Re: Απάντηση: Τί είναι το Linux;
Φίλε μου δοκίμασα λινουξ το 2002 δοκιμασα το 2010 δοκιμασα το 17 να δοκιμασω και το 19 τι άλλο θέλετε από εμένα να σας κάνω την χάρη, να δω έκαναν την επανάσταση το 19; γιατί ουτε το 2002 ούτε το 10 ουτε το 17 δεν το άφησα πανω από μήνα στους υπολογιστές μου.
Φίλε δεν είναι θέμα να πείσει κανείς κανένα.
Εγώ ειμαι νέος και άπειρος στο Linux. Έχω τα mint και πήγα εκεί γιατί τελείωσαν τα windows 7 και τα 10 τα βρήκα απαίσια. Και γιατί πήγα στο Linux?
Γιατί έκατσα σε ένα PC που δεν ήξερα ότι είναι Linux (το έμαθα μετά) και το βρήκα φιλικό.
Οπότε λέω γιατί όχι?
Δηλαδή και το κάνω?
Ταινίες βλέπω, ακούω μουσική, και σερφάρω στο ίντερνετ. Επειδή γράφω και κείμενα είδα ότι με μερικές πατέντες μπορείς να έχεις μια "α" συμβατότητα. Τέλος επειδή είχα δοκιμάσει σε windows το gimp και δε μου άρεσε, βολεύτηκα με το paint net. Στο Linux έχει μια παλιά version του αλλά θα κάνω το συμβιβασμό. Εξάλλου πιο πολύ με καίει να μην κολλάω ιούς και σέρνεται το μηχάνημα μου.
Προσωπικά επειδή έτσι και αλλιώς έχω δύο υπολογιστές ο πιο δεύτερος θα έχει τα windows 7 χωρίς ίντερνετ. Γιατί εκεί ένα πρόγραμμα που στα Linux δεν υπάρχει. Όχι πως θα μου λείψει αλλά να χάνει να λέγαμε.
Φίλε μου δοκίμασα λινουξ το 2002 δοκιμασα το 2010 δοκιμασα το 17 να δοκιμασω και το 19 τι άλλο θέλετε από εμένα να σας κάνω την χάρη, να δω έκαναν την επανάσταση το 19; γιατί ουτε το 2002 ούτε το 10 ουτε το 17 δεν το άφησα πανω από μήνα στους υπολογιστές μου.