Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Τελικά σήμερα πρωί πρωί πέρασα απο Ντέτσικα και πήρα το FatMax backpack της STANLEY. uploadfromtaptalk1427532307575.jpg
Μαζί με μια μικρη ταμπακιέρα να την έχω μέσα στο σακίδιο. Να δούμε τώρα τι θα χωρέσει μέσα !!!!
Σκεφτόμουν και κάνα knipex κόφτη αλλά θα το αφήσω για αργότερα.....

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Τελικά σήμερα πρωί πρωί πέρασα απο Ντέτσικα και πήρα το FatMax backpack της STANLEY. View attachment 114112
Μαζί με μια μικρη ταμπακιέρα να την έχω μέσα στο σακίδιο. Να δούμε τώρα τι θα χωρέσει μέσα !!!!
Σκεφτόμουν και κάνα knipex κόφτη αλλά θα το αφήσω για αργότερα.....

Ποια είναι γιατί εδώ δεν τη βρίσκω

Πρεπει να εχει στο μαγαζ. Ομως να κανεις ενα τηλεφωνο πιο πριν να σιγουρευτεις.
Για ποια χρηση τη θελεις την τσαντα? Εχω καποιες παρομοιες και μπορω να πω οτι δεν με βολευουν καθολου. Τις χρησιμοποιω ελαχιστα και μονο οταν πρεπει να παω καπου με την μηχανη.

Tι παραλαβαμε σημερα..

Χαχαχα

Χαρά μου Νίκο...

Ντροπή και στους δυο σας...

Πλανη παρεληφθει...
Καφές μετα απο πολλεεεεεεες προσπάθειες με τον Κυριακο επιτευχθεί...
Το έξτρα της συνάντησης η γνωριμία με τον Μαστρο Μιχάλη... Μακάρι στην ηλικία του να εχουμε την λεβεντιά του...

Ευχαριστώ Κυριακο...θα το επαναλάβουμε...

Υγ. Δοκιμή πλάνης σε σχιςμενο κούτσουρο ελιάς...το ξύρισε για τα καλα...δείχνει να εχει πολυ δύναμη...και καλη ποιότητα κατασκευής...ο διακόπτης ρύθμισης κάνει ωραίο κλικ...και απο θόρυβο οχι τρομερά δυνατός...
Περισσότερα σε πιο εκτενή δοκιμή...

Last edited:

Την συγκεκριμένη την έχει. Σχεδόν έχει ότι αναφέρει στο site σαν διαθέσιμο . Οι τσάντες είναι αριστερά καθώς μπαίνεις στην μέση

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Κατ' αρχάς, είμαι off topic αφού συνέχισα πάνω στο σακίδιο που παρέλαβε ο συμφορουμίτης και δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίζω.
Μιας και ρωτάς, όμως, έχω κάποια εργαλεία σκόρπια (εκτός εκείνων σε εργαλειοθήκες) είτε από το Lidl (πχ τα πολύγωνα με καστάνια, κατσαβίδια κλπ) είτε μόνα τους που θέλω να τα έχω μαζεμένα στο αυτ/το αλλά και στο σκάφος το καλοκαίρι. Προσωρινά, τα έχω βάλει σε μια τσάντα από συνέδριο (είχα πολλές και διαφορετικές αλλά η γυναίκα τις εξαφάνισε, γιατί της έπιαναν τόπο !!!) αλλά και πάλι είναι χύμα και εγώ τα θέλω τακτοποιημένα.

Ξέρω ότι τα σακίδια και οι πολύπλοκες τσάντες είναι υπερβολικά για την περίπτωσή μου αλλά κάθε βοήθεια δεκτή.

Ναι Ιωαννη το καταλαβα αλλα δεν εχω καταλάβει πως και που χρησιμευει.

Για Αυτοσχέδιες μέγγενες μαραγκού σε DIY πάγκο ...

AYTOSXEDIA MEGGENH.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κατεβηκα μοναστηρακι και χτυπησα ενα γκινοσο 2αρι (ειχε μεινει το τελευταίο) που ζαχαρωνα τις προαλες.. 12 .

IMG_20150328.jpg

Για οσα γυαλοχαρτα σκιζονται ευκολα η λυση ειναι απλη, κολλαμε στην πισω οψη, στο χαρτι φαρδια αυτοκολλητη ταινια συσκευασιας. Το κανω αυτο στο παλμικο τριβειο που εχω και δεν σκιζονται στο δυσκολο σημειο που γυρναει το χαρτι επανω για να μαγκωσει στον μηχανισμο συγκρατησης.

Οχι ακριβως σημερα, αλλα αυτη την εβδομαδα παρελαβα τα παρακατω, το κονταρι ειναι απο καταστημα στην Αθηνας.

SAM_0760%20Large_zps0xe1dl2q.jpg

SAM_0762%20Large_zpst1vfwym8.jpg

SAM_0761%20Large_zpslxhiquks.jpg

SAM_0764%20Large_zpsz9iijapw.jpg

Από που τις πήρες...και αν επιτρέπεται ποςο κόστισαν...

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μέχρι να απαντήσει ο φίλος, κι αν ερμηνεύω καλά αυτά που γράφει, έχω την εντύπωση οτι η μέγγενη δεν αγοράστηκε από εδώ αλλά μόνο το κοντάρι το οποίο είναι ένα απλό στηλιάρι τσουγκράνας κομμένο.
Η μέγγενη παραγγέλθηκε και ήρθε από εξηωτερικό και, πολύ φοβάμαι οτι, η τιμή είνα πολύ ψηλα, ίσως 200... Μπορέι και παραπάνω. Αν δεν κατάλαβα σωστά ας μας διορθώσει ο φίλος όταν το δεί.

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μέχρι να απαντήσει ο φίλος, κι αν ερμηνεύω καλά αυτά που γράφει, έχω την εντύπωση οτι η μέγγενη δεν αγοράστηκε από εδώ αλλά μόνο το κοντάρι το οποίο είναι ένα απλό στηλιάρι τσουγκράνας κομμένο.
Η μέγγενη παραγγέλθηκε και ήρθε από εξηωτερικό και, πολύ φοβάμαι οτι, η τιμή είνα πολύ ψηλα, ίσως 200... Μπορέι και παραπάνω. Αν δεν κατάλαβα σωστά ας μας διορθώσει ο φίλος όταν το δεί.

Οχι ρε συ τοσο πολυ. Εχω δει να "παιζουν" σε τιμες απο 30 μεχρι 100 απο εξω αναλογα το μεγεθος. Σε νημα παντως οργανοποιων εφτιαξε κατι παρομοιο ενας με 6 κοστος...