Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Είναι όπως το δει κανείς.

Πάντως το δικαίωμα το έχει αποκλειστικά ο γράφων και κανείς άλλος. Άρα λοιπόν καλά κρατεί το έτσι γουστάρουμε...

Να μαθαίνουν και οι καινούργιοι...

Απάντηση: Re: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

Είναι όπως το δει κανείς.

Πάντως το δικαίωμα το έχει αποκλειστικά ο γράφων και κανείς άλλος.

Να μαθαίνουν και οι καινούργιοι...

Μπορει σαν γενικος κανονας να ισχυει αυτο. Παντα ομως ισχυει μεχρι να πεσεις σε καποιον ειδικοτερο κανονα.
Απαξ και υπαρχει ειδικοτερος , καταργει το γενικο.

Ε, τον αποδεχθηκαμε, τελειωσε. Τι να κανουμε τωρα?

Και καλα ρε συ Κωστα, μη μου πεις οτι ντρεπεσαι που βρισκονται τα κειμενα σου δημοσιευμενα εδω μεσα ? ( φανταζομαι οτι το θεμα αφορα εσενα, εαν οχι δεν χρειαζεται να μου απαντησεις )

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας..

Τότε προφανώς κάποιοι έτσι γούσταραν και δεν έδιναν τα κείμενα που γράφτηκαν ως τότε ώστε να σωθούν. Κακώς βεβαίως.
Αλλά και τώρα τα ίδια γίνονται. Ένα μέλος υπόκειται σε απαξίωση του δικαίωματός του εδώ μέσα ώστε να αποσύρει όποια δικά του γραπτά επιθυμεί, ακόμα και όλα. Η επιχειρηματολογία της ζημιάς που τυχόν θα υποστούν τα θέματα είναι μικρή μπροστά στο αίτημα του κατόχου όλων των δικαιωμάτων.
Για μένα ισοδυναμεί με ανάλογο "έτσι γουστάρω"...

Εντελώς λάθος...
Προσωπικά μίλησα γιά ολόκληρο το περιεχόμενο τού avforum,που εξαφανίστηκε εν μιά νυκτί μόλις ´χάθηκε´ένα μόλις πρόσωπο και εσύ μιλάς γιά ατομικές περιπτώσεις σε ενα φόρουμ υπο λειτουργία..
Αυτά τάχουμε ξαναπεί...
Απαγορευεται η αναδημοσιευση αλλού χωρίς την άδεια τού συντάκτη κάποιων πρωτότυπων θεμάτων(υποθέτω να μην θεωρεί πρωτότυπες τίς αθλητικές τοποθετήσεις μας είτε τά smilies πού βάζουμε σε κάποια θεματα)αλλά το να πάρει κάποιος ένα κείμενό του και να φύγει είναι άλλο πράγμα...
Τα δύο θέματα είναι εντελώς άσχετα κατά την γνώμη μου...........

Κωστα δειξε-πες μου προς γνώση δικη μου σε ποιο σοβαρο Φορουμ στο οποιο επισης ποσταρεις εχεις το δικαιωμα να αποσυρεις κειμενα

ειλικρινα εγω προσωπικα επειδη εχεις στραβωσει παρα πολυ δικαιως ή αδικως θα σου τα δινα διχως πολλα πολλα τα κειμενα σου πισω με εναν ορο να μην σε ξαναβλεπα στα ματια μου

Kανείς ειδικός κανόνας δεν υπάρχει και τίποτα δεν αποδεχτήκαμε.
Αυθαιρεσίες και μόνο.
Υπερέχει των πάντων η βούληση του ιδιοκτήτη κάθε κειμένου.

Τα παίρνει και φεύγει, τα παίρνει και τα λιάζει ή τα δημοσιεύει αλλού δεν αφορά κανέναν.

Πάλι πάμε να το "χοντρύνουμε" χωρίς λόγο νομίζω..........
icon9.gif

Μάλλον μας λείπουν διακοπές...........

Πάλι πάμε να το "χοντρύνουμε" χωρίς λόγο νομίζω..........
icon9.gif

Μάλλον μας λείπουν διακοπές...........

