Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Εχω παρατηρησει οτι ειναι καλυτερο να πληρωνεις στο βασικο νομισμα του πωλητη ($ στο Amazon.com και στους Κινεζους και λιρες στο Αmazon.uk).
Συνηθως οι τραπεζες εδω εχουν καλυτερη συναλλαγματικη πολιτικη απο οτι οι εταιρειες. Εδω χρεωνουν ~5 τοις χιλιοις commission (0.5%). Παλια εβαζαν και ενα παγιο τελος που τωρα δεν το βλεπω.

Μπορεις να ρωτησεις την τραπεζα σου ποιο ειναι το ακριβες commission που πληρωνεις στην αλλαγη συναλλαγματος. Δεν μπορεις να το δεις στην χρεωση της καρτας διοτι βλεπεις μονο την τελικη ισοτιμια.

Λοιπόν παρέλαβα αλλά ο ντέτσικας την έκανε πάλι την πατάτα του..

στο σετάκι με τις 2 24άρες λάμες της bosch είχε βάλει μια 24άρα και μια 20άρα.. Λές και είμαι γκαβός και δεν θα το δώ. Ηταν ανοιχτό το πακετάκι με τις λάμες..
Σκεφτόμουν όπως την είδα την μικρή να την κρατήσω για δοκιμή μιας και έχει μικρότερα δοντάκια για διαφορετικά κοψίματα.Τι λέτε;

Επίσης η skil δίνει μια λάμα δείγμα 150mm .

Attachments

• ΓΖ’Γβ‚¬ΓŽΒ±ΓŽΒΈΓΕ’ΓΖ’ΓŽΒ΅ΓŽΒ³ΓŽΒ±.jpg
    ΓΖ’Γβ‚¬ΓŽΒ±ΓŽΒΈΓΕ’ΓΖ’ΓŽΒ΅ΓŽΒ³ΓŽΒ±.jpg
    130.2 KB · Views: 245

αααα..καλοριζικα, φαινονται λαχταριστα :))

Nαι, να την κρατησεις. Η λαμες με την πυκνοτερη οδοντωση ειναι για κοπες ακριβειας. Η αλλη ειναι ιδανικη για το κλαδεμα.

αααα..καλοριζικα, φαινονται λαχταριστα :))

Nαι, να την κρατησεις. Η λαμες με την πυκνοτερη οδοντωση ειναι για κοπες ακριβειας. Η αλλη ειναι ιδανικη για το κλαδεμα.
Ευχαριστώ.
κι εγώ έτσι το σκέφτηκα με τις λάμες. Η 24άρα ειναι θηριάκι.
Επίσης η τσάντα πολύ γερη όλα τα λεφτά και χωράει αρκετό πράγμα μέσα εκτός απο την σπαθόσεγα.
Εφυγα για κοπές :)

Διαβασε τις οδηγιες της σεγας πρωτα :)

χαχα εννοείται . είμαι φοβιτσιάρης με τα ηλεκτρικά εργαλεία. Πρώτα ξεκοκαλίζω manual και μετά βάζω μπρος . :)

Πολυ καλα κανεις και μπραβο σου.
Πρεπει καποιος να γνωριζει ολες τις ιδιαιτεροτητες των εργαλειων και δη των ηλεκτρικων.

19.95 βγαίνει απο το www.amazon.com μέσα τα μεταφορικά.

Το γράφω γιατι καλύτερα με πωλητη το amazon εναντι του ebay.

Αν επιλέξεις δε και πληρωμή σε δολλάρια ίσως έρθει και στα 17 ευρώ και κάτι ψιλά.

Και εάν πάρεις δύο το κόστος είναι 28,95 ευρώ δηλαδή 14,475 ευρώ το ένα ...κρατας το ένα και πουλάς το άλλο ...

Ευχαριστώ.
κι εγώ έτσι το σκέφτηκα με τις λάμες. Η 24άρα ειναι θηριάκι.
Επίσης η τσάντα πολύ γερη όλα τα λεφτά και χωράει αρκετό πράγμα μέσα εκτός απο την σπαθόσεγα.
Εφυγα για κοπές :)

να του την πεις όμως.
Μην νομίζει οτι σε έπιασε κότσο.

να του την πεις όμως.
Μην νομίζει οτι σε έπιασε κότσο.

θα του την πώ στην αξιολόγηση skroutz.. Οπως και στην προηγούμενη γκάφα με το dremel που δεν είχε το "βιβλίο εμπνευσης + το DVD" μια χαζομάρα ηταν αυτα αλλά δεν εχει σημασία .

θα του την πώ στην αξιολόγηση skroutz.. Οπως και στην προηγούμενη γκάφα με το dremel που δεν είχε το "βιβλίο εμπνευσης + το DVD" μια χαζομάρα ηταν αυτα αλλά δεν εχει σημασία .

καλοτάξιδη... !!! Να κρατήσεις και τις 2. Άλλωστε νομίζω ότι η 20αρα progressor είναι και και καλύτερη και πιο ακριβή από την 24αρα...Καλά σου έκατσε πιστέυω.

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Λοιπόν παρέλαβα αλλά ο ντέτσικας την έκανε πάλι την πατάτα του..

στο σετάκι με τις 2 24άρες λάμες της bosch είχε βάλει μια 24άρα και μια 20άρα.. Λές και είμαι γκαβός και δεν θα το δώ. Ηταν ανοιχτό το πακετάκι με τις λάμες..
Σκεφτόμουν όπως την είδα την μικρή να την κρατήσω για δοκιμή μιας και έχει μικρότερα δοντάκια για διαφορετικά κοψίματα.Τι λέτε;

Επίσης η skil δίνει μια λάμα δείγμα 150mm .

