Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Center.

Re: Απάντηση: Re: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Center.

Και αυτο που λες περι 1:1 pixel mapping στο web browsing ειναι αδιαφορο (ΤΜ) εφοσον οι content providers θα προσαρμοσουν τις σελιδες τους για το ipad οπως εκανε πχ η New York Times.
OK, παίζει αυτό αλλά προφανως δεν θα γινει σε όλες τις σελιδες του web (αλλά, αναλογικά με το σύνολο, σε μηδαμινές...)

Anyway, θα σας πω εντυπωσεις οταν το πάρω :p :p :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο

Είδες, αυτό λέμε... η Apple μας επιβάλει συνήθειες, στερώντας μας πράγματα αυτονόητα για τον ανταγωνισμό, και προσπαθώντας να μας πείσει ότι είναι άχρηστα..

Ελα μωρε γκρινιαρη που σου "επιβαλουν και συνηθειες"!! :flipout:
Αν δεν θες, δεν αγοραζεις, τοσο απλα.. :violent-smiley-030:
Η Apple ειναι πρωτοποριακη και γιαυτο πουλαει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Ce

Ε όχι ρε συ, είναι και κάτι αναφορές παράδοσης στη μέση... :BDGBGDB55:

Μονο αυτό? βάλε SMS 160, γρηγορη διαχειρηση Wifi bt κα χωρις να χάνεσαι σε menu, SSH (κατα τα αλλα δε θελει κανεις Drag n drop),big boss apps, και ποσα αλλα για να δουλεψει σωστά

Εγώ ξέρω ότι κανείς δεν επιβάλει σε κανέναν τίποτα !!

Μόνοι μας αγοράζουμε ότι θέλουμε.

Δεν το θέλουμε, δεν το αγοράζουμε, είναι τόσο απλό...!!

-bye-

Απάντηση: Re: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Center.

Άρα όλοι οι άλλοι που τα χρησιμοποιούν καθημερινά είναι αφελείς? Όπως και τη μεταφορά αρχείων με bluetooth?

Θα τα ήθελα κ τα δύο στο τηλ μου, αλλά τόσο καιρό, θυμίζω 2,5 χρόνια το έχω, δεν μου έχει λείψει κάποια στιγμή κ να χτυπιέμαι κάτω για το κακό που με βρήκε. :flipout:

Από την άλλη, έχω άλλα που άλλοι δεν έχουν. Ότι κ να λένε άλλοι, η πλοήγηση (διαδίκτυο, μενού του, κτλ.) στο iPhone είναι απολαυστική.

Re: Απάντηση: Re: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple στο Yerba Buena Center.

Ότι κ να λένε άλλοι, η πλοήγηση (διαδίκτυο, μενού του, κτλ.) στο iPhone είναι απολαυστική.

Δε διαφωνώ καθόλου... απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λείπουν τόσο αυτονόητα πράγματα (και απλά).

1264656099233.jpg

:D:D:D:D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα στην παρουσίαση της Apple

Ελα μωρε γκρινιαρη που σου "επιβαλουν και συνηθειες"!! :flipout:
Αν δεν θες, δεν αγοραζεις, τοσο απλα.. :violent-smiley-030:
Η Apple ειναι πρωτοποριακη και γιαυτο πουλαει...

Δε γκρινιάζω μωρέ, απλά έχω κάνει άπειρες συζητήσεις με τον αδερφό μου (φανατικός macάκιας) που προσπαθεί να με πείσει ότι

α)Το apple TV είναι το καλύτερο media center παρόλο που δεν υποστηρίζει mkv, δουλεύει μόνο μέσω... itunes και είναι ελειπέστατο, διότι "τι να τα κάνεις τα mkv, όλες οι ταινίες βγαίνουν σε quicktime (ήτοι τα trailers στο site της Apple"

β)Το iPod shuffle (ήτοι ένας τρόπος να βγάλει η Apple MP3 player στην κατηγορία τιμής του ανταγωνισμού) είναι εξαιρετικά πρακτικό, διότι δε χρειάζεσαι την οθόνη, αποφασίζει αυτό για σένα τι να ακούσεις

γ)To bluray είναι κάτι άχρηστο, αφού το μέλλον είναι το download

δ)Tί να το κάνεις το eSATA, αφού υπάρχει το firewire800 (με μπορεί και 2 επιλογές σε σκληρούς δίσκους)

ε)MMS ποτέ δεν έστειλα, ουτε sms με πάνω από 70 χαρακτήρες, short message service λέγεται, και τι, θα τραβάς video στο κινητό σου? Ευτυχώς η apple τον διέψευσε και το άλλαξε..δεν έκανε το ίδιο βέβαια με τις αναφορές.

στ)Είναι δυνατόν να θες να μεταφέρεις σκέτα τραγούδια στο mp3 σου? Playists ακούς, όχι τραγούδια.

:D:D:D

Last edited:
ενα netbook ( macbook 10 '' ) θα ηταν μια χαρα ...

πλαι στο 13,3

πχ θα μπορουσε να καταργησει το μικρο το απλο και να αφησει μονο το 13 pro και σε μικρο να χει μονο ενα 10 ''

πες δλδ οτι ειμαι καπου αλλου

στο εξοχικο

και θελω να κατεβασω το ταδε επεισοδιο ... η να δω ενα βιντεο σε σελιδες με flash ...

η να εχω μαζι μου εναν εξωτερικο σκληρο με οτι βιντεο εχω ... ( avi / mkv )

ε απλα δε μου κανει

οποιος θελει φορητο παιρνει netbook και αμα θελει mac os και στο φορητο παιρνει το 13,3 το απλο ...

το iphone ειναι απολαυστικο στο ιντερνετ και νομιζω πλεον οτι ειναι το καλυτερο τηλεφωνο ( με την αναφορα παραδοσης ομως τα χαλαει- θελει σπασιμο )

ομως μια τετοια συσκευη χωρις usb/ ethernet ... ?

και να παιζει μονο οτι παιζει το iphone απο video ?

δλδ να μην μπορεις να βαλεις ενα firefox ενα vlc ενα mplayer , ενα transmission/ xtorrent/ vuze να εχει finder κανονικα ...

Last edited: