Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έχει και ασύρματο και ενσύρματο εξάρτημα.

83€+ΦΠΑ

95€+ΦΠΑ

Από όσο κατάλαβα τα δεδομένα τα περνάει στο excel και word

Ακριβό εξάρτημα...

Απλησίαστο, τουλάχιστον για εμένα. Υπερβολική η τιμή για απλή μεταφορά δεδομένων, εκτός και αν κάνει και κάτι άλλο πιο σύνθετο

Απλησίαστο, τουλάχιστον για εμένα. Υπερβολική η τιμή για απλή μεταφορά δεδομένων, εκτός και αν κάνει και κάτι άλλο πιο σύνθετο
Είμαι σίγουρος ότι δεν κάνει. Η όλη πατέντα είναι ότι αναγνωρίζει το pc την σύνδεση σαν να έχει συνδεθεί κάποιο πληκτρολόγιο και οχι καλώδιο μεταφοράς δεδομένων . Πατώντας μετά το κουμπί που εχει επανω είναι σαν να πληκτρολογεί τα δεδομένα σε κάποιο κειμενογράφο.

Εκτός και αν μετράς εκατοντάδες φορές την ημέρα αντικείμενα που θες να έχεις αρχείο , για εμενα ειναι αχρείαστο...

Ασυνηθιστα πλαστικα πριτσινια στερεωσης που λειτουργουν σαν δεματικα. Απο το μαγικο Τεμου!
mNB1bNEl.jpg

Yπαρχουν και στο Αμαζον, αλλα σε πολλαπλασιες τιμες... Στην Ελλαδα δεν εχω δει.

Επειδη ενα βιντεο ειναι χιλιες εικονες...
6fed06d79e32226051c0132d30e8fa8b32e786e9.gif

Τα δυο μερη ερχονται κολλημενα σε ενα για ευκολια, και κατοπιν τα ξεχωριζεις στα δυο κομματια
eZo0Yh5l.jpg

Η κεφαλη μπαινει οπως στον μηχανισμο του δεματικου.
OjyoJ7Xl.jpg

Και σερνοντας την με το χερι, ασφαλιζει το αντικειμενο πανω στην οποια επιφανεια.
apqqy0tl.jpg

...και μετα κοβεις το εξεχον μερος
payEwIzl.jpg

Να πω οτι το "Τ" στην ακρη του δεματικου μπορει να λυγισει και να χωρεσει απο μια τρυπα, αν δεν υπαρχει προσβαση απο την πισω μερια.
Να πω επισης οτι σε καποιες περιπτωσεις, εαν θελουμε παρα πολυ σφιχτη εφαρμογη, χρειαζεται πενσα ειτε το ειδικο εργαλειο που χρησιμοποιειται στα κοινα δεματικα. Ενα τετοιο εργαλειακι δηλαδη.

Προσφατα στερεωσα τις νεες πινακιδες κυκλοφοριας αυτοκινητου ενος φιλου με αλλου τυπου πριτσινια, αυτα που χρειαζονται πιστολι 🔫

61pxrxxZTEL._UF350,350_QL80_.jpg

Απο Ελλαδα και απο Τεμου. Πολυ χρησιμα και αυτου του ειδους τα πριτσινια, τα οποια βγαινουν σε διαφορες διαμετρους και μηκη.

Τα πλαστικα πριτσινακια ειναι πολυ φτηνα στο Τεμου και βρισκεις οτι μεγεθος χρειαζεσαι.

Παραλλαβες των τελευταίων ημερών..

Από eshop επιγονατίδες 2 σημειων δεσιματος της Ingco.

Επιγονατιδες Προστασιας Ingco Hkpt0101 - Προστατευτικα (TLS.390368) https://share.google/ajmvsVK0hLitxAru0

Από Toolplanet αθλητικά παπούτσια της Bormann εργασίας..

BORMANN BPP8070 ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MIAMI No 40 (No40-46) 034001 https://share.google/6n0poKPa9J14DmrdN

Από Stanleycenter νέο μέτρο διπλής όψεως 5Μ..

ΜΕΤΡΟ CONTROL LOCK 5Mx25MM ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ STANLEY STHT37231-0 https://share.google/SOzSRB7QEuukTMOV7

Ανοξειδωτη σπατουλα Token Από τοπικό χρωματοπωλειο..

9831-6 - Monotika https://share.google/36THcnjBXrDVQJ74C
(από αλλού link)

20251003_104433.jpg

Οι επιγονατηδες αγοράστηκαν καθώς 2πλο δέσιμο σκρατς και έχει σήμανση αριστερό-δεξί.. θα δούμε τι λένε και πόσο θα αντέξουν.. οι jel της Stanley 4 χρόνια.

