Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
ΧΑΧΑΧΑχααααααα....Το βρήκα τυχαία ψάχνοντας τα ηλεκτρονικά αρχεία μου...

Attachments

• mhts.jpg
    mhts.jpg
    100.2 KB · Views: 249
Μπορώ να ρωτήσω γιατί έκλεισε? Η δεν κάνει?

Είμαστε πολλοί νέοι εδώ μέσα και δεν το γνωρίσαμε. Θα ήθελα να ήξερα δύο λόγια για την ιστορία του.

Άλλωστε πολλοί εδώ μέσα κατά καιρούς αναφέρονται σε αυτό.

Είναι ακόμα νωρίς για να γραφτεί Ιστορία.
Οι πληγές είναι ακόμα ζεστές.
Ευτυχώς το avclub, έχει απαλλαγεί πλήρως από την "ρετσινιά" του avforum και τα κουτσομπολιά που το ακολουθούσαν.

Είναι ακόμα νωρίς για να γραφτεί Ιστορία.
Οι πληγές είναι ακόμα ζεστές.
Ευτυχώς το avclub, έχει απαλλαγεί πλήρως από την "ρετσινιά" του avforum και τα κουτσομπολιά που το ακολουθούσαν.

+1 !

μιά φορά και έναν καιρό υπήρχε ένα παλιό φόρουμ
Κάποια μέρα ο ιδιοκτήτης του έπεσε έξω.
Το παλιό φόρουμ βρέθηκε στον αέρα χωρίς να είναι γνωστό ποιός το διεκδικεί.
Στο αδιέξοδο αυτό οι περισσότεροι (τότε) διαχειριστές δημιούργησαν το παρόν.

κάπως έτσι...

μιά φορά και έναν καιρό υπήρχε ένα παλιό φόρουμ
Κάποια μέρα ο ιδιοκτήτης του έπεσε έξω.
Το παλιό φόρουμ βρέθηκε στον αέρα χωρίς να είναι γνωστό ποιός το διεκδικεί.
Στο αδιέξοδο αυτό οι περισσότεροι (τότε) διαχειριστές δημιούργησαν το παρόν.

κάπως έτσι...

Σύντομο, αλλά, κατανοητό.

Ευχαριστώ!

Ααααααχ τι μας θυμισες... Παρόλο που τότε δν ήμουν και διαιτερα δραστηριος σαν μελος παντα νοσταλγω εκεινες τις εποχες.

ΜΗΤΣ ζεις εσύ μας οδηγείς. Οι παλιές καλές μέρες του Δημήτρη πριν μετακομίσει και πίξει. Τώρα μόνο αναλαμπές του βλέπουμε.

-100
Πολλοί από´μας το νοσταλγούμε το avforum, με όλα τα καλά του και τα κακά του, και πάντως χωρίς τα πολλά κακώς κείμενα της διάδοχης κατάστασής του. Πολλοί μπορεί (?) να το προτιμάμε κιόλας.
Το "ρετσινιά" είναι πολύ βαρύ.

Τα, όπως λες εσύ, κακώς κείμενα της διάδοχης κατάστασης, μπορείς αν θες να ανοίξεις θέμα, να τα συζητήσουμε (αν το επιτρέπει ο ΓΔ πάντα).
Για το "ρετσινιά", πολύ ελαφρύ είναι φίλε μου, πολύ ελαφρύ.
Μην αρχίσω να θυμάμαι......

Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

-100
Πολλοί από´μας το νοσταλγούμε το avforum, με όλα τα καλά του και τα κακά του, και πάντως χωρίς τα πολλά κακώς κείμενα της διάδοχης κατάστασής του. Πολλοί μπορεί (?) να το προτιμάμε κιόλας.
Το "ρετσινιά" είναι πολύ βαρύ.

πολυ ευχαριστως να συζητησουμε τα περι διαδοχης καταστασης του avforum το καλως ή κακως κρινετε καθημερινα

αν θες Θοδωρη Ρ δωσε μα την δικη σου εκδοχη και θα σου πω και εγω την δικη μου μονο που αν χρειαστει θα της βαλω collateral και κατι χαρτια που κανεις σας δεν εχει δει ακομη....

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυμάστε το παλιό καλό forum μας...

πολυ ευχαριστως να συζητησουμε τα περι διαδοχης καταστασης του avforum το καλως ή κακως κρινετε καθημερινα

αν θες Θοδωρη Ρ δωσε μα την δικη σου εκδοχη και θα σου πω και εγω την δικη μου μονο που αν χρειαστει θα της βαλω collateral και κατι χαρτια που κανεις σας δεν εχει δει ακομη....

Kαί μιά και ´πάσχουμε´απο νοσταλγία γιά τίς παλιές εποχές αναρωτιέμαι γιατί οι καλοί άνθρωποι πού τόχαν τότε το avforum και έδειχναν τοσο ειλικρινές ενδιαφέρον δέν δίνουν και τά κειμενάκια πού έχουν γραφτεί στίς διάφορες κατηγορίες από πολλά αξιόλογα μέλη..
Οταν κάποιος κλείνει γιά ´λόγους ανωτέρας βίας´κάτι πού αγαπάει πολύ προσφέρει τουλάχιστον την βάση δεδομένων σέ όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια.............................................................