τα κάνω τα κείμενά μας...:rifle:
Τα παιδιά πού είναι....

τελικά πήρα 757....

πάντως ειλικρινά θυμάμαι περισσότερο μαζί με το avforum που χάθηκε, τα πρόσωπα που χάθηκαν.
Όπως το παιδί που ανέφερε ο Βλάσης, το άλλο το παληκάρι που έπεσε με το ελικόπτερο, το γερομπισμπίκη μας....

τι να τα κάνω τα κείμενά μας...:rifle:
Τα παιδιά πού είναι....

Ναι τον θυμάμαι κι εγώ τον Παπαναστασίου. Τη μια μέρα συζητούσαμε στο μαγαζί του Κώστα Αποστολούδα και μου έλεγε περήφανα για τους Αιόλους του και όταν ζήτησα να τους ακούσω την επόμενη μέρα, μου είπε ότι έχει πτήση. Τη μεθεπόμενη το πρωί μάθαμε ότι ήταν ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου που έπεσε έξω από το Άγιο Όρος με τον Πατριάρχη Αλεξάνδρειας.

Περιεργη ειναι αυτη η συναισθηματικη εξαρτηση απο μια ιστοσελιδα.....που κανει καποιους να ανατριχιασουν.

Δεν μπορω να την κατανοησω......το να εχεις βεβαια καποια γραπτα σου εκει-σημαντικα για σενα- ειναι ενα θεμα αλλα μεχρι ενος σημειου.

Δηλαδη αν αυριο το πρωι ο τοτε κατεχων το σερβερ -και το brand name να υποθεσω ακομα ? - ανοιξει το avforum με ολα τα κειμενα μεσα και το επαναλειτουργησει τι θα σημανει?
οτι ολοι θα προστρεξουν εκει απο συναισθηματικης αποψεως?

Οι ανθρωποι μετρουν ειτε τους εχεις στο ΜΣΝ, ειτε σε ενα φορουμ ειτε απεναντι απο το σπιτι σου.

Π

Δηλαδη αν αυριο το πρωι ο τοτε κατεχων το σερβερ -και το brand name να υποθεσω ακομα ? - ανοιξει το avforum με ολα τα κειμενα μεσα και το επαναλειτουργησει τι θα σημανει?

όχι απαραίτητα.
Αλλά ένα δυό ποστς εδώ και εκεί θα γράφαμε.
Και υπάρχει ΠΟΛΥ υλικό εκεί μέσα, τεχνικά, παρουσιάσεις, κοινωνικά....

Περιεργη ειναι αυτη η συναισθηματικη εξαρτηση απο μια ιστοσελιδα.....που κανει καποιους να ανατριχιασουν.

Δεν μπορω να την κατανοησω......το να εχεις βεβαια καποια γραπτα σου εκει-σημαντικα για σενα- ειναι ενα θεμα αλλα μεχρι ενος σημειου.

Οι ανθρωποι μετρουν ειτε τους εχεις στο ΜΣΝ, ειτε σε ενα φορουμ ειτε απεναντι απο το σπιτι σου.

Ξέρεις τί είναι να μαθαίνεις τη γέννηση του παιδιού σου από το φόρουμ κι όχι από τη μάνα;; (έλειπα σε ταξίδι και ο μικρός γεννήθηκε στη διαδρομή από Αλαμπάμα σε Ντάλας. Όταν έφθασα η ώρα ήταν περίεργη για την Ελλάδα και δεν θα συνέδεαν με το νοσοκομείο. Όμως ο Μάριος ο Δασκαλάκης είχε προλάβει και το είχε γράψει στο φόρουμ για να το δώ.

Και άμα ήταν τόσο αγαπημένος ο κόσμος στο Avforum, γιατί οι μισοί ήρθαν εδώ και οι άλλοι μισοί σε άλλο forum?

Ρωτάω από περιέργεια (ειλικρινά), δεν υποννοώ.