20251003_104917.jpg

Αθλητικού τύπου παπούτσια για εργασία περνώ πρώτη φορά,όλα ήταν σχεδόν ημιμποτα,θα δείξει τι λένε και αυτά...

20251002_191109.jpg

Με τα μέτρα όπως ξέρετε έχω ιδιαίτερη αγάπη και μου αρέσει να συλλέγω..
Το συγκεκριμένο είναι από την σειρά της Stanley με διπλής όψεως ένδειξης,φρένο με το δάκτυλο η το κουμπί..
Μπήκε στο εκθέματικο ράφι ..

20251002_191742.jpg

20251002_191950.jpg

Οι σπατουλες αμερικανικου τύπου έχουν έρθει και στην Ελλάδα.. Εινσι πλήρως ανοξειδοτες σε όλο τους το σώμα,πανάλαφρες πραγματικά και ευλυγιστες..
Η εταιρία Token ίσως να μην γνωστή σε πολλούς αλλά έχει μεγάλη γκάμα καθ ποιότητα. .
Τέτοιες έχει και η Dewalt,ίσως το ινοξ τους να είναι λίγο καλύτερο,αλλά οι τιμές είναι από άλλον πλανήτη προς ώρας..
Ξεκινάω με Token,καθώς θέλω 3 μεγέθη συνολικά και βλέπουμε.

20251003_104738.jpg

Last edited:
Καλορίζικες οι νεες παραλαβές Κωστή.

Να σε ρωτήσω κάτι; Από όλες τις μετροταινίες που έχεις ποια χρησιμοποιείς περισσότερο; Ποια είναι η πιο ποιοτική-αξιοπιστη;

Προσωπικά από όλες τις μετροταινίες που έχω πιάσει στα χέρια μου (εντάξει δεν είναι πολλές) η καλύτερη ήταν μια Milwaukee παρόμοια ή μπορεί και η ίδια με αυτή που έχεις στο ράφι σου, την οποία είχε ξεχάσει ένας πολιτικός μηχανικός που είχε έρθει να μετρήσει το σπίτι στο χωριό. Την είχα μια βδομάδα και την δούλευα μέχρι που συναντηθήκαμε και του την επέστρεψα. Εξαιρετική ποιότητα!
Αν ήταν να προτείνεις για αγορά μια από όλες, ποια θα πρότεινες;

Εμένα μ' αρέσουν και τα μπρελόκ (δεν ήξερα ότι βγάζει η Stanley). Έχουν και τα Jumbo ένα extra small που χωράει εύκολα στα κλειδιά και έχει πλάκα.

Από όλες τις μετροταινίες που έχεις ποια χρησιμοποιείς περισσότερο; Ποια είναι η πιο ποιοτική-αξιοπιστη;
Ένα παλιότερο review από μερικές μετροταινίες.
Να σου πω για την Milwaukee ( ~20€) ότι είναι πολύ βολική για μετρήσεις σε σπίτια, οικοδομές και μεγάλα μήκη. Για μικρές μετρήσεις τύπου μετράς-κόβεις υλικά που έχεις πάνω στον πάγκο εξυπηρετεί καλύτερα μια μικρότερη σε πλάτος που είναι και φτηνότερες (~5€).

• Like
Reactions: xxaris and newbie
Καλορίζικες οι νεες παραλαβές Κωστή.

Να σε ρωτήσω κάτι; Από όλες τις μετροταινίες που έχεις ποια χρησιμοποιείς περισσότερο; Ποια είναι η πιο ποιοτική-αξιοπιστη;

Προσωπικά από όλες τις μετροταινίες που έχω πιάσει στα χέρια μου (εντάξει δεν είναι πολλές) η καλύτερη ήταν μια Milwaukee παρόμοια ή μπορεί και η ίδια με αυτή που έχεις στο ράφι σου, την οποία είχε ξεχάσει ένας πολιτικός μηχανικός που είχε έρθει να μετρήσει το σπίτι στο χωριό. Την είχα μια βδομάδα και την δούλευα μέχρι που συναντηθήκαμε και του την επέστρεψα. Εξαιρετική ποιότητα!
Αν ήταν να προτείνεις για αγορά μια από όλες, ποια θα πρότεινες;
Θες να είμαι ειλικρινής.. ;
Συνολικά η Benmanm η 8αρα...
Ο λογος...;
Πιο μαζεμένη από ολες του μηκους της ,εχει επαναφορά με.το κουμπί και δεν μαζεύει μονοκόμματο αλλά όσο θέλεις εσύ..καμία άλλη δεν το κάνει τόσο εύκολα για εμένα..
Είναι αυτη που παιρνω σχεδόν πάντα μαζί μου συν την 5αρα Bosch..

