Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Center.

Χωρις zoom in / out μαλλον (scaling)....

Διαφωνώ.

Εγω μια χαρα βλέπω εδω:

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...10151&langId=-1&productId=8198552921666067697

8"4 LED backlit 1600x768 resolution ultra-wide display

Και οχι μονο μια χαρα, αυτό ειναι που θέλω κιόλας.

Το εχει παρει η αδελφη μου και μου ζητησε να της κανω τεραστια τα φοντς για να βλεπει... Τελικα οντως πρεπει να εχεις τρελη οραση! :D

Ρε παιδιά δεν ζητάω πολλά. Ενα κουμπάκι που να λεγόταν File manager και να μου άνοιγε ένα περιβάλλον σε στυλ SSH. Να κάνω ένα δεξί κλικ σε ένα αρχείο , να το πειράξω, να το αντιγράψω , να το διαγράψω ρε αδερφέ. Τόσο πολύ θα έχανε την σταθερότητα του το σύστημα; μην τρελαθούμε.

Δεν θέλω να τα κάνω όλα σε γραφικό περιβάλλον, πατώντας fancy εικονίδια και οδηγώντας με μέσα από δικούς της αναγκαστικούς δρόμους. Στο τηλεφωνάκι το δέχομαι. ΔΕΝ το δέχομαι όμως σε υπολογιστή.

Αν και συμφωνω με τον Γιαννη (δεν ειναι υπολογιστης, αλλα τουμπανιασμενο e-reader), θεωρω πως οταν με το καλο το "σπασουν" θα βρεθουν πολλοι τροποι να κανεις αυτα που θες (αν κρινω απο το τι εγινε με το iphone)..

Κατ'εμέ, το iPad είναι στην ουσία ένα μεγάλο iPod Touch !

Έχει περίπου τις ίδιες δυνατότητες, ελαφρώς καλύτερες, καλύτερο επεξεργαστή, συν κάποια ακόμα καλούδια, όπως πχ. iBook.

Οχι βρε, ο Συριος εχει βιονικη οραση, το ξεχασες;
:p
Ως γνωστόν, δεν παιζει το σενάριο εσύ απλώς να μην βλέπεις καλά (εμαθα οτι ο πολύς Steve προκαλεί, μεταξύ άλλων και τύφλωση) :p

Κοίτα να δεις φίλε μου θράσος πάντως: Κάτι εταιριούλες όπως η Sony, HTC κλπ προφανώς δεν σε έχουν ρωτήσει και βγάζουν τσάμπα, κάτι χρόνια τώρα, οθόνες / προιόντα (laptop, netbook, κινητα) τα οποία (σου) είναι παντελώς άχρηστα.

Απορώ δλδ σε ποιον τα πουλάνε. Πρέπει να είμαστε πολλοί τελικά με βιονική όραση σε αυτόν τον πλανήτη.

Edit

Το εχει παρει η αδελφη μου και μου ζητησε να της κανω τεραστια τα φοντς για να βλεπει... :D
Αυτη δεν ειναι με το αυτοκολλητακι / μηλαρακι στον πίσω προφυλακτήρα; :p

Last edited:
Ναι ρε Τάκη αλλά πάλι στην νοοτροπία του σπασμένου θα μπούμε και σ' αυτό; Στο iphone ξεκίνησε αναγκαστικά για να μπορεί να δουλέψει σαν τηλέφωνο. Αλλά αυτό όπως ανακοίνωσαν θα είναι unlocked.

Θα βγαίνει νέο firmware και θα περιμένουμε πότε θα το "σπάσει" κάποιος χάκερ για να το βάλουμε;
Πάλι;

Σύριε όντως πρέπει να χεις βιονικό μάτι... -bye-

Φίλε Γιάννη μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά αυτό που λέμε , δηλαδή οτι αφού δενείναι ΟΥΤΕ το ένα , ΟΥΤΕ το άλλο Άρα δεν υπάρχει λόγος άλλος , πλήν μιας κάποιας ευκολίας που θα προσφέρει , αφού είτε με το iphone είτε με το laptop/netbook θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς και περισσότερα και καλύτερα ...

Re: Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Center.

Δεν ειναι για "δουλεια" ρε workaholic !!!:BDGBGDB55:
Δουλεια...Εννοώ βρε Γιάννη κάτι εκτός φωτό κλπ. Κάτι που να θελει ανάγνωση κειμένου.
Με ένα προϊόν δεν γίνεται να καλυφθούν όλα τα θέλω μας....:a0210:
Καλα, μεγαλη κουβεντα αυτό...

Αυτος παντως ειναι ο στόχος

Last edited:
Στα τωρινά πάντως iPhone στην Ελλάδα, που πωλούνται κ ξεκλείδωτα, ο μόνος λόγος για ξεκλείδωμα είναι για να γίνει εγκατάσταση αντίγραφου λογισμικού !

