Δεν έχει δωδεκαρι επειδή δεν το χρειάζεται.
Η διαφορά 12 με 8 και πόσο μάλλον 6 είναι χαοτικη!!!!!
Γιαννη σου λεω τι γραφει το μανιουαλ ισως ξερουν κατι παραπανω δεν γραφει για αλλο κολετ κλπ.μια δοκιμη θα μας θα μας ελυνε τις αποριες αλλαδεν εχω 6.35 να δοκιμασω !ισως εχει ο κωστας !
Υπάρχουν στο εμπόριο συστολές Γιάννη. Δεν ξέρω πάχη, δεν χρειάστηκα ποτέ, αλλά υπάρχουν.
Τι επικινδυνότητα να έχει μια μεταλική συστολή, ένα μεταλικό δαχτυλίδι 0,35 χιλιοστά; Τι μπορεί να πάθει;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κι εσύ αν είχες δουλέψει κι άλλα ρούτερς θα ήξερες οτι το KW1600EKA της B&D δεν έχει 12-άρι κόλετ. Δεν έχουν όλα το ίδιο σύστημα.
Άντε μάθε τώρα για τα υ-ποδήλατα...![]()
Δεν έχει δωδεκαρι επειδή δεν το χρειάζεται.
Υπάρχουν στο εμπόριο συστολές Γιάννη. Δεν ξέρω πάχη, δεν χρειάστηκα ποτέ, αλλά υπάρχουν.
Τι επικινδυνότητα να έχει μια μεταλική συστολή, ένα μεταλικό δαχτυλίδι 0,35 χιλιοστά; Τι μπορεί να πάθει;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κι εσύ αν είχες δουλέψει κι άλλα ρούτερς θα ήξερες οτι το KW1600EKA της B&D δεν έχει 12-άρι κόλετ. Δεν έχουν όλα το ίδιο σύστημα.
Άντε μάθε τώρα για τα υ-ποδήλατα...![]()
Και το parkside που εχω φοραει και 6 και 8 αλλα με αλλαγη κολετ.
Πληροφορίες για το gmf μας δίνεις; ευχαριστημένος; λείπει κάτι; θα τοΑχρηστο δεν ειναι τιποτα αν ξερεις τι παιρνεις και τι θελεις να κανεις. Αν κανεις μικρες δουλειες και διαμορφωσεις περιθωριων ειναι μια χαρα.
Εγω για παραδειγμα με το GMF οταν πηγα να ξυρισω φιλετο που ειχα κολλησει σε 16mm μελαμινη, δηλαδη το ρουτερ πατουσε σε 20mm, μου εφυγε απο το βαρος 2-3 φορες και εξυσα και την μελαμινη. Αν ηταν πιο σοβαρο κομματι θα το εκανα αλλιως ενω με ενα περιθωριων θα γινταν μια χαρα χωρις προβληματα.
Παντως εγω συστολη 6.35 σε 6 δεν εχω δει πουθενα.
Πληροφορίες για το gmf μας δίνεις; ευχαριστημένος; λείπει κάτι; θα το
προτρινες ;
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μάθεις αφού θα πτωχεύσεις πρώτα![]()

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.