Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Τι έχετε κάνει και τι θα κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

• Total voters
    0
Μάλλον λείπουν άλλα τρία μηδενικά....

Πάντως όσοι από το Poll επέλεξαν να μην πληρώσουν καμία δόση (και το εννοούσαν) θα ήταν ενδιαφέρον να μας πουν τι έγινε τελικά; έκοψαν το ρεύμα;

Ναι λείπουν 3 μηδενικά...

Εμένα τώρα ήρθε η δεύτερη δόση....Περιέχει και την πρώτη, την απλήρωτη....

Λήγει στις 31.....(νομίζω).

Η όλη κατάσταση έχει ως εξής: η ΓΕΝΟΠ καλεί τους τεχνικούς να μην προβούν σε καμία διακοπή και να αφήσουν το όλο ζήτημα στις εργολαβικές εταιρίες. Γνωστός μου εργολάβος στην Κατερίνη μου είπε ότι αυτοί έχουν συνεννοηθεί να μην κόψουν ρεύμα, ακόμη και με προστασία αστυνομικών (δεν είναι δουλειά μας λένε). Αυτή την στιγμή στην Κατερίνη έχουμε συγκεντρώσει 700 λογαριασμούς με απλήρωτο το χαράτσι και αυξάνονται κάθε μέρα με γεωμετρική πρόοδο. Προτού προβεί η ΔΕΗ σε διακοπή της παροχής είναι υποχρεωμένη να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη μερικές ημέρες πριν. Ε λοιπόν εκείνη την ημέρα 500 περίπου άτομα θα είμαστε συγκεντρωμένα έξω από το σπίτι. Και όποιος θέλει ας έλθει να το κόψει..

Υ.Γ. Το 80ημερο σε εμένα λήγει σε περίπου 3-4 βδομάδες. Τα πρώτα 80ημερα λογαριασμών έχουν λήξει, μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία κίνηση.

Re: Απάντηση: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Ναι λείπουν 3 μηδενικά...

Εμένα τώρα ήρθε η δεύτερη δόση....Περιέχει και την πρώτη, την απλήρωτη....

Λήγει στις 31.....(νομίζω).

To ποσό του ρεύματος και των Δήμου-ΕΡΤ έχει αφαιρεθεί?

Oι ανακοινωσεις της γενοπ ειναι αερας κοπανιστος... οπως δεν θα εξεδιδαν τους λογαριασμους, οπως δεν θα εισεπραταν το τελος, οπως θα αντιδρουσαν σε οποιαδηποτε αυξηση, το ιδιο και με το οτι δεν θελουν να κοψουν το ρευμα... αν καποιος επιχειρησει να κοψει το ρευμα (πραγμα που δε νομιζω να γινει παρα μονο για παραδειγματισμο σε καμμια αποθηκη για να χουν να γραφουν και οι δημοσιοκαφροι), θα ειναι της δεη και οχι ιδιωτης... χεστηκε ο ιδιωτης να μαλλωσει με τον κοσμο...

Τα δανεια να πεφτουν και για τα υπολοιπα... "εγω ενας απλος υπαλληλος ειμαι"....

Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Oι ανακοινωσεις της γενοπ ειναι αερας κοπανιστος... οπως δεν θα εξεδιδαν τους λογαριασμους, οπως δεν θα εισεπραταν το τελος, οπως θα αντιδρουσαν σε οποιαδηποτε αυξηση, το ιδιο και με το οτι δεν θελουν να κοψουν το ρευμα... αν καποιος επιχειρησει να κοψει το ρευμα (πραγμα που δε νομιζω να γινει παρα μονο για παραδειγματισμο σε καμμια αποθηκη για να χουν να γραφουν και οι δημοσιοκαφροι), θα ειναι της δεη και οχι ιδιωτης... χεστηκε ο ιδιωτης να μαλλωσει με τον κοσμο...

Τα δανεια να πεφτουν και για τα υπολοιπα... "εγω ενας απλος υπαλληλος ειμαι"....

Είναι πολλά τα λεφτά για τον εργολάβο που έχει αναλάβει ολόκληρη την Αττική Ηλία.....

http://www.youtube.com/watch?v=rl_RwHbKuuk&feature=player_embedded

Δεν θα κόψουν το ρεύμα λόγω του χαρατσιού, θα το κόψουν επειδή δεν θα μπορούμε να το πληρώσουμε με τις απανωτές αυξήσεις.
Πόσο να αντέξει ο κόσμος;
Κάποια στιγμή θα κάνει αναγκαστική παύση πληρωμών...

Παιδιά εγώ τα έχω πληρώσει κανονικά.
Και μέσω ΔΕΗ, και τον κεφαλικό φόρο.
Κανείς δεν θα γλιτώσει.
Η διακοπή ρεύματος είναι απλά εκβιασμός. Θα μπουν όλα στην εφορεία και στους μισθούς. Κανείς δε θα γλυτώσει.