Από πλευράς εργονομίας και ποιότητας κατασκευης με σειρα: MILWAUKEE-Stanley και.επειτα Bosch...Η Bennman έχει εργονομια αλλά όχι ποιότητα. .αν και ο μηχανισμός λειτουργεί άψογα..

Total και Ingco απαράδεκτες μπροστά στις υπόλοιπες...H Parkside πολυ καλύτερη συνολικά...το μεγάλο μέτρο της όχι τόσο σου σπάει τα νεύρα στο τύλιγμα..

Εμένα μ' αρέσουν και τα μπρελόκ (δεν ήξερα ότι βγάζει η Stanley). Έχουν και τα Jumbo ένα extra small που χωράει εύκολα στα κλειδιά και έχει πλάκα.
Τα μπρελόκ είναι πολύ εξυπηρετικα γιατί μπορείς να τα έχεις συνεχώς μαζί σου.
Στο τσαντάκι έχω μόνιμα το παρακάτω 2μετρο:
IMG20251005001203_121401.jpg
Το έχω 5-6 χρόνια και το είχα αγοράσει από το Πλαίσιο 2€ αν θυμάμαι καλά και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχω χρειαστεί. Πιο μακρύ και πιο ποιοτικό από το 1μετρο του Jumbo.

Εφτασε με ACS, σε 8 εργασιμες απο τις αποθηκες της Τσεχιας του Banggood, ο εκκινητης μπαταριας. 43 ευρω με το κουπονακι BGRANVPDJ1 και 40 ευρω αν εχετε και καποιο allowance.

Χωρις εξωτερικη συσκευασια, μονο το κουτακι του γυμνο με κολλημενη επανω την ετικετα με την διευθυνση!
ucDn4HWl.jpg

Το πακεταρισμα στο κουτακι του ηταν πολυ καλο ομως, δεν υπηρξε η παραμικρη ζημια καθως το σκληρο χαρτονι ηταν αρκουντως προστατευτικο.
gkd2Gpuh.jpg

Η ποιοτητα του εκκινητη και των εξαρτηματων παρα πολυ καλη και η κατασκευη γενικοτερα πολυ προσεγμενη. Το μανουαλ σε καλο χαρτι και γραμμενο σε σωστα Αγγλικα :)
kwNpZXFh.jpg

Oταν αγοραζω συσκευες με μπαταριες λιθιου, ο φοβος μου ειναι οι μπαταριες... μην ερθουν ψοφιες η ξελιγωμενες.
Ευτυχως αυτες φαινονται οκ και φορτισμενες στο 84%.
mOpF3vIh.jpg

Το πισω μερος με δυο θυρες εξοδου USB, την θυρα φορτισης USB-C, το λεντακι φωτισμου και την εισοδο των καλωδιων εκκινησης. Υπαρχει και καλωδιακι USB-c για την φορτιση της συσκευης.

Τα καλωδια εκκινησης ειναι εντυπωσιακα στιβαρα και ποιοτικα!
irqGcI4h.jpg

Αν μπορουσα να το τεσταρω σημερα σε ψοφια μπαταρια αυτοκινητου και εβλεπα οτι δουλευε οπως πρεπει θα το συστηνα ανεπιφυλακτα σε τετοια ποιοτητα και τιμη.
Μπορείς να αναφέρεις εντυπώσεις...με ενδιαφέρει η αγορά ενός εκκινητη μπαταριας..

Το έχω εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια, το φόρτισα μια φορά μιας και δεν χάνει καθόλου με την πάροδο του χρόνου, έχω βάλει μπροστά 3 ή 4 φορές. Και μιας και το θυμήθηκα καλά είναι να ελέγξω σήμερα το ποσοστό φόρτισης.

Eχω παραλαβει εδω και μερες το εργαλειο που λυγιζει βεργες/συρματα (wire bending tool) απο το Τεμου.
N3o4kmLh.jpg

Μιας και υπηρχε η απορια σε προηγουμενο ποστ, να πω οτι το υλικο ειναι ατσαλι.

Το λύγιστρο, οπως πιθανον να ονομάζεται συτο το εργαλειο, δοκιμαστηκε και τοποθετηθηκε σε μια βαση καθως δε λεει να το βιδωσω σε καμμια επιφανεια εργασιας.
A1K7kOm.jpg

Εδω το βλεπετε μαζεμενο και ετοιμο για αποθηκευση ειτε κρεμασμα απο το αγκιστρο.

Το εργαλειακι ειναι χρησιμο, κανει δουλεια αλλα οχι οσο λεει η περιγραφη (1-8μμ παχος συρματος). Υπαρχει ενα σαφες οριο που μπορει να λυγισει το συγκεκριμενο jig.
lu6e2tt.jpg

Αναλυτικη παρουσιαση θα ακολουθησει στο νημα με τα εργαλεια χειρος, αργοτερα.