Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Status
Not open for further replies.
egw pavtws me tnlefwvika DEN exw auta ta problnmata pou avafereis, mnpws auta eivai ta timia kai ta alla eivai fiagmeva gia va kavouv eva sygkekrimevo nxo me diafora filtra mesa tous? Mporeis va er8eis va akouseis se emeva, oute ypopsia ringning! Mnpws eivai kairos va asxoln8eis me kati allo ektos kalwdiwv? Px, va agoraseis swsta nxeia!

ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ.

ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ)

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

.

Last edited:
.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

.

Last edited:
Επειδή είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ το ζήτημα, θα παρακαλούσα να αναφέρεις συγκεκριμένα ονόματα και συγκεκριμένες μάρκες.
Παρακαλώ επίσης την διαχείριση να το απαιτήσει.

Re: Απάντηση: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Επειδή είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ το ζήτημα, θα παρακαλούσα να αναφέρεις συγκεκριμένα ονόματα και συγκεκριμένες μάρκες.
Παρακαλώ επίσης την διαχείριση να το απαιτήσει.

.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

.

Last edited:
.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

.

αχ ρε Ηλια, τι εχεις παθει? Ειλικρινα οταν με πηρες τηλεφωνο και μου ειπες οτι θελεις να ερθω σπιτι σου για ενα blind test και να φερω και τα anticables και τα Goertz χαρηκα γιατι ειπα οτι θα εχει πλακα και θα γνωρισω και αλλα παιδια με το ιδιο χομπυ. Μου φανηκες πολυ ευγενικο και καλο παιδι για αυτο σου ειπα οτι θα σου φερω και ενα καλωδιο που εγω θεωρω οτι η αποδοση του ειναι εκπληξη (για τα λεφτα του) αλλα δεν ηρθα να στο πουλησω φιλε, ηρθα να το βαλουμε να το ακουσουμε.
Δεν εχω αναγκη να σου πουλησω οτιδηποτε. Εσυ με ειχες ρωτησει εαν σου πουλαω το Goertz και εσυ μου ζητησες να σου πουλησω το Anticable. Τελος παντων, χρειαζεσαι βοηθεια δε μπορω να πω κατι αλλο. Ωραια συμπεριφορα στους καλεσμενους σου. Σκεψου να ακουγες και τα σχολια που διατυπωθηκαν για το συστημα σου. Θα ειχαμε θυματα....

Με ενα ή δυο tracks δεν γίνεται test . Με το πσυρμα ή τηλεφωνικό ή μια άλλη ιδιοκατασκευή υπήρχε εντονο ringing και απόκληση από την πραγματικότητα σε θέματα όπως χροιές και πληρότητα φωνής.

ακριβως αυτες ειναι και οι δικες μου εντυπωσεις απο το πηνιοσυρμα

to kalytero margaritari paides: ta ftnva kalwdia avoigouv trypes stis syxvotntes!!!!
kai to deuytero brebeio paei sta kalwdia me tis mpataries!!!!!!!!
1Aprilia mesa sto mesokalokairo???

Έλα ρε Σπύρο κι εσύ! Είσαι σοβαρός τώρα; Το καλύτερο μαργαριτάρι είναι ότι το καλώδιο είχε γράψει χιλιόμετρα. :D

Άραγε, το έστρωσαν σωστά, ή θα πετσικάρει σε μετά από κανένα εξάμηνο;

Έλα ρε Σπύρο κι εσύ! Είσαι σοβαρός τώρα; Το καλύτερο μαργαριτάρι είναι ότι το καλώδιο είχε γράψει χιλιόμετρα. :D

Άραγε, το έστρωσαν σωστά, ή θα πετσικάρει σε μετά από κανένα εξάμηνο;

συγγνωμη που ακριβως το διαβασες αυτο? εδω δε μπορουμε να συμφωνησουμε στη μαρκα!!! Ο Ηλιας ακομα πιστευει οτι του εφερα το πρωτο μαυρο Argento το οποιο δε γραφει Argento πανω. Και επιμενει κιολας ...
Και οργανωσα και συνωμοσια.

Πολύ φαγωμάρα, τελικά δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα?!

Το πρόβλημα είναι πως όταν ανακαλύψεις πως τα έμπηξες χοντρά χωρίς λόγο, για να πάρεις 200 γραμμάρια χαλκό ή ασήμι, ε, σου έρχεται κάπως. Λίγο είναι;

Re: Απάντηση: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Πολύ φαγωμάρα, τελικά δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα?!

υπαρχει συνωμοσια για να αγορασει ο Ηλιας ακριβο καλωδιο. Σφιξαν οι ζεστες!!!

Το πρόβλημα είναι πως όταν ανακαλύψεις πως τα έμπηξες χοντρά χωρίς λόγο, για να πάρεις 200 γραμμάρια χαλκό ή ασήμι, ε, σου έρχεται κάπως. Λίγο είναι;

δε τα εχωσα χοντρα....
1000 Ευρω δεν ειναι χοντρα για μενα . Για σενα μπορει να ειναι...

αλλωστε και τα δυο καλωδια δικα μου ειναι λες να περιμενα το σπιτι του Ηλια για να τα ακουσω?

ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ.

ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ)

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

.

αυτη ειναι η συνομωσια και την οργανωσα εγω. Με καταλαβε οτι ειμαι κρυφοdealer!!!!

ειπα οτι δε θα ξαναγραψω αλλα δε μπορω να σταματησω εχει πολυ πλακα. Ειναι το πιο γελοιο thread ever!!!!:slapface:

και κατι αλλο για τον Ηλια. Ειμασταν 7 ατομα σπιτι σου μαζι με σενα και μενα.
Οι 4 ειπαν οτι το συστημα σου ειναι για τα μπαζα. Με τους αλλους 2 δε το συζητησα.

Ε, τώρα ρίχνεις λάδι στην φωτιά! Στο κάτω - κάτω, ότι και να είναι το
σύστημα αφού τον ικανοποιεί, δεν νομίζω ότι μας πέφτει λόγος.

Status
Not open for further replies.