Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το εργαλειακι ειναι χρησιμο, κανει δουλεια αλλα οχι οσο λεει η περιγραφη (1-8μμ παχος συρματος).
Καλορίζικο και αναμένουμε review.
Για να μην αδικούμε το εργαλειάκι, τα 8χιλιοστά που γράφει νομίζω είναι το πάχος που χωράει ανάμεσα στους πείρρους και τα ρουλεμάν (γράφει: "Can Be Bent 1-8mm"). Εκτός από ατσάλι, υπάρχουν ράβδοι από μαλακά μέταλλα και επίσης υπάρχουν σωληνάκια. Όλα αυτά θέλουν λιγότερη δύναμη για να λυγίσουν, αρκεί βέβαια να χωράνε στο εργαλείο.

• Like
Reactions: newbie and enduras1
Το εργαλειακι ειναι πολυ καλο Δημητρη, απλα ολες οι φωτο παραπεμπουν σε σιδερενια συρματα, και ολη η περιγραφη ειναι για 'συρματα' οχι για σωληνες και συναφη. Oχι οτι δεν μπορει να λυγισει σωληνοειδη, απλα διαβαζω την περιγραφη. Επισης η αποσταση του πειρου/ρουλεμαν ειναι 11μμ, (μακαρι να ηταν 8μμ γιατι θα βολευε πολυ καλυτερα σε καποιες διαμορφωσεις) αλλα κανενα προβλημα αφου το εχουμε πλεον στα χερια μας και μπορουμε να το τσεκαρουμε και να το βελτιωσουμε αν χρειαστει :)

Σφιχτηρι δεματικων! Απο Τεμου.
qV5ZjMih.jpg

Βαρυ εργαλειακι, μεταλλικη κατασκευη, το περιμενα πιο τσιπικο αλλα ειναι μια χαρα!
B2dMQLvh.jpg

Εχει και κοφτη για να κοβεις το δεματικο σε οποιο σημειο θελεις, ειτε συριζα ειτε πιο πανω.

Εδω φαινονται τα δοντακια που τραβανε το δεματικο.
oLYHswzh.jpg

Το αριστερο δεματικο ειναι σφιγμενο με το εργαλειο οσο δεν παιρνει.
sIfbHLMh.jpg

Το δεξι δεματικο ειναι σφιγμενο με το χερι, οσο πηγαινε, αλλα οταν το ζορισεις λιγο γλυστραει πανω στο πλαστικο σωληνακι.

Εχει μπει στο συρταρι με τα δεματικα, γιατι αρκετες φορες χρειαζεσαι οσο το δυνατον μεγαλυτερο σφιξιμο.

Δεν γνωριζω δυστυχως, δεν εχω ψωνισει ποτε απο το Αλι επειδη δεν εχει Paypal.
Το Ali έχει PayPal εδώ και καιρό. Και εγώ δεν το ήξερα. Ωστόσο, δεν έχω χάσει ποτέ χρήματα όλα αυτά τα χρόνια που ψωνίζω εκεί πριν βάλει PayPal.

Nαι, πραγματι στο checkout υπαρχει επιλογη για Paypal (y)

Παντως το βρισκω αντιεπαγγελματικο να μην εχουν ενημερωσει την κεντρικη τους σελιδα οτι δεχονται πλεον και Paypal, οπως ολα τα αλλα sites.

Παραλλαβες της προηγούμενης εβδομάδος...

Μια ενδοσκοπικη κάμερα της Bosch πράσινη σειρά από Amazon.

Ένας εκκινητης μπαταριας της Andowl.

Από Temu
Mια σκάφη με ροδες για βαψιμο. .
https://share.temu.com/W9m9BvwpRAB

Ένα γωνιακο τριβειο σπαστό με 225 γυακ
λοχαρτο διαμετρο.
https://share.temu.com/oyP34TqJxSB

Πανάκια 20Χ20 μικροινων.

https://share.temu.com/9bitrKkgqwB

Σόλες πατοι εργασίας.

https://share.temu.com/e5AFp63s6KB

20 μικρά πνελλακια..

20251012_185242.jpg

Μερικά λόγια για μερικσ απο αυτά.

Η ενδοσκοπικό κάμερα έρχεται σε πλήρες πακετάκι με αξεσουάρ θήκης,καθρεφτάκι,μαγνήτη και γαντζακι..
Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης καρτας micro CD..και μπορεί να εγγραφεί και βίντεο.
Καμία σχέση με μια του lidl στα 50 ευρώ που είχα και πούλησα..

20251012_185405.jpg

O εκκινητης μπαταριας της Andowl είναι 800Α εκκινησης και έχει χρηση powerband,φακου και alarm .

20251010_165647.jpg

Το σκαφακι με ροδες για χρώματα..
Έχει μήκος 60εκ και 30 πλατος σχεδόν.
Πάρθηκε για να κάνει την ζωή μου πιο εύκολη ώστε να μην μεταφέρω σκυβοβτας συνέχεια την σκάφη..
Περνει περίπου 4 λίτρα και τα ροδακια προς ώρας φενονται ποιότηκα..και μια φώτο πως φενεται ο 18αρης κύλινδρος/ρόλο.

20251012_190628.jpg

20251012_191029.jpg

Το γωιακο τριβειο μοιάζει ένα πολύ βολικό και συνχρονος ακριβή εργαλειο χειρος τριξιμοτος καθώς η γωνία θα δώσει το κατάλληλο αποτέλεσμα της γωνίας ειδικά σε σοβα και παρετινα..
Εδώ πως "τσακιζει" ομοιομορφα στην μεση το κιτρινο 225 freecut γυαλοχαρτο.

