Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν τώρα αγόραζα πάλι το ίδιο θα έπαιρνα. Μέχρι τώρα ποιοτικά και σε θέμα ακριβείας δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα. Το έχω 2 χρόνια και το είχα πάρει από κέντρο βίδας 530 ευρώ με άτοκες δόσεις. Τότε στο εξωτερ. η φτηνότερη τιμη ήταν 485 μαζί με μεταφορικά.
Σε αυτή την τιμή παίρνεις τη μεγάλη θήκη που έχει 70 ευρώ αξια και τον οδηγό παραλληλων που έχει αλλά τόσα. 4 εξαρτήματα για αναρροφηση σε όλες τις συνθήκες με βίδες πεταλουδες, 2 κολετ, 2 βάσεις βεβαίως με ακρίβεια 0.1mm βυθισης, μεταλ κωνο για κεντραρισμα των πλακων, κλιπ αντιγραφής και 2 αντιγραφικα δαχτυλίδια.
Αν σκεφτείς για όλα αυτά και 1600 μοτέρ + 2 λεντ φωτισμό, καλώδια με μπίλια για να μην τσακιζουν και ηλεκτρονικό ελεγχο τα 500 δεν είναι υπερβολικά.
Ως αρνητικό θα έλεγα ότι η βάση στο τραπέζι λόγω σκόνης που συσσωρευεται ανάμεσα στο μοτέρ και τη βαση δεν κινηται όσο άνετα θα ήθελα με το αλεν πάνω από το τραπέζι. Εγώ επειδή πάντα δεν το έχω ευκαιρο το αλεν, σηκώνω με την ροδελα από κάτω βοηθώντας και με το άλλο χέρι. Το μοτέρ είναι βαρύ και σε αυτή την θέση ο μηχανισμός τραβάει όλο το βάρος ενώ όταν το ρούτερ είναι πάνω στο κομμάτι η κινηση γίνεται από μόνη της αφού το μοτέρ κατεβαίνει με το βάρος του.

Οι κατασκευές που κανω εγώ γίνονται έξω σε σκεπασμενο όμως χώρο. Και η βέλτιστη χρήση τόσο δυνατου και ακριβου μοτερ προϋποθέτει και διαχείριση μεγάλων ποσοτητων σκόνης και πριονιδιου. Για να το πάρεις πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κατασκευές επιπέδου και μεγέθους επίπλων και όχι διακοσμητικων ή ελαφρων κατασκευών σε περιορισμένο χώρο όπου το βάρος του ρουτερ είναι μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα.
Ευχαριστώ. Έχω δει ,νομίζω σε ένα μακέτα, μια βάση που πέραν του βάθους ρυθμίζεται και ως προς τι γωνία. Μπορεί δηλαδή το κοπτικό να κόβει υπό γωνία. Μήπως έχεις δει Κ κάτι τέτοιο για το gmf; τέλος για μικρότερες κατασκευές έχεις Κ άλλο ή κουρευτικο περιθωριων;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ. Έχω δει ,νομίζω σε ένα μακέτα, μια βάση που πέραν του βάθους ρυθμίζεται και ως προς τι γωνία. Μπορεί δηλαδή το κοπτικό να κόβει υπό γωνία. Μήπως έχεις δει Κ κάτι τέτοιο για το gmf; τέλος για μικρότερες κατασκευές έχεις Κ άλλο ή κουρευτικο περιθωριων;

Η bosch δεν έχει κάτι τέτοιο από όσο γνωρίζω.
Άλλο ρούτερ δεν έχω και ούτε πρόκειται να αγοράσω μικρότερο. Στις περιπτώσεις που ένα μικρό θα έκανε καλύτερη δουλειά απλά προσαρμοζομαι σε ποιο αργή και προσεκτική κατεργασια. Και φυσικά δεν με κυνηγάει κανένας να τελειώσω κάτι.

Ευχαριστω δημητρη.
κωστα επισης καλοδουλευτο.το dewalt (μην το ματιασω ειναι σκυλι)2 ωρες τριψιμο χωρις ουτε ενα λεπτο σταση και δεν ζεσταθηκε καν!

