Lucas Stephanides - Anakrousis
AVClub Addicted Member
- 16 March 2007
- 2,118
Re: Απάντηση: Τι καθορίζει την μουσικότητα μιας συσκευής?
Είμαι χαϊεντάς, αλλά ποτέ μου δεν ήμουν μηχανάκιας, όσο και αν επιθυμώ να έχω καλά μηχανήματα με μοναδικό σκοπό [αυτοσκοπό, αν θες] για να απολαμβάνω ακόμη καλύτερα την μουσική που αγαπάω. Λ.Σ.
Μια διευκρίνιση: Άλλο χαϊεντάς και άλλο μηχανάκιας!! Οι μηχανάκηδες έχουν 'πέντε' δίσκους και αλλάζουν μηχνήματα γιατί έχουν άγχος για το πώς ακούγονται αυτοί οι 'πέντε' όλοι και όλοι δίσκοι της 'δισκοθήκης' τους.Οταν το στησιμο του "τελειου" συστηματος γινεται αυτοσκοπος και ξεπερναει τη λαχταρα για μουσικη που λογικα σε οδηγησε στο πρωτο....υπαρχει θεμα.
Το ιδιο ισχυει και στην εικονα....αν παρακολουθησεις αντιστοιχες συζητησεις......ποια εικονα ειναι καλυτερη ( οχι πιο αποτελεσματικη ...καλυτερη ....λες και σε καθε ανθρωπο ειναι δεδομενο τι ειναι καλο και τι οχι ) και αλλα τετοια κενα.
Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι χαλιουνται οταν διακρινουν μια διαφορετικη αναπαραγωγικη στιγμη......
Με ενδιαφερει πως σκεφτονται οι φιλοι Χαιενταδες ,δε θελω να τους πεισω.....
απλα καποιες φορες δεν σκεφτομαστε με ολους τους πιθανους τροπους εκτος αν καποιος (Σ.Σουρλας στην προκειμενη) πεταξει κατι...το αρπαξουμε και ωθησουμε τον τροπο σκεψης μας σε αλλους διαδρομους.
(πχ γιατι ακουμε ετσι.....μηπως ακουμε διαφορετικα μολις εχουμε ξυπνησει η μολις εχουμε φαει η μολις εχουμε κανει ερωτα ))
Είμαι χαϊεντάς, αλλά ποτέ μου δεν ήμουν μηχανάκιας, όσο και αν επιθυμώ να έχω καλά μηχανήματα με μοναδικό σκοπό [αυτοσκοπό, αν θες] για να απολαμβάνω ακόμη καλύτερα την μουσική που αγαπάω. Λ.Σ.