Εχεις δικιο! Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι ΚΑΘΕ χρονια Ιουνη και Ιουλη εχουμε παντα καυγαδες...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το avforum και ότι ο θησαυρός που χάθηκε μαζί με αυτό με την διαφορετικη περίπτωση των κειμένων ενός ατόμου και γενικοτερες συνωμοσίες.

Ας δείξουμε λίγο σεβασμό στον χώρο που αγαπήσαμε και τα λέγαμε τόσα χρόνια.

Τόσο δύσκολο είναι.

Kανείς ειδικός κανόνας δεν υπάρχει και τίποτα δεν αποδεχτήκαμε.
Αυθαιρεσίες και μόνο.
Υπερέχει των πάντων η βούληση του ιδιοκτήτη κάθε κειμένου.

Τα παίρνει και φεύγει, τα παίρνει και τα λιάζει ή τα δημοσιεύει αλλού δεν αφορά κανέναν.

Η συζήτηση μετατράπηκε σε εντελώς off-topic και μάλιστα γιά ένα θέμα πού μοιάζει απολύτως προσωπικό..
Αλλά μερικά πράγματα-επειδή απευθύνεσαι κάκιστα και σε ´νεώτερα μέλη ´τού φόρουμ-απόσα λές ,να με συγχωρείς αλλά δεν στέκουν...
Κάποιος γράφεται σε ένα φόρουμ προφανώς εκούσια και χωρίς να τον έχει πιέσει κανείς.
Κανει παρουσιάσεις,συζηταει,καλαμπουρίζει,τσακώνεται,γνωρίζει κόσμο..
Με άλλα λόγια δείχνει οτι γουστάρει την συμμετοχή του..
Κάποια στιγμή δεν θέλει άλλο γιατί ´στράβωσε´καλώς ή κακώς.
Παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.
Αμα θέλει ξαναποστάρει οποια κειμενά του θεωρεί σημαντικά οπουδήποτε αλλού..
Αλλά το να ζητά να σβήνονται κείμενα ή φράσεις επειδή ´στράβωσε´και δεν θέλει άλλο να συμμετέχει σέ έναν χώρο τον οποίον προηγουμένως είχε εμπιστευτεί δέν στέκει με τίποτα.
Είναι σάν να φτύνει την προσωπική του Ιστορία.
Εκτός πιά εάν κάθε φορά πού ´χαλάει´μιά σχέση προσωπική ή φιλική σκίζει μαζί και όλες τίς παλιές φωτογραφίες................

δεν καυγαδιζεις? ΟΚ το παιρνω πισω τοτε θα σε ξαναδω στα ματια μου

Για μένα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σε ένα θέμα που αφορά έναν χώρο που έχει αφήσει ιστορία πέρα από οποιοδήποτε πρόσωπα να υπάρχουν αντιπαραθέσεις.

Μόνο που άκουσα τον αρχικό ήχο του avforum ανατρίχιασα.

Παλιές καλές μέρες .....

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το avforum και ότι ο θησαυρός που χάθηκε μαζί με αυτό με την διαφορετικη περίπτωση των κειμένων ενός ατόμου και γενικοτερες συνωμοσίες.

Τόσο δύσκολο είναι.

Προσωπικά πόνεσα πολύ που έκλεισε το avforum με αυτό τον τρόπο και δεν μπορέσαμε να σώσουμε το παρελθόν μας. Προσωπικά νιώθω ότι άφησα ένα κομμάτι του εαυτού μου εκεί, και δεν μπορώ να το δω....να το αγγίξω. Χώρια που κάποια άτομα με τα οποία ξεκίνησε το avforum δεν ήλθαν ποτέ στο avclub.

Ίσως γι αυτό το λόγο ο Κώστας ο Μουκιουρούφης ζητά να πάρει τα κείμενά του από το avclub. Για να μη χαθούν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αισθάνεται άσχημα γι αυτά που έγραψε, και γι αυτό επιθυμεί τη διαγραφή τους.

Πάντως επειδή το έψαξα το θέμα με δικηγόρο πριν δυο χρόνια, κατάλαβα ότι υπάρχει μια διαφοροποίηση μεταξύ του πρωτογενούς υλικού και των σχολίων. Δηλ. τα πρώτα θεωρούνται καθαυτά κείμενα και ως τέτοια αντιμετωπίζονται, ενώ τα άλλα (π.χ. άμα πώ εγώ "νάτος πάλι ο κλαψιάρης ο Καστίγιο" σε σχετικό κείμενο στα αθλητικά sites που επιτρέπει σχολιασμό ή σε κάποιο αυτόνομο forum, τότε αυτό δεν αποτελεί απευθείας κείμενο και δεν έχει πνευματικά δικαιώματα. Δηλ. αν χρειαστεί να σβηστεί το αρχικό κείμενο π.χ. "Ο καστίγιο θέλει να έλθει και πάλι στο λιμάνι" τότε χάνονται και τα σχόλια, χωρίς δικαιώματα αντίδρασης από τους συγγραφείς.

Για το πρωτογενές υλικό ισχύει περίπου ότι και για τα κείμενα σε έντυπη μορφή. Ο συγγραφέας έχει πλήρη δικαιώματα πάνω σε αυτά, δηλ. μπορεί να τα ξαναγράψει αυτούσια αλλού, να τα διαφοροποιήσει, αλλά δεν μπορεί να ζητήσει την απόσυρσή τους από ένα δικτυακό χώρο, εκτός αν έχει υπογράψει σχετικό συμβόλαιο που να ορίζει σχετικά τα θέματα αυτά. Δηλ. όταν εγώ έφυγα από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τα κείμενά μου παρέμειναν εκεί με την υπογραφή μου. Μπορώ να τα πάρω και να τα δημοσιεύσω κάπου αλλού, αφού τα επικαιροποιήσω. Όμως δεν μπορώ να ζητήσω τη διαγραφή τους. Όπως κάποιος συγγραφέας δεν μπορεί να πάρει τα κείμενά του από έναν εκδοτικό οίκο και να ζητήσει την απόσυρση από τις δημόσιες και τις ιδιωτικές βιβλιοθήκες των ήδη εκδοθέντων βιβλίων και την κατάργηση του ISBN που έχει ήδη λάβει το βιβλίο.

Ο σεβασμός είναι απολύτως ανάλογος με περιπτώσεις εξυβρίσεων μελών από άλλα μέλη που μένουν ατιμώρητες. Και με περιπτώσεις εκατέρωθεν εξυβρίσεων που τιμωρείται ο ένας καθώς και με άλλες που μας χόρευαν για μήνες ολόκληρους και μεις το παίζαμε ζαμάν φου, αφήνοντας άλλους να καίγονται.

Αυτός ο σεβασμός αξίζει αυτός διανέμεται.
Ξανατονίζω ότι κάποιοι την ώρα που έπρεπε ροχάλιζαν κι ακόμα συνεχίζουν.
Τα εσωτερικά, οι διαφορές και οι συζητήσεις επί συζητήσεων εντός του Σωματείου είναι δευτερεύοντα μπροστά στη καθημερινότητα.

εγω παντως ενα προβολεα εψαχνα το 2004 και βρηκα τον κακο μου τον μπελα:grinning-smiley-043

παντως δεν ειχα ζησει εντονα το avforum ξερω ομως οτι οι περισσοτεροι ειναι εδω και συνεχιζουν

Παιδιά λυπάμαι που ένα θέμα που ξεκίνησε με χιούμορ και κέφι για γέλιο να καταντήσει με καυτηριασμούς και σοβαροσυζήτηση που φέρνουν εντελώς το αντίθετο. Παρακαλώ όπως επανέλθετε...

Παιδιά λυπάμαι που ένα θέμα που ξεκίνησε με χιούμορ και κέφι για γέλιο να καταντήσει με καυτηριασμούς και σοβαροσυζήτηση που φέρνουν εντελώς το αντίθετο. Παρακαλώ όπως επανέλθετε...

ΜΗΤΣ μην λυπασαι!

Οταν κατι τρωει καποιον θα βρει ευκαιρια να το πει. Εσυ ησουν η αφορμη...

ο cellmaker,ο browser,o Λυμπεροπουλος,ο Παναγιωτιδης και παρα πολλλοι που μου ειχαν κανει εντυπωση

μαγκες μην τρελλαινομαστε με το παραμικρο και μην γραφουμε πραγματα κατω απο συνθηκες εντονα φορτισμενες

ειλικρινα στον ιδιο δρομο ειμαστε και για το ιδιο σκοπο

Αγγελε για πες ρε συ κανα γεγονος που σου εμεινε τοτε