Ευχαριστώ. Έχω δει ,νομίζω σε ένα μακέτα, μια βάση που πέραν του βάθους ρυθμίζεται και ως προς τι γωνία. Μπορεί δηλαδή το κοπτικό να κόβει υπό γωνία. Μήπως έχεις δει Κ κάτι τέτοιο για το gmf; τέλος για μικρότερες κατασκευές έχεις Κ άλλο ή κουρευτικο περιθωριων;Αν τώρα αγόραζα πάλι το ίδιο θα έπαιρνα. Μέχρι τώρα ποιοτικά και σε θέμα ακριβείας δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα. Το έχω 2 χρόνια και το είχα πάρει από κέντρο βίδας 530 ευρώ με άτοκες δόσεις. Τότε στο εξωτερ. η φτηνότερη τιμη ήταν 485 μαζί με μεταφορικά.
Σε αυτή την τιμή παίρνεις τη μεγάλη θήκη που έχει 70 ευρώ αξια και τον οδηγό παραλληλων που έχει αλλά τόσα. 4 εξαρτήματα για αναρροφηση σε όλες τις συνθήκες με βίδες πεταλουδες, 2 κολετ, 2 βάσεις βεβαίως με ακρίβεια 0.1mm βυθισης, μεταλ κωνο για κεντραρισμα των πλακων, κλιπ αντιγραφής και 2 αντιγραφικα δαχτυλίδια.
Αν σκεφτείς για όλα αυτά και 1600 μοτέρ + 2 λεντ φωτισμό, καλώδια με μπίλια για να μην τσακιζουν και ηλεκτρονικό ελεγχο τα 500 δεν είναι υπερβολικά.
Ως αρνητικό θα έλεγα ότι η βάση στο τραπέζι λόγω σκόνης που συσσωρευεται ανάμεσα στο μοτέρ και τη βαση δεν κινηται όσο άνετα θα ήθελα με το αλεν πάνω από το τραπέζι. Εγώ επειδή πάντα δεν το έχω ευκαιρο το αλεν, σηκώνω με την ροδελα από κάτω βοηθώντας και με το άλλο χέρι. Το μοτέρ είναι βαρύ και σε αυτή την θέση ο μηχανισμός τραβάει όλο το βάρος ενώ όταν το ρούτερ είναι πάνω στο κομμάτι η κινηση γίνεται από μόνη της αφού το μοτέρ κατεβαίνει με το βάρος του.
Οι κατασκευές που κανω εγώ γίνονται έξω σε σκεπασμενο όμως χώρο. Και η βέλτιστη χρήση τόσο δυνατου και ακριβου μοτερ προϋποθέτει και διαχείριση μεγάλων ποσοτητων σκόνης και πριονιδιου. Για να το πάρεις πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κατασκευές επιπέδου και μεγέθους επίπλων και όχι διακοσμητικων ή ελαφρων κατασκευών σε περιορισμένο χώρο όπου το βάρος του ρουτερ είναι μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα.
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk