Είπαν τίποτα για νέο iphone;
500$. Για να πάρεις ένα μηχάνημα που:
Δεν είναι ebook reader, καθώς δουλεύει με διαφορετικό τρόπο, άρα δεν έχει την ευχρηστία και την μηδενική κατανάλωση των e-book readers.
Δεν είναι υπολογιστής, καθώς το να γράφεις με touch πληκτρολόγιο είναι κάτι μάλλον κωμικό, σίγουρα πάντως όχι λειτουργικό.
Δεν είναι τηλέφωνο
Δεν είναι iPod, γιατί είναι αστείο να κουβαλάς ένα τόσο κτηνώδες ipod.
Δεν είναι video player, καθώς η αναλογία της οθόνης του μόνο ακατάλληλη είναι για να βλέπεις συνήθη video...
Δεν είναι GPS γιατί με τέτοιο μέγεθος κουβαλάς και κανονικό χάρτη μαζί σου...
Με άλλα λόγια, η Apple μετά το αγαπημένο Apple TV , παρουσιάζει άλλο ένα absolutely useless gadget, που θα μοσχοπουλήσει στην κοινότητα των fanboys, και θα γίνει must και γενικότερα, απλά κανείς δε θα ξέρει γιατί το αγόρασε...
(Κακιούλες μωρέ, ωραίο είναι και εντυπωσιακό, αλλά το πιστεύω αλήθεια ότι είναι άχρηστο, αν μου το'καναν δώρο θα το πουλούσα την ίδια μέρα κιόλας..)
Σ αυτό συμφωνώ , θα δούμε στην πορεία , άλλωστε εγώ κρίνω απο τον εαυτό μου και απο τις πρώτες αντιδράσεις που διαβάζω...Θα το δεις στο μελλον !!!!
Νομιζω οτι ολοι εχετε χασει το νοημα .....
Οταν μερικα χρονια πριν παρουσιαζε το Ipod , ολοι λεγανε τι αχρηστο πραγμα ειναι αυτο !!!
Οταν παρουσιασε παλι το iphone , παλι λεγατε οτι θα παει απατα, δεν εχει flash και αλλες αρλουμπες !!!
Τωρα με αυτο τα ιδια... αλλα δεν βλεπει κανεις ποσο αυτα τα gadjet εχουν αλλαξει το τροπο που σκεφτομαστε, λειτουργουμε και αλληλεπιδρουμε με αυτα τα μηχανηματα.
Ουτε κι εμενα μ ενθουσιασε ιδιαιτερα, αν και θα το παρω, αλλα δεν μπορω να μηδω πιο μακρια.
Οταν δηλ. ΟΛΕΣοι συσκευες σε λιγα χρονια θα λειτουργουν με αυτο το τροπο, θα διαβαζουμε e-papers , e-books , θα χειριζομαστε τις συσκευες στο σπιτι μας, θα σερφαρουμε κλπ.
Αν καποιος ηθελε να παρει ενα netbook, αυτο ειναι το ιδανικο ...
Πιστευω οτι θα υπαρξει και καποιο notebook αργοτερα με αυτες τις δυνατοτητες .
"Ενα νετβοοκ μπροστα του, ειναι τουλαχιστον αστεια συσκευη"
Θα αστιευεσαι μάλλον ε?
Οσο για την υποστηριξη της adobe μονο η apple εχει προβλημα? οι υπολοιποι οχι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.