τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

Theotokatos Konstantinos said:
Η κατανάλωση είναι για τον 1800άρη ....

επίσημα δίνει:
_____1800__2000
εντος_11.8__12.6
εκτος__8.7__ 8.4
μέση___9.7__9.4
:D
ειναι κοντά οι τιμές εκτος απο το μποτιλιάρισμα εντος πόλης...

Δύο είναι τα αυτοκίνητα που αξίζει να έχει κανείς. Όλα τα άλλα είναι απλά αντικείμενα με ρόδες...Έτσι πιστεύω εγώ...:D

Attachments

• cls-class.jpg
    cls-class.jpg
    40.5 KB · Views: 19
  • SL-Roadster.jpg
    SL-Roadster.jpg
    46.9 KB · Views: 18
Nikolas_T said:
Οδηγώ ένα Golf iv......

θα ήθελα να οδηγώ ένα παπάκι για να βρίσκω να παρκάρω!!!!!!! :D :D
Πολύ καλός!;)
Tην καλύτερη απάντηση από όλους μας έδωσες νομίζω!;) :)

Pharmex said:
Βέβαια, εσείς με μια Ferrari φαντάζεστε και ό,τι αυτή φέρνει μαζί (status, γκόμενες κλπ), έτσι; Γιατί, την οδήγηση αργά ή γρήγορα θα τη βαρεθείτε.
Ε, ας μη σας το χαλάω άλλο...

Μην ξεχατε φιλοι τον ΗΧΟ !!!!! που βγαζει μια Ferrari !!!! ;)

konnos said:
Πω πω τα παπακια δε θελω να τα βλεπω, ποσο δε να τα ακουω...
O ήχος γενικά από τα πειραγμένα μηχανάκια είναι τραγικός. Θα έπρεπε να τρώνε τρελά πρόστιμα. Aκούγονται από εδώ μέχρι την Θεσσαλονίκη και όταν τα βλέπεις δεν πάνε και μια...Aπλά θορυβούν. Tί σόι μούρη νομίζουν ότι πασάρουν...

MHTΣ said:
Δύο είναι τα αυτοκίνητα που αξίζει να έχει κανείς. Όλα τα άλλα είναι απλά αντικείμενα με ρόδες...Έτσι πιστεύω εγώ...:D

Μητς δεν ξερω τι γινετε αλλα εχει γεμισει ο τοπος απο 500αρια και απο Καγιεν.:confused:

Eπειδή έχουν ανάψει τα αίματα μήπως θα ήταν πρόκληση η δημιουργία κατηγορίας αυτοκίνητο το ξέρω θα είμασταν πολύ ....εκτός θέματος μήπως συστημάτων ήχου στο αυτοκίνητο ε!!! αυτό ίσως να ακούγεται καλύτερα!!!!

αυτό που βλέπετε παρακάτω...
αν και θα ήθελα ένα που να καίει λιγώτερο ή όλα εκείνα που απέρριψα, γιά να μου φύγει η περιέργεια.....:)

Last edited:
και νομίζω
τώρα ...
είναι το σωστό χρώμα:)

Attachments

• skoda.jpg
    skoda.jpg
    16.4 KB · Views: 22
Pharmex said:
Toyota Land Cruiser (2004) και δε θα ήθελα κανένα άλλο τουτού. Και Ferrari να μου χάριζαν, θα την κρατούσα 1 μήνα, θα την πουλούσα και θα αγόραζα ξανά Land Cruiser και ένα βενζινάδικο (να μην έκαιγε όσο καίει, ρε παιδί μου)!

γειά σου Κώστα....:)

τελικά έχει πλάκα στο νέο φόρουμ να μαντεύεις παλιούς γνωστούς....:D

Οδηγώ ενα john cooper works mini cooper s (μην με θεωρήσετε ψώνιο, αυτή είναι η επίσημη ονομασία του)...:)

Θα'θελα σαν τρελός να είχα ενα αριστεροτίμονο nissan skyline gtr!;)

Μιλάμε για τρελή σαύρα...:D

Αλλα και να το είχα θα έπρεπε να ήμουν πετρελαιάς για να μπορω να το χορταίνω βενζίνη...:eek:

Πάντως θα προτιμούσα να έχω ένα αυτοκίνητο με κινητήρα υδρογόνου για να καίω και να βγάζω νεράκι... Λίγη προσοχή προς το περιβάλλον δεν βλάπτει πιά.;) Kαι από ότι μαθαίνω από ανθρώπους μέσα στα πράγματα, θα είναι και το μέλλον στην αυτοκίνηση. 0 ρίποι και περισσότερη υποδύναμη.

Εγώ έχω ένα 2.24 biturbo. Δεν θα έλεγα όχι να πάρω του Τάσου, έχω συνηθίσει και το εσωτερικό. Τάσο πούλα.
Πάντως αυτή που θα ήθελα να οδηγήσω είναι η Μονικα Μπελούτσι.

Σοβαρά τώρα λέω να μη φύγω από τον όμιλο. Μία mc 12 δεν θα με χάλαγε.
Έστω και αν έπρεπε να τη βάζω μόνο σε πίστα.

Δ. Παναγιωτίδης said:
γειά σου Κώστα....:)

τελικά έχει πλάκα στο νέο φόρουμ να μαντεύεις παλιούς γνωστούς....:D
Γεια σου Δημήτρη! Πώς με κατάλαβες;