Ηδη, ολοι οσοι εχουν kindle, δηλωσαν οτι θα το αφησουν για ενα ipad.

Μήπως υπερβάλεις λίγο? Σίγουρα είναι υπερτιμολογημένο το kindle, ως τελείως νέα τεχνολογία, αλλά το ίδιο τραγικά υπερτιμολογημένο είναι και το iPad...Εξάλλου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιβιώσει η LCD ως μέσο ανάγνωσης. Είναι κουραστική, αντιοικονομική, με το 5% της αυτονομίας της άλλης, και δε θυμίζει βιβλίο, κάτι σημαντικό για όσους το αγοράζουν γι'αυτό το λόγο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Ce

Καλα, μεγαλη κουβεντα αυτό...

Αυτος παντως ειναι ο στόχος

Πρακτικά, με κανένα προϊόν δεν κάνουμε τα πάντα...δεν υπάρχει το απόλυτο προϊόν, σε κανένα είδος προϊόντων.

Πάντα υπάρχει είτε το καλύτερο, είτε το διαφορετικό, είτε το χειρότερο, είτε το συμβιβαστικό, είτε είτε είτε...

Re: Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Center.

Στα τωρινά πάντως iPhone στην Ελλάδα, που πωλούνται κ ξεκλείδωτα, ο μόνος λόγος για ξεκλείδωμα είναι για να γίνει εγκατάσταση αντίγραφου λογισμικού !

Ε όχι ρε συ, είναι και κάτι αναφορές παράδοσης στη μέση... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Ce

Ε όχι ρε συ, είναι και κάτι αναφορές παράδοσης στη μέση... :BDGBGDB55:

Διαφωνώ, προσωπικά πάντα μιλώντας. Στο δικό μου iPhone 1ης γενιάς από Αμερική, ξεκλείδωτο αναγκαστικά για να δουλεύει στην Ελλάδα, ποτέ δεν έβαλα αναφορές παράδοσης κ μετά από 2.5 χρόνια που το έχω, το έχω συνηθίσει κ δεν μου λείπει.

Αλλά αυτός είμαι εγώ...ο καθένας έχει, όπως είπα παραπάνω, τα δικά του θέλω...

Εξάλλου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιβιώσει η LCD ως μέσο ανάγνωσης. Είναι κουραστική, αντιοικονομική, με το 5% της αυτονομίας της άλλης, και δε θυμίζει βιβλίο, κάτι σημαντικό για όσους το αγοράζουν γι'αυτό το λόγο.
Αυτο λεω κι εγω τόση ώρα....

Εγώ πάντως επιφυλάσομαι να πάρω θέση αν μου αρέσει ή όχι, αν δεν το δω κ το πιάσω πρώτα στα χέρια μου !!
Πλακα μου κανεις;

Υπάρχει κανείς που να μην του αρέσει (από τώρα) ;

:)

Απάντηση: Re: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Center.

Ως γνωστόν, δεν παιζει το σενάριο εσύ απλώς να μην βλέπεις καλά (εμαθα οτι ο πολύς Steve προκαλεί, μεταξύ άλλων και τύφλωση) :p

Κοίτα να δεις φίλε μου θράσος πάντως: Κάτι εταιριούλες όπως η Sony, HTC κλπ προφανώς δεν σε έχουν ρωτήσει και βγάζουν τσάμπα, κάτι χρόνια τώρα, οθόνες / προιόντα (laptop, netbook, κινητα) τα οποία (σου) είναι παντελώς άχρηστα.

Απορώ δλδ σε ποιον τα πουλάνε. Πρέπει να είμαστε πολλοί τελικά με βιονική όραση σε αυτόν τον πλανήτη.

Edit

Αυτη δεν ειναι με το αυτοκολλητακι / μηλαρακι στον πίσω προφυλακτήρα; :p

Καλα, περαν του χαβαλε, μου ειναι αδιανοητο να κουραζω τα ματια μου με χαρακτηρες "Ψειρες". Και αυτο που λες περι 1:1 pixel mapping στο web browsing ειναι αδιαφορο (ΤΜ) εφοσον οι content providers θα προσαρμοσουν τις σελιδες τους για το ipad οπως εκανε πχ η New York Times.

ΥΓ. Τις μπερδεψες παλι τις αδελφες μου! :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buen

Διαφωνώ, προσωπικά πάντα μιλώντας. Στο δικό μου iPhone 1ης γενιάς από Αμερική, ξεκλείδωτο αναγκαστικά για να δουλεύει στην Ελλάδα, ποτέ δεν έβαλα αναφορές παράδοσης κ μετά από 2.5 χρόνια που το έχω, το έχω συνηθίσει κ δεν μου λείπει.

Είδες, αυτό λέμε... η Apple μας επιβάλει συνήθειες, στερώντας μας πράγματα αυτονόητα για τον ανταγωνισμό, και προσπαθώντας να μας πείσει ότι είναι άχρηστα..