πολυ περιεργος εισαι τα ακους?? αντε ρε απο κει περα που θες και εξηγησεις ουστ!!!!

καλα πλακα κανω!!!!!!

λοιπον το σχισμα προηρθε πιο παλια 2 χρονια πριν για αλλους λογους που ουτε εγω γνωριζω και μαλλον ηταν κατι προσωπικα επαγγελματικα του κ.Σιδερακη με τον κ.Καφατο και δεν μας αφορουν(πιστευω)

Τι να κάνω...
Πρέπει πρώτα να γράφουμε μια εισαγωγή, μην παρεξηγηθεί κανείς και μετά αυτό που θέλουμε.

Thanx Larry.

Κι εμενα μου προκαλεσε συγκινηση η σελιδα που ανοιξα...Νοσταλγια,οχι μονο για τα μηνυματα που χαθηκαν,αλλα για το ευρυτερο κλιμα που επικρατουσε...

Ειμασταν μια παρεα περιπου 40 ανθρωπων,απο τους πρωτους 400 τοτε..που συμμετειχαν καθημερινα...Δεν γνωριζα προσωπικα κανεναν κι ομως ειχα την εντυπωση πως ηταν παλιοι γνωστοι μου...Μοιραζομασταν ευχαριστα και δυσαρεστα γεγονοτα ....Δεν ξεχνιεται εκεινη η νυχτα του δυστυχηματος του Κωστα...Η "καψουρα" του Στελιου....που την απαλυνε η μουσικη των Πυξ Λαξ...Οι μοναχικες νυχτες του πρωτοδιοριζομενου Βαγγελη καπου στην Πελοποννησο...Διονυσης Κουτρουμπανος,Μιχαλης Ιατρου,ο διεθνως γνωστος για την υφη,την πυκνοτητα και το απολυτο μαυρο του μαλλιου του....Ζερβοπουλος Γεωργιος......!!!Ο δε σχολιασμος του των κινηματογραφικων ταινιων...προεμηνυε το τι θα επακολουθουσε ...:Συνεντευξεις με τις ωραιοτερες κυριες του κινηματογραφου...

Τι να θυμηθω...τι να ξεχασω....

ελα ρε συ Χριστινα πες κι αλλα!!!!! με τον Παναγιωτιδη κανας ερωτας δεν επαιξε...Χριστινα το βρηκα

θα κανουμε θεμα και θα βγαλουμε απλυτα στον αερα!!!! σαν το Ciao ενα πραμα!!!

Re: Απάντηση: Re: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Ξέρεις τί είναι να μαθαίνεις τη γέννηση του παιδιού σου από το φόρουμ κι όχι από τη μάνα;; (έλειπα σε ταξίδι και ο μικρός γεννήθηκε στη διαδρομή από Αλαμπάμα σε Ντάλας. Όταν έφθασα η ώρα ήταν περίεργη για την Ελλάδα και δεν θα συνέδεαν με το νοσοκομείο. Όμως ο Μάριος ο Δασκαλάκης είχε προλάβει και το είχε γράψει στο φόρουμ για να το δώ.

:flipout:

Βλαση συγνωμη αλλα εμενα αυτο δεν μου κανει φυσιολογικο........

Ειναι σαν την παλια εποχη ας πουμε να ακουγες το σουσουρο στην γειτονια και να το μαθαινες απο κει.

Παντως μαλλον τα συναισθηματα αυτα προερχονται απο την περιεργη πρωτη αισθηση της δικτυακης επικοινωνιας και τιποτα αλλο.

θα κανουμε θεμα και θα βγαλουμε απλυτα στον αερα!!!!

Μα γιατι?Ολα πλυμμενα, καθαρα και σιδερωμενα ειναι....Τι θες να μαθεις αλλο?:flipout:

Ναθαναηλ παντως ειλικρινα και εγω εχω σοκαριστει για το ποσο ευαισθησια υπηρχε και περα οτι ζηλευω χαιρομαι κι ολας