Κανείς δεν θα γλιτώσει.
Η διακοπή ρεύματος είναι απλά εκβιασμός. Θα μπουν όλα στην εφορεία και στους μισθούς. Κανείς δε θα γλυτώσει.

Και όλοι θα πεθάνουμε κάποτε!

Σημαίνει αυτό πως δεν πρέπει να προβάλεις καμία διαμαρτυρία σε ότι σε βλάπτει;

όπως λες κι εσύ, αν δεν καταργήθηκε τελείως ακόμη το χαράτσι, είναι επειδή δεν το θέλησες πολύ! (και πολλοί)

Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Και όλοι θα πεθάνουμε κάποτε!

Σημαίνει αυτό πως δεν πρέπει να προβάλεις καμία διαμαρτυρία σε ότι σε βλάπτει;

όπως λες κι εσύ, αν δεν καταργήθηκε τελείως ακόμη το χαράτσι, είναι επειδή δεν το θέλησες πολύ! (και πολλοί)
θα πανε εφορια και θα αρχισουν να τρεχουν προσαυξησεις,αν εχει καποιος λεφτα! δεν εχει νοημα να μην πληρωσει τωρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι τ

θα πανε εφορια και θα αρχισουν να τρεχουν προσαυξησεις,αν εχει καποιος λεφτα! δεν εχει νοημα να μην πληρωσει τωρα.

Έγώ βρίσκω ανόητο να θεωρεί κάποιος συμφέρον να πληρώσει άμεσα και με τη θέληση του τα παράνομα αντισυνταγματικά χαράτσια που επιβάλλονται, όταν μπορεί να τα καθυστερήσει και με την αναβολή να τα πολεμήσει...

ραγιάς

Αραβικής προέλευσης λέξη (ράγι=κοπάδι) που χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι για τους μη μουσουλμάνους κατοίκους της Τουρκίας. Η σημασία της λέξης ήταν περιφρονητική και είχε την έννοια του σκλάβου. Η πλειοψηφία των ρ. ήταν Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι και Φράγκοι. Είχαν ελάχιστα δικαιώματα, τους απαγορευόταν να έχουν τις συνήθειες των Τούρκων σ` ό,τι αφορά το ντύσιμο, την κατοικία κ.λ.π. και ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν τους Τούρκους και να καταβάλλουν κεφαλικό φόρο, το λεγόμενο "χαράτσι". Μέχρι το 1632 οι ρ. υπόκεινταν και στο φοβερό "φόρο αίματος", το παιδομάζωμα.

πτώση ενικός πληθυντικός
ονομαστική ραγιάς ραγιάδες
γενική ραγιά ραγιάδων
αιτιατική ραγιά ραγιάδες
κλητική ραγιά ραγιάδες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι τ

Και να σου πάρουν και το σπίτι και τα αμπελοχώραφα.....Τι είναι αυτά που λέτε ρε βραδιάτικα....??

Στέλιο γερά....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτ

Και να σου πάρουν και το σπίτι και τα αμπελοχώραφα.....Τι είναι αυτά που λέτε ρε βραδιάτικα....??

Στέλιο γερά....
Δεν ξερω αν φτασουν να σου παρουν το σπιτι ,αλλα οταν χρειαστεις φορολογικη ενημεροτητα θα σου βγει το φασουλι.
Ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του απλως να ξερει ολα τα δεδομενα...

Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Κανείς δεν θα γλιτώσει.

Και να ξεχάσουν κανενα, μην κολωσεις, δώσε τον. Δε πα να 'ναι ανεργος, καλοι νομοι κακοι νομοι πρεπει να τους υπακουμε που λεγε κι ο Σωκράτης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε μ

Δεν ξερω αν φτασουν να σου παρουν το σπιτι ,αλλα οταν χρειαστεις φορολογικη ενημεροτητα θα σου βγει το φασουλι.
Ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του απλως να ξερει ολα τα δεδομενα...

Ακριβώς ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του.... Τα δεδομένα είναι η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας??? Τράβα πες το στους ανέργους, στα νοικοκυριά που υπέστησαν 22% μείωση, στους νέους που δουλεύουν part time, κλπ κλπ......

Πες τους ότι δεν θα έχουν φορολογική ενημερότητα.....Να δεις κάτι κλάματα.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνε

Ακριβώς ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του.... Τα δεδομένα είναι η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας??? Τράβα πες το στους ανέργους, στα νοικοκυριά που υπέστησαν 22% μείωση, στους νέους που δουλεύουν part time, κλπ κλπ......

Πες τους ότι δεν θα έχουν φορολογική ενημερότητα.....Να δεις κάτι κλάματα.....
Mε το συμπαθειο ,αλλα ωρες ωρες νομιζω οτι ζεις σε γυαλα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύε

Mε το συμπαθειο ,αλλα ωρες ωρες νομιζω οτι ζεις σε γυαλα!

Μμμμμ...Τώρα που το λες, κάτι γυαλίζει.....