Κοντά έπεσες...Τυχερέ! . Άλλη μια νέα καφετέρια ή σουβλατζίδικο θα ανοίξει στην γειτονιά. Μιλάμε για επιχειρηματικό δαιμόνιο , όχι αστεία.
Μα είπαν ότι αναβαθμίζεται ο ρόλος και ο αριθμός των ταχυδρόμων...Κάτσε σε λίγο που θα καταργηθεί και θα βρίσκουμε χαρτάκια "πηγαίνετε να το παραλάβετε από το τάδε locker"

Ακριβώς!. Ξεκίνα όσο είναι νωρίς ακόμα.Τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ, να αρχίσω να χτυπάω τα κουδούνια σε τόσα διαμερίσματα και να ρωτάω «μήπως είδατε ρε παιδιά το δέμα μου»;
Τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ, να αρχίσω να χτυπάω τα κουδούνια σε τόσα διαμερίσματα και να ρωτάω «μήπως είδατε ρε παιδιά το δέμα μου»;
Δεν φτάνει που θα γνωριστείς με τους γείτονες, γκρινιάζεις κιόλας.
Προσωπική επαφή!
Αν σου ανοίξει καμιά γειτόνισα με τα νεγκλιζέ θα σε χαλάσει δηλαδής;
Ότι τραβάμε εμείς , τραβάνε και αυτοί και χειρότερα...
Έχω στείλει βιολογικό δείγμα στην Αγγλία same day με την μόνη εταιρεία που αναλαμβανε τέτοιες αποστολές, την fedex , μέσω νοσοκομείου και πλήρωσα 400€ για δύο φιαλίδια αίματος.Ειδικά η DHL έχει 4-5 είδη. Υπάρχει DHL next day delivery που πάει Κίνα φάκελος την επόμενη μέρα! Αλλά μιλάμε για 150 ευρώ για φάκελο όχι δέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.