20251012_185833.jpg

..και τέλος τα 20 μικρά πινελάκια..
Αγοράστηκαν για δουλειές μια και έξω(πεταμα)..
20251012_190451.jpg
Σόλες πρώτη φορά πήρα..μόλις τις βάλω σε παπούτσι θα πω εντυπώσεις..

Αυτά....

Edit: Thanks Μιχάλη για άλλη μια φορα..!!!

Last edited:
Καλοδουλευτα, χρησιμα ολα και πρακτικα, ιδιως η σκαφη με τα ροδακια που εχουν και φρενο αλλα και ο εκκινητης μπαταριας!!

Η ενδοσκοπικη καμερα της πρασινης σειρας ειναι καταπληκτικη, δεν εχει να ζηλεψει σε ΤΙΠΟΤΑ απο την πανακριβη 12βολτη καμερα της μπλε σειρας. (y)

• Like
Reactions: newbie and KOSSTV
Καλορίζικα Κωστή!!!!
Την κάμερα για ποιά χρήση την πήρες; Ήθελα να την πάρω κάποια στιγμή, αλλά με είχε προβληματίσει το μήκος των 95cm του καλωδίου, αλλά και το manual focus που δεν κατάλαβα ποτέ τι εννοεί η BOSCH. Σημαντικό για εμένα το wi fi, ώστε να μπορώ να βλέπω την εικόνα σε μεγάλη οθόνη.

Ηλεκτροκόλληση Lidl
Βούρτσα για τζάκι
Κοντάρια 2m για την βούρτσα.

Τα κοντάρια είναι εύκαμπτα και βιδώνουν μεταξύ τους: στην μια άκρη έχουν θηλυκό σπείρωμα Μ12 και στην άλλη αρσενικό. Τα πήρα μήπως βολέψουν και για καμιά πατέντα που πρέπει να φτάσεις ψηλά, αλλά ίσως το ότι είναι εύκαμπτα δεν βολέψει - θα δείξει.
x11.jpg

Ηλεκτροκόλληση Lidl
Βούρτσα για τζάκι
Κοντάρια 2m για την βούρτσα.

Τα κοντάρια είναι εύκαμπτα και βιδώνουν μεταξύ τους: στην μια άκρη έχουν θηλυκό σπείρωμα Μ12 και στην άλλη αρσενικό. Τα πήρα μήπως βολέψουν και για καμιά πατέντα που πρέπει να φτάσεις ψηλά, αλλά ίσως το ότι είναι εύκαμπτα δεν βολέψει - θα δείξει.
View attachment 259726

Περισσότερες πληροφορίες έδωσες για τα κοντάρια παρά για την ηλεκτροκόλληση 😁
Καλορίζικη και καλώς ήρθες στο club. Εννοείται ότι περιμένουμε ανάλυση.

Περισσότερες πληροφορίες έδωσες για τα κοντάρια παρά για την ηλεκτροκόλληση 😁
Καλορίζικη και καλώς ήρθες στο club. Εννοείται ότι περιμένουμε ανάλυση.
Στέλιο, δεν άνοιξα καν το κουτί 😁 . Έχω δρόμο ακόμα μέχρι τις πρώτες δοκιμές: αγορά μάσκας και μελέτη...

• Like
Reactions: newbie
Στέλιο, δεν άνοιξα καν το κουτί 😁 . Έχω δρόμο ακόμα μέχρι τις πρώτες δοκιμές: αγορά μάσκας και μελέτη...
Για μάσκα μην ασχοληθείς κσν με τις κασκιες..πάρε γυαλιά εφόσον μιλάμε για μια στο τοσο..

Από τότε που πήρα τα αυτόματα της Total ησυχασα και κάνω σωστά την δουλειά μου..κάνω πολύ καλύτερη πάστα κόλληση..!!!

Total Ηλεκτρονικά Γυαλιά Ηλεκτροκόλλησης Οπτικού Πεδίου 90x35mm Μαύρα TSP9403 | Skroutz.gr https://share.google/IP9i5hLaGU5YHeXnK

• Like
Reactions: Χιωτης
Για μάσκα μην ασχοληθείς κσν με τις κασκιες..πάρε γυαλιά εφόσον μιλάμε για μια στο τοσο..

Από τότε που πήρα τα αυτόματα της Total ησυχασα και κάνω σωστά την δουλειά μου..κάνω πολύ καλύτερη πάστα κόλληση..!!!

Total Ηλεκτρονικά Γυαλιά Ηλεκτροκόλλησης Οπτικού Πεδίου 90x35mm Μαύρα TSP9403 | Skroutz.gr https://share.google/IP9i5hLaGU5YHeXnK
Αυτά τα γυαλιά είναι για επισκέπτες-παρατηρητές και όχι για χειριστές.
Τα ηλεκτρονικά οπτικα χαρακτηριστικά τους είναι κατώτερα από των full face και η προστασία ειναι μόνον για τα μάτια αφήνοντας το πρόσωπο εκτεθειμένο σε υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτινοβολίες.
Συν τα εγκαύματα από τους σπινθήρες αλλά και τις αναθυμιάσεις που κάποιο ποσοστό γλυτώνεις με την μάσκα.