Καλορίζικη!
:-)

Σε ευχαριστώ . Απο το λίγο που το έβαλα μπρόστα φαίνεται θηριάκι .. Αυριο θα έχω ολοκληρωμένη άποψη μιας και θα κόψω κορμούς απο 10 εκατοστά εως 18 το μέγιστο.

Για την ιστορία ενημέρωσα τον Κεντροβίδα για το λάθος. Με πήρε αμέσως τηλέφωνο και αναγνώρισε φυσικα το λάθος τους .Επίσης μου είπε οτι θα στείλει δώρο μια λάμα. Για να δουμε αν θα το τηρήσει. Δεν ειναι για τα 3 ευρώ που έχει η λάμα αλλά θέμα αρχής. Πρέπει οτι αγοράζουμε αυτό να παραλαμβάνουμε.

Σε ευχαριστώ . Απο το λίγο που το έβαλα μπρόστα φαίνεται θηριάκι .. Αυριο θα έχω ολοκληρωμένη άποψη μιας και θα κόψω κορμούς απο 10 εκατοστά εως 18 το μέγιστο.

Για την ιστορία ενημέρωσα τον Κεντροβίδα για το λάθος. Με πήρε αμέσως τηλέφωνο και αναγνώρισε φυσικα το λάθος τους .Επίσης μου είπε οτι θα στείλει δώρο μια λάμα. Για να δουμε αν θα το τηρήσει. Δεν ειναι για τα 3 ευρώ που έχει η λάμα αλλά θέμα αρχής. Πρέπει οτι αγοράζουμε αυτό να παραλαμβάνουμε.

Σωστός (!!!) και σωστά και τα παιδιά στον Ντέτσικα. Είμαι σίγουρος ότι θα το τηρήσουν (αλλά έτσι, από περιέργεια, ενημέρωσε). Αντε και καλά κοψίματα

Για να μην πάω και εγώ πίσω, παρέλαβα το Stanley Xtreme νάνο . Ελπίζω να βρω χρόνο το βραδάκι να το δω και το τεστάρω
Λοιπόν, πολύ καλό το xtreme. Πιο μικρό (9cm χωρίς μύτη) από το άλλο νανοκατσαβιδο καστάνιας της Stanley, με μεταλλική καστάνια (τουλάχιστον εξωτερικα) και πολύ βολικό "πιάσιμο" που σου δίνει "αίσθηση" ότι έχει δύναμη. Πιο μεγάλο και βαρύ (σχεδον διπλό βάρος) από το stubber της Wiha, αλλά προφανώς λόγω της καστάνιας. Δίνεται σε καλαίσθητη κασετίνα με τις βασικές μύτες (15) οι οποίες δειχνουν καλής ποιότητας. Συνίσταται...Βέβαια βγαίνει ακριβουτσικο (γύρω στα 22ευρα) και νομίζω δυσκολοθωρητο στην Ελλάδα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α...Και με δυνατό μαγνήτη (στα επίπεδα, ίσως και καλύτερα) του wiha. Καλό...!

Λοιπον για να το κλείσω το θέμα με τον Κεντροβίδα απεδείχθει αριστος στην εξυπηρέτηση του και μπράβο τους.

Μου εκανε δώρο ενα πακέτο λάμες 24άρες και μου είπε να κρατήσω και τις άλλες.
Οπότε του εκανα κι εγώ αξιολόγηση αλλά champions league με αρκετά αστέρια.. :p

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μετεφερα εδω τα παραπανω ποστς, για να ειναι μαζεμενα στο σχετικο νημα.

Καλοριζικα παιδες. Ωραιοτατα και χρησιμα εργαλειακια!!

Και τα δυο, και το κατσαβιδι μπαταριας general (πολυ καλο) και το stubby screwdriver με καστανια της Stanley τα εχω μαζι μου στο μικρο τσαντακι με τα βασικα εργαλεια αναγκης.

15913984736_b9a778f268_c.jpg

Πιο τσαντακι της maxpedition είναι αυτό?

Aυτο ειναι το Fatty, το μεγαλυτερο απο τα 4 EDC organizers της Maxpedition.

max-pocketorganizer-002.jpg

http://www.maxpedition.com/store/pc/EDC-Pocket-Organizers-c121.htm

H διαφορα του Fatty και του δευτερου μεγαλυτερου, του EDC, ειναι πραγματικα μεγαλη αλλα δεν φαινεται στην φωτογραφια. Χωραει 40% περισσοτερα πραγματα μεσα.

Δυστυχως δεν υπαρχει αντιστοιχης ποιοτητας μαρκα η κινεζικο αντιγραφο. Ειναι απιστευτο τι μπορουν να χωρεσουν, ειδικα το fatty. Ειναι τα καλυτερα που κυκλοφορουν στην πιατσα..μακραν!!

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ειμαι αναμεσα σε αυτό που έχεις αλλά και στο BEEFY

http://www.maxpedition.com/store/pc/BEEFY-Pocket-Organizer-p1941.htm

Συγνωμη, αυτο που εχω στην φωτογραφια μου με τα εργαλεια ειναι το BEEFY και οχι το Fatty.

Ειναι οντως καταπληκτικο. Σε αυτο αναφερομουν οταν ελεγα για την απιστευτη χωρητικοτητα του. Συνισταται ανεπιφυλακτα!!!