jbousounis
Senior Member
- 5 September 2009
- 301
Lοπ. Και εμένα με ενδιαφέρουν αυτά. Απο που τα πηρες ; Τιμή; Μήκος;
Τελικά σήμερα πρωί πρωί πέρασα απο Ντέτσικα και πήρα το FatMax backpack της STANLEY. View attachment 114112
Μαζί με μια μικρη ταμπακιέρα να την έχω μέσα στο σακίδιο. Να δούμε τώρα τι θα χωρέσει μέσα !!!!
Σκεφτόμουν και κάνα knipex κόφτη αλλά θα το αφήσω για αργότερα.....
Ποια είναι γιατί εδώ δεν τη βρίσκω
Χαχαχα
Χαρά μου Νίκο...
Ντροπή και στους δυο σας...
Από που και πόσο να μας πει ο φίλος! Πολύ ενδιαφέρον!!!
Για οσα γυαλοχαρτα σκιζονται ευκολα η λυση ειναι απλη, κολλαμε στην πισω οψη, στο χαρτι φαρδια αυτοκολλητη ταινια συσκευασιας. Το κανω αυτο στο παλμικο τριβειο που εχω και δεν σκιζονται στο δυσκολο σημειο που γυρναει το χαρτι επανω για να μαγκωσει στον μηχανισμο συγκρατησης.
Οχι ακριβως σημερα, αλλα αυτη την εβδομαδα παρελαβα τα παρακατω, το κονταρι ειναι απο καταστημα στην Αθηνας.
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέχρι να απαντήσει ο φίλος, κι αν ερμηνεύω καλά αυτά που γράφει, έχω την εντύπωση οτι η μέγγενη δεν αγοράστηκε από εδώ αλλά μόνο το κοντάρι το οποίο είναι ένα απλό στηλιάρι τσουγκράνας κομμένο.
Η μέγγενη παραγγέλθηκε και ήρθε από εξηωτερικό και, πολύ φοβάμαι οτι, η τιμή είνα πολύ ψηλα, ίσως 200... Μπορέι και παραπάνω. Αν δεν κατάλαβα σωστά ας μας διορθώσει ο φίλος όταν το δεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.