ενα netbook ( macbook 10 '' ) θα ηταν μια χαρα ...
πλαι στο 13,3
πχ θα μπορουσε να καταργησει το μικρο το απλο και να αφησει μονο το 13 pro και σε μικρο να χει μονο ενα 10 ''
+1000
πλαι στο 13,3
πχ θα μπορουσε να καταργησει το μικρο το απλο και να αφησει μονο το 13 pro και σε μικρο να χει μονο ενα 10 ''
πλαι στο 13,3
πες δλδ οτι ειμαι καπου αλλου
στο εξοχικο
και θελω να κατεβασω το ταδε επεισοδιο ... η να δω ενα βιντεο σε σελιδες με flash ...
η να εχω μαζι μου εναν εξωτερικο σκληρο με οτι βιντεο εχω ... ( avi / mkv )
ε απλα δε μου κανει
οποιος θελει φορητο παιρνει netbook και αμα θελει mac os και στο φορητο παιρνει το 13,3 το απλο ...
το iphone ειναι απολαυστικο στο ιντερνετ και νομιζω πλεον οτι ειναι το καλυτερο τηλεφωνο ( με την αναφορα παραδοσης ομως τα χαλαει- θελει σπασιμο )
ομως μια τετοια συσκευη χωρις usb/ ethernet ... ?
και να παιζει μονο οτι παιζει το iphone απο video ?
δλδ να μην μπορεις να βαλεις ενα firefox ενα vlc ενα mplayer , ενα transmission/ xtorrent/ vuze να εχει finder κανονικα ...
Με ενα κλικ, συνδρομες σε παραδοσιακα "εντυπα", webzines, καναλια με streamed content, τα οποια θα βρουν επιτελους μια διεξοδο για το οικονομικο προβλημα που αντιμετωπιζουν..
Κανεις μεγαλο λαθος... Οποιος δοκιμασε μονος του να χρεωσει το περιεχομενο στο internet, απετυχε οικτρα..
Και φυσικα, η ευκολια του "one stop shop" της Apple ειναι αυτη που κανει την διαφορα..
Δεν ειναι ολοι Ελληναρες ...
Η Ελληνική λογική του ''ακόμα κι αν κάνει 0,60 Ευρω θα πάω να το βρω πειρατικό (γιατί έτσι μπορώ - γιατί έτσι έχω μάθει - ακόμα κι αν σκάω κατά δεκάδες / εκατοντάδες / χιλάδες τα Ευρώπουλα σε hardware, το software θα το κλέβω όσο μπορώ)''Εδώ σ'έχασα...
Η Ελληνική λογική του ''ακόμα κι αν κάνει 0,60 Ευρω θα πάω να το βρω πειρατικό (γιατί έτσι μπορώ - γιατί έτσι έχω μάθει - ακόμα κι αν σκάω κατά δεκάδες / εκατοντάδες / χιλάδες τα Ευρώπουλα σε hardware, το software θα το κλέβω όσο μπορώ)''
Ε καλά απ'αυτή τη λογική δεν μπορεί να ξεφύγει κάποιος. Το θέμα είναι μια εταιρία ή ένα κατάστημα να σέβεται αυτούς που θέλουν να πηγαίνουν by the book.
Σίγουρα είναι βολική για το χρήστη η χρήση του one stop shop, θυμήσου όμως ότι το iTunes χρεώνει για συμπιεσμένη μουσική 0.99Ε ανά κομμάτι, δηλαδή 15-20 ευρώ το album.. Και μιλάμε για albums που πωλούνται ασυμπίεστα στο amazon, με θήκη και φυλλάδιο κάτω από 10 ευρώ...
Άρα, το νταβατζιλίκι υφίσταται, και ανεβάζει τις τιμές, άρα στρέφει και πάλι τον κόσμο μακριά από τη νόμιμη οδό.
Ναι, βρε απλώς σε άλλες χώρες δεν ισχύει αυτό κι ο κόσμος πληρώνει το 1 δολλαριάκι για το τραγουδάκι του πχ.Ε καλά απ'αυτή τη λογική δεν μπορεί να ξεφύγει κάποιος. Το θέμα είναι μια εταιρία ή ένα κατάστημα να σέβεται αυτούς που θέλουν να πηγαίνουν by the book.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.