Pharmex said:Γεια σου Δημήτρη! Πώς με κατάλαβες;
Κρίμα ρε Σωκράτη...σε λυπάμαι κακόμοιρο...ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:Τι πως σε κατάλαβε βρε Κώστα;
Land Cruiser εδώ μέσα,εσύ κι ο Μπάμπης έχετε.
Εμείς οι κοινοί θνητοί βολευόμαστε με αυτό:
MHTΣ said:Πάντως θα προτιμούσα να έχω ένα αυτοκίνητο με κινητήρα υδρογόνου για να καίω και να βγάζω νεράκι... Λίγη προσοχή προς το περιβάλλον δεν βλάπτει πιά.Kαι από ότι μαθαίνω από ανθρώπους μέσα στα πράγματα, θα είναι και το μέλλον στην αυτοκίνηση. 0 ρίποι και περισσότερη υποδύναμη.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είχα για test drive το Volvo XC70, για μία εβδομάδα την πρώτη μέρα κατάπινε την βενζίνη σαν νερό στην συνέχεια όμως προσπάθησα να τιθασεύσω το πόδι μου με αποτέλεσμα να πέσει η κατανάλωση και με την βοήθεια ενός φοβερού trip computer που διαθέτει έφθασε σε νορμάλ επίπεδαsend said:...η κατανάλωση μάλλον είναι για το ...πόδι και όχι τον κινητήρα.
Το κατάλληλο πόδι κάνει και τον 1000άρη να καίει (σχεδόν) όσο ένα Hummer.
Larry said:BMW X5 3.0 ΤΟΥ 2002
Pharmex said:Γεια σου Δημήτρη! Πώς με κατάλαβες;
Θα τα έπαιρνες όλα αυτά ε?Γιώργος Χατζηδάκης said:Εχω ενα Volvaki S40 1.8. Δεν εχω παράπονο, μια χαρα ειναι για τις αναγκες μου
Αν ειχα λεφτα για ξοδεμα
-- Toyota Land Cruiser![]()
-- Lexus IS 250
-- BMW σειρα 5
-- Volvo S80 (το καινουργιο απο Χριστουγεννα)
MHTΣ said:Θα τα έπαιρνες όλα αυτά ε?Eμένα δύο μου φτάνουν...
![]()
πανκροκ said:εχω ενα fiesta 1.6 3D '04
στ) απο αυτα που θεωρω απατη και δε θελω ουτε να τα βλεπω
- δεν τα γραφω θα γινει πανικος (παντως το golf GT ειναι πρωτο και καλυτερο!)
περαστικα σας...
Γιώργος Χατζηδάκης said:Βασικά το Land Cruiser θα με καλυπτε απόλυτα, (αντε και το Lexus για την πόλη)![]()
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.