Το ακριβό trimmer της makita τα κάνει όλα αυτά,ονειρεμένο μηχανάκι και διακαής μου πόθος....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ναι, Αυτό το μακιτα εννοούσα. Αλλού είδους μηχάνημα βέβαια. Μου φαίνεται όμως ότι Κ εγώ πλησιάζω επικίνδυνα προς το Bosch..

Βασίλη επειδή το έχω διαβάσει και εγώ το manual δεν παίρνει και 6 και 6,35 με το ίδιο κολετ. Θέλει άλλον κολετ για το 6,35 το οποίο δεν περιλαμβάνεται. Στην Ελλάδα έρχεται με το 6αρι στην Αγγλία με το 6.35 και τα κολετ έχουν και διαφορετικό κωδικό.

Παίδες με συγχωρείτε για την παρέμβαση. Διαβάζω διάφορα σχόλια και μου φαίνεται ότι την τρίχα την έχετε κάνει τριχιά με τα λεγόμενα σας.

1) Εγώ το ρούτερ περιθωρίων αν δεν το έχετε προσέξει το χρησιμοποιώ κατά κόρον σε όλες μου τις κατασκευές (για περιθώρια, για σκάψιμο μικρών αυλακίων σε σκληρά τροπικά ξύλα αλλά και μαλακά - καρυδιές, μαονοειδή, ιρόκο κλπ), χωρίς κανένα απολύτως θέμα ακόμα και σε μερικά κλωτσίματα γιατί ήθελα να ανοίξω με την μία το αυλάκι.

2) Μέχρι στιγμής το μόνο θέμα που μου έβγαλε ήταν να φάει τα πάσα η βίδα σύσφιξης της βάσης γιατί είχα την τάση να την σφίγγω πολύ.

3) Τα κοπτικά αν δεν ήταν σχεδιασμένα γι αυτόν τον αριθμό στροφών θα είχαν σπάσει ουκ ολίγα μέχρι στιγμής (και έχω την τάση να δουλεύω και τα μεγαλύτερα σε διάμετρο - δείτε μερικά κηροπήγια να καταλάβετε).
Μου έχουν φυγει 2 ρουλεμάν μέχρι στιγμής γιατί εκτός του ότι δεν φρόντιζα να τα λιπαίνω, είχαν καργάρει από την σκόνη.

4) Σε καμία περίπτωση δεν είναι άχρηστο μηχάνημα. Μερικοί από εσάς δεν το έχετε πιάσει καν στα χέρια σας και βγάζετε συμπέρασμα εξ αποστάσεως.

5) Φυσικά και δεν κάνει για σκάψιμο σε κόντρα πλακέ μεγάλων διαστάσεων και γενικά βαριές δουλειές, αυτό είναι δεδομένο.

6) Γίνεται αναφορά για περιορισμούς στην χρήση κοπτικών λόγω των στροφών αλλά και ότι το επαγγελματικό της σειράς είναι καλύτερο.
ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ!. Με 50 ευρώ παίρνεις όλο το σετάκι (μαζί με το κοπτικό που μπορεί να φτάνει και το 1/6 της αξίας του σετ) ενώ το άλλο στην καλύτερη των περιπτώσεων κοστίζει γύρω στα 250 ευρώ..

Είναι δυνατόν αυτό των 50 να είναι καλύτερο από αυτό των 250?
Νισάφι πια...

Εμείς σαν ερασιτέχνες άντε και ημιεπαγγελματίες που έχουμε το μηχάνημα είμαστε ικανοποιημένοι πλήρως από αυτά που λέει ότι προσφέρει και αυτά που δεν λέει (εγώ το κανονικό ρούτερ το έχω παρατημένο).
Φυσικά ένα επαγγελματικό είναι σίγουρα καλύτερο και με τις ευκολίες που προσφέρει αλλά και με την αντοχή του στον χρόνο.

ΌΜΩΣ, ειδικά σε ρούτερ και ειδικά γι αυτά που κάνουμε (δεν είναι δραπανοκατσάβιδο κ.λπ.), είναι αρκετό αυτό.

Φιλικά
Νίκος.

Τι εξιστασαι ρε Νίκο?

Επειδή αναφέρουμε τους περιορισμούς που πρεπει να προσέξει κάποιος με το συγκεκριμένο ρουτερ????
Στροφές και χρήση μπιτ, περάσματα μικρού βάθους, σωστά κοπτικά????

Νισαφι θα πει αυτός που το πήρε επειδή άκουσε τα καλύτερα και στο τέλος του καρφωθηκε το κοπτικο στο κουτελο.

Με την ασφάλεια μας δεν παίζουμε.

Τι εξιστασαι ρε Νίκο?

Επειδή αναφέρουμε τους περιορισμούς που πρεπει να προσέξει κάποιος με το συγκεκριμένο ρουτερ????
Στροφές και χρήση μπιτ, περάσματα μικρού βάθους, σωστά κοπτικά????

Νισαφι θα πει αυτός που το πήρε επειδή άκουσε τα καλύτερα και στο τέλος του καρφωθηκε το κοπτικο στο κουτελο.

Με την ασφάλεια μας δεν παίζουμε.

Μα δεν έχεις καταλάβει ότι είναι ρούτερ περιθωρίων και γι αυτόν τον λόγο παίρνει 6άρια μπιτ και βυθίζεται μέχρι 2 χιλιοστά?
Τι περιορισμούς πρέπει να αναφέρεις έξτρα από αυτούς που έχει σαν μηχάνημα δηλαδή?

Εγώ το έχω 1 χρόνο κοντά και δεν έχω παρατηρήσει κάτι ακόμα και στα ζόρια. Γι αυτό που είναι κατασκευασμένο είναι μια χαρά.

Με το ακριβό ρούτερ περιθωρίων τι παραπάνω νομίζεις ότι θα μπορείς να κάνεις δηλαδή?
Θα έχεις ρυθμιζόμενες στροφές για χρήση με πιο ευαίσθητα υλικά (που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ π.χ corian κ.λπ.), πιο εύκολες ρυθμίσεις και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (σε συνάρτηση με την χρήση - εγώ ζήτημα να το δουλεύω 1 ώρα τον μήνα για να μην πω μισή).

Δεν είναι ανάγκη να συζητάμε τα αυτονόητα.

Καταρχήν να ξεχωρίσει στο μυαλό σου τα πράγματα.

Μίλησα εγώ για φθηνό και ακριβό ρουτερ περιθωριων ???

Την δυναμική ενός ρουτερ περιθωριων προσπαθούμε να δώσουμε στον κόσμο να το καταλάβει για την ασφάλεια του.

Όσο για το τελευταίο προσπαθείς απλά πολύ απλά να δικαιολογησεις την επιλογή σου.
Εσύ καλά έκανες. Αν κάποιος έχει άλλες ανάγκες θα πράξει διαφορετικα.
Να δούμε πότε θα το καταλάβεις.

Καταρχήν να ξεχωρίσει στο μυαλό σου τα πράγματα.

Μίλησα εγώ για φθηνό και ακριβό ρουτερ περιθωριων ???

Την δυναμική ενός ρουτερ περιθωριων προσπαθούμε να δώσουμε στον κόσμο να το καταλάβει για την ασφάλεια του.

Όσο για το τελευταίο προσπαθείς απλά πολύ απλά να δικαιολογησεις την επιλογή σου.
Εσύ καλά έκανες. Αν κάποιος έχει άλλες ανάγκες θα πράξει διαφορετικα.
Να δούμε πότε θα το καταλάβεις.

Δεν έχω μυαλό γιατί είμαι ηλίθιος!

Αν κατάλαβες ότι το κάνω για να δικαιολογήσω την επιλογή μου μάλλον δεν κατάλαβες καλά.
Δεν είμαι ο μόνος που έχω αυτό το ρούτερ και απ ότι βλέπεις όλοι τα ίδια λένε, άρα δεν είναι προσωπική μου διαπίστωση.

Οι απαντήσεις που δίνω είναι για 6 σελίδες σχολίων, όχι μόνο για σένα...

Μα δεν έχεις καταλάβει ότι είναι ρούτερ περιθωρίων και γι αυτόν τον λόγο παίρνει 6άρια μπιτ και βυθίζεται μέχρι 2 χιλιοστά?
Τι περιορισμούς πρέπει να αναφέρεις έξτρα από αυτούς που έχει σαν μηχάνημα δηλαδή?

Εγώ το έχω 1 χρόνο κοντά και δεν έχω παρατηρήσει κάτι ακόμα και στα ζόρια. Γι αυτό που είναι κατασκευασμένο είναι μια χαρά.

Με το ακριβό ρούτερ περιθωρίων τι παραπάνω νομίζεις ότι θα μπορείς να κάνεις δηλαδή?
Θα έχεις ρυθμιζόμενες στροφές για χρήση με πιο ευαίσθητα υλικά (που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ π.χ corian κ.λπ.), πιο εύκολες ρυθμίσεις και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (σε συνάρτηση με την χρήση - εγώ ζήτημα να το δουλεύω 1 ώρα τον μήνα για να μην πω μισή).

Δεν είναι ανάγκη να συζητάμε τα αυτονόητα.

Νικο αν το δουλευεις 0.5 ωρες το μηνα δεν σε ενοχλουν οι ρυθμισεις και τα κοπτικα σου θα ξετροχιστουν σε 2-3 χρονια. Καποιος ομως που θα το χρησιμοποιει πολυ περισσοτερο θα εχει προβλημα οταν παει να κανει R10 σε σοκορο με 30000 στροφες και δουλεμενο κοπτικο γιατι θα του καιει το ξυλο εντονα. Και οπως λες το εχεις 1 χρονο και ειναι μια χαρα. Αλλα με μιση ωρα το μηνα υπηρχε περιπτωση να μην ειναι? Ειναι κατασκευασμενο για μονο για μιση ωρα το μηνα? Αρα δεν ειναι κριτηριο αυτη η χρηση που κανεις.
Για την παρατηρηση σου Νο 3.
Η ταχυτητα περιστροφης του κοπτικου δεν ειναι για προστασια του κοπτικου αλλα του χειριστη. Και υπαρχουν 2 περιορισμοι. Η ταχυτητα του κοπτικου και η ταχυτητα που υποστηριζει το ρουτερ για συγκεκριμενη διαμετρο. Εγω εχω το ρουτερ 2 χρονια και δεν μου εχει φυγει ποτε ρουλεμαν αλλα και ουτε εχω λιπανει ποτε καποιο παρ' ολα αυτα οταν ζορισα ενα που δεν εκοβε καλα μου λυθηκε εν ωρα λειτουργιας αλλα δεν εφυγε γιατι ηταν αναποδα στο τραπεζι.
Δεν μπορεις να λες σε καποιον που αγορασε ρουτερ οτι μπορει να δουλευει μεγαλυτερα κοπτικα με 30000 και πως οταν φευγει ρουλεμαν απο κοπτικο ειναι απλα ενα περιστατικο. Μπορει να ειναι ασφαλες να το κανεις οταν ρουταρεις 10cm απο ενα κηροπηγιο αλλα ο αλλος θα το βαλει πανω σε πλαισιο με 2-3 μετρα περιμετρο να το ρουταρει συνεχομενα, και τοτε οι θερμοκρασιες ειναι αλλες και εκει θα φανει τι κανουν οι 30000 στροφες.
Και φυσικα η μεταβλητη ταχυτητα απο 10000 που εχουν τα περισσοτερα ρουτερ δεν ειναι για χρηση σε κοριαν και ευαισθητα υλικα αλλα για χρηση 99% σε ξυλο που ειναι και η βασικη χρηση των ρουτερ.

Δες καποια απο τα πολλα λινκ που αναφερουν ταχυτητες κοπτικων και τους λογους που ενα κοπτικο μπορει να εχει τεραστια διαφορα σε απο αποδοση και ασφαλεια αναλογα με τις στροφες λειτουργιας.
http://www.rockler.com/how-to/router-bit-speed/
http://www.newwoodworker.com/rtrbitspds.html

Νικο αν το δουλευεις 0.5 ωρες το μηνα δεν σε ενοχλουν οι ρυθμισεις και τα κοπτικα σου θα ξετροχιστουν σε 2-3 χρονια. Καποιος ομως που θα το χρησιμοποιει πολυ περισσοτερο θα εχει προβλημα οταν παει να κανει R10 σε σοκορο με 30000 στροφες και δουλεμενο κοπτικο γιατι θα του καιει το ξυλο εντονα. Και οπως λες το εχεις 1 χρονο και ειναι μια χαρα. Αλλα με μιση ωρα το μηνα υπηρχε περιπτωση να μην ειναι? Ειναι κατασκευασμενο για μονο για μιση ωρα το μηνα? Αρα δεν ειναι κριτηριο αυτη η χρηση που κανεις.
Για την παρατηρηση σου Νο 3.
Η ταχυτητα περιστροφης του κοπτικου δεν ειναι για προστασια του κοπτικου αλλα του χειριστη. Και υπαρχουν 2 περιορισμοι. Η ταχυτητα του κοπτικου και η ταχυτητα που υποστηριζει το ρουτερ για συγκεκριμενη διαμετρο. Εγω εχω το ρουτερ 2 χρονια και δεν μου εχει φυγει ποτε ρουλεμαν αλλα και ουτε εχω λιπανει ποτε καποιο παρ' ολα αυτα οταν ζορισα ενα που δεν εκοβε καλα μου λυθηκε εν ωρα λειτουργιας αλλα δεν εφυγε γιατι ηταν αναποδα στο τραπεζι.
Δεν μπορεις να λες σε καποιον που αγορασε ρουτερ οτι μπορει να δουλευει μεγαλυτερα κοπτικα με 30000 και πως οταν φευγει ρουλεμαν απο κοπτικο ειναι απλα ενα περιστατικο. Μπορει να ειναι ασφαλες να το κανεις οταν ρουταρεις 10cm απο ενα κηροπηγιο αλλα ο αλλος θα το βαλει πανω σε πλαισιο με 2-3 μετρα περιμετρο να το ρουταρει συνεχομενα, και τοτε οι θερμοκρασιες ειναι αλλες και εκει θα φανει τι κανουν οι 30000 στροφες.
Και φυσικα η μεταβλητη ταχυτητα απο 10000 που εχουν τα περισσοτερα ρουτερ δεν ειναι για χρηση σε κοριαν και ευαισθητα υλικα αλλα για χρηση 99% σε ξυλο που ειναι και η βασικη χρηση των ρουτερ.

Δες καποια απο τα πολλα λινκ που αναφερουν ταχυτητες κοπτικων και τους λογους που ενα κοπτικο μπορει να εχει τεραστια διαφορα σε απο αποδοση και ασφαλεια αναλογα με τις στροφες λειτουργιας.
http://www.rockler.com/how-to/router-bit-speed/
http://www.newwoodworker.com/rtrbitspds.html

Γιάννη, σωστές οι παρατηρήσεις σου, όμως οι περισσότεροι τόσο δεν το δουλεύουμε? Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι και ερασιτεχνικό (σου βάζω και ένα 5ωρο την εβδομάδα αν θες). Αν θες κάτι καλύτερο πας σε επαγγελματικό και δικαίως θα πράξεις.
Όταν είσαι ερασιτέχνης είναι πολύ λογικό νομίζω Γιάννη.

1) Χρησιμοποιείς επώνυμα κοπτικά ή κινέζικα? Γιατί εγώ κινέζικα χρησιμοποιώ μιας και το ρούτερ μόνο για λίγα πράγματα το χρησιμοποιώ.

2) Φυσικά και ισχύει αυτό που λες γι αυτό και τα μεγάλα ρουλεμάν πάντα τα δουλεύω με "δόσεις".

3) Οι επαγγελματίες ανά τον κόσμο που δουλεύουν μασίφ επιφάνειες, χρησιμοποιούν ρούτερ για corian (εδώ φίλος που το δουλεύει έχει 3 ρούτερ ειδικά για corian μόνο).

4) Είσαι πολύ πιο έμπειρος από εμένα σε τέτοια θέματα, αλλά μην ξεχνάς ότι εγώ το έχω σαν 2ο εργαλείο γι αυτό και πήρα αυτό και όχι επαγγελματικό.
Για έναν ερασιτέχνη που θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ρούτερ περιθωρίων για αυλάκια άντε και για κανένα φινίρισμα στα άκρα, είναι ότι πρέπει το συγκεκριμένο.

