Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο γιός μου ήθελε (τό μήλο κάτω από τήν μηλιά λένε θά πέσει) walky-talkie,καί έτσι χτές πήρα τό παρακάτω ζευγάρι γιά να παίζει καί τό μεγάλο παιδί.
Αν έχει κάποιος pmr από Αθήνα νά δώσουμε κανα ραντεβού στόν αέρα νά τά πούμε:call2:

pmr10.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

τα παιδία παίζει δηλαδή έτσι ; χαχαχα καλορίζικα φίλε

Ετσι ακριβώς Γιώργο ευχαριστώ,καλά πού έχουμε καί τά παιδιά και μαζί παίζουμε καί οι μπαμπάδες,walkie talkie,χαρταετό,τηλεκατευθυνόμενα κ.τ.λ :flipout:

σωστοοοοοοος, παίξε τώρα μ αυτά γιατί σε λίγα χρόνια θα παίζεις - και θα παίζω με τα εγγονάκια μας (ο Θεός να μας αξιώσει) και θα ξεχάσουμε τα εργαλεία μας (λέω τώρα..)

Φου, φου, ένα, δύο, ένα, δύο..... ο weather1967 ακούει?

Καλοδούλευτα κ χωρίς παρεμβολές.

Εμένα είναι η δική μου αυτοκόλλητη κ υποχρεωτική παρέα, επί 28 χρόνια, κάθε πρωί.

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Λαμβάνει δυνατά καί καθαρά ο weather1967 τόν εργοδηγό.Κώστα τό είχα δεί παλαιότερα σε μιά φωτό επάνω στό γραφείο σου μέ τό αυτοκόλλητο εργοδηγός άν θυμάμαι σωστά.

Aστα Πάνο πού νά απλώσεις πηνιόσυρμα τήν σήμερον μέ όλα τα μεγαθήρια γύρω-γύρω αφενός,καί αφετέρου όπως έχουμε γίνει σάν τά μυρμήγκια δίπλα-δίπλα ο ένας μέ τόν άλλο,παρεμβολές σέ τηλεοράσεις - τηλέφωνα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Λαμβάνει δυνατά καί καθαρά ο weather1967 τόν εργοδηγό.Κώστα τό είχα δεί παλαιότερα σε μιά φωτό επάνω στό γραφείο σου μέ τό αυτοκόλλητο εργοδηγός άν θυμάμαι σωστά.

Μέσα είσαι !
Βέβαια με εξωτερική κεραία, κέντρο, αναμεταδότες, ειδική άδεια & εμβέλεια > 12 Km.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

σε κάποια άλλη εποχή....SW1LHG...τώρα στα ξύλα...

Σωτήρη καί ραδιοερασιτέχνης κατηγορίας εισαγωγικού επιπέδου γιά VHF-UHF ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μέσα είσαι !
Βέβαια με εξωτερική κεραία, κέντρο, αναμεταδότες, ειδική άδεια & εμβέλεια > 12 Km.

Κώστα κατάλαβα,σέ συχνότητες ραδιοερασιτεχνικές νά φανταστώ VHF-UHF μέ αντίστοιχο εξοπλισμό,καί οχι σέ απλά pmr τής μπάντας τών πολιτών.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα κατάλαβα,σέ συχνότητες ραδιοερασιτεχνικές νά φανταστώ VHF-UHF μέ αντίστοιχο εξοπλισμό,καί οχι σέ απλά pmr τής μπάντας τών πολιτών.

:a0210:

Δανεισα σε ενα φιλο το 40 χιλιοστον φορστνερ να ανοιξει τρυπες για ρεσω και δε θυμαται τι το εκανε.....

Ετσι λοιπον εμ την επισκεψη του Γιαννη απο το toolshouse στην Αθηνα του ειπα και μου εφερε το παρακατω.

DSC_4322.jpg

Αυτό που έχασες ήταν το Milwaukee;
Για δοκίμασε κι αυτό και κάνε μας μια σύγκριση... Στο περίπου δηλαδή, γιατί αν δεν το κάνεις ταυτόχρονα, στο ίδιο ξύλο, ποτέ δεν είσαι σίγουρος.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δανεισα σε ενα φιλο το 40 χιλιοστον φορστνερ να ανοιξει τρυπες για ρεσω και δε θυμαται τι το εκανε.....

Ετσι λοιπον εμ την επισκεψη του Γιαννη απο το toolshouse στην Αθηνα του ειπα και μου εφερε το παρακατω.

DSC_4322.jpg

θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ!
με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε οτιδήποτε ξύλο το δοκίμασα...απλά κόβει...βέβαια θα με ενδιέφερε και ένα συγκριτικό με το κόκκινο...

Το 40άρι της Wolfcraft είναι άψογο (ρεσοτρύπανο).

Δεν θέλει πολλές στροφές στο κολωνάτο & θέλει καλό στερέωμα στην μέγγενη με 2 σφικτήρες (όχι με το χέρι) γιατί "αρπάζει" άγρια το ξύλο στο ξεκίνημα. Θα σου βγάλει πολύ καλή κοπή & καθαρό "πάτο".

image free hosting

Για βερνικια που λεγαμε...
3,5 απο λοκαλ στορρ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι το Milwaukee Μπαμπη.
Για να δουμε. Παντως οπως λεει και ο Σωτηρης τα καλυτερα διαβαζα και εγω για αυτο.

Να ρωτησω ποσο το μαλλι...?
Εγω δουλευω κινεζο και κανει δουλεια.