Γιάννη, σωστές οι παρατηρήσεις σου, όμως οι περισσότεροι τόσο δεν το δουλεύουμε? Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι και ερασιτεχνικό (σου βάζω και ένα 5ωρο την εβδομάδα αν θες). Αν θες κάτι καλύτερο πας σε επαγγελματικό και δικαίως θα πράξεις.
Όταν είσαι ερασιτέχνης είναι πολύ λογικό νομίζω Γιάννη.

1) Χρησιμοποιείς επώνυμα κοπτικά ή κινέζικα? Γιατί εγώ κινέζικα χρησιμοποιώ μιας και το ρούτερ μόνο για λίγα πράγματα το χρησιμοποιώ.

2) Φυσικά και ισχύει αυτό που λες γι αυτό και τα μεγάλα ρουλεμάν πάντα τα δουλεύω με "δόσεις".

3) Οι επαγγελματίες ανά τον κόσμο που δουλεύουν μασίφ επιφάνειες, χρησιμοποιούν ρούτερ για corian (εδώ φίλος που το δουλεύει έχει 3 ρούτερ ειδικά για corian μόνο).

4) Είσαι πολύ πιο έμπειρος από εμένα σε τέτοια θέματα, αλλά μην ξεχνάς ότι εγώ το έχω σαν 2ο εργαλείο γι αυτό και πήρα αυτό και όχι επαγγελματικό.
Για έναν ερασιτέχνη που θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ρούτερ περιθωρίων για αυλάκια άντε και για κανένα φινίρισμα στα άκρα, είναι ότι πρέπει το συγκεκριμένο.

1. εχω παρει και bosch με 25 ευρω και βελγικα με 20 και silverline (απο amazon) με 12 και κινεζικα με 5. Αυτο που λυθηκε ηταν το bosch, και εχω καταληξει οτι VFM ειναι τα silverline.

3. Και βεβαια γινεται αυτο, αλλα αυτοι που δουλευουν corian ειναι 1% σε σχεση με ολους του υπολοιπους χρηστες μονο ξυλου που εχουν ρουτερ μεταβλητης ταχυτητας.

4. Ουτε εγω ειμαι επαγγελματιας αλλα εχει τυχει να ζορισω αρκετα το ρουτερ. Και εχω δει πολυ αγρια κλοτσηματα ακομα και με 20mm διαμετρο κοπτικου σε 20000 στροφες με ρουτερ που ειναι 4 κιλα. Και λεω οτι θελει προσοχη γιατι δεν ειναι καθολου δυσκολο για καποιον που κανει τετοιες δουλειες οπως εσυ να σκεφτει: "πως θα κανω τωρα 45 μοιρες το σοκορο της οξιας μου?" θα παει να βρει κινεζικο κοπτικο 6.35 με 35mm και θα το βαλει στο trimmer. Kαι ενω θα ειναι ολα οκ για να κανει καποια εκατοστα ξυλο με καινουριο κοπτικο και να σταματησει, θα του περαει και η σκεψη μετα απο μερικες μερες να κανει και 1 και 2 και 3 μετρα. Και το ενα φερνει το αλλο, γιατι στις 45 μοιρες των 12mm κοβεις 17mm βαθος στο τελευταιο πασο. Γιατι οταν γινεται η στραβη γινεται επειδη νομιζεις οτι ολα ειναι οκ και οχι οταν εχεις αμφιβολιες.

Κύριοι με την χρήση του παρακάτω αντάπτορα (είχα ρωτήσει παλιότερα πρώην συμφορουμίτισσα) εμπλουτίζεις κατά πολύ τα κοπτικά σου για το μικρό ρούτερ της Makita που τόσο πολύ όμορφα κ πολιτισμένα συζητάμε από χθες.

http://m.ebay.com/itm/191971244319?_trksid=p2057872.m2749.l2649&_mwBanner=1

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μετά εδώ & είσαι (ερασιτέχνης) Άρχοντας.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B000P4IS9G/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1