Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι είναι τώρα αυτό; Σαν ανάκριση μου φαίνεται... Ομολογώ.....:smile:
Έγραψα "Από άμαρκα και Parkside μέχρι της Bosch και της Metabo..." Αυτά, μαζί με το ένα σετ της Wera, τα έχω στο χωριό και είναι αδύνατον να θυμάμαι όλες αυτές τις λεπτομέρεις και τις τιμές.
Εδώ κράτησα τα Proxxon και τα wera που βλέπεις στη φωτογραφία , άντε κι ένα σετάκι της Wurth.
Τι σημασία έχει όμως; Αυτό που ήθελα να τονίσω ήταν η υπερβολή, κι οτι κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας οτι δήθεν όλα αυτά μας είναι χρήσιμα.
Βέβαια μιλάω πρωτίστως για τον εαυτό μου που ξέρω οτι έχω "πρόβλημα" κι οτι κάνω υπερβολές. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, παρέλαβα δυο φορές το ίδιο σετ, επειδή μου έστειλαν άλλο λόγω καθυστέρησης του πρώτου το οποίο ξαναπλήρωσα, κι αντί να το δώσω το κράτησα κι αυτό. Το κρατάω για δωράκι, για κάποια specual περίπτωση φίλου.:rolleyes:
Δες τώρα και πες μου....

.. σε αφήσαμε λίγο να χαλαρώσεις και έχεις ξεφύγει ... ... :smile:

.. δεν έχεις πρόβλημα εσύ ... ο άλλος έχει πρόβλημα ... και όσο έχει πρόβλημα ο ένας από τους δύο όλα βαίνουν καλώς ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το VDE σετ της WERA είναι αυτό ή αυτό; Πως είναι από αίσθηση τα νιώθεις δεμένα η έχουν χαλαρότητα;

Κανένα από τα δύο δεν είναι ... μια πολύ μικρή ας την πούμε "χαλαρότητα" υπάρχει ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το VDE σετ της WERA είναι αυτό ή αυτό; Πως είναι από αίσθηση τα νιώθεις δεμένα η έχουν χαλαρότητα;

Αυτό είναι το σετ. Όπως λέει κι ο Γιάννης υπάρχει ένας ελάχιστος τζόγος αλλά δεν θα σε προβληματίσει σε καμία περίπτωση.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο, με υγεία. Είναι μια από τις σέγες που ζαχαρώνω. Περιμένω εντυπώσεις. Αν έχει κραδασμούς κλπ. Αν και είδα ότι η Skil έχει σταματήσει αυτό το μοντέλο. Σκέφτομαι και για το Black and Decker KS950SLK ή το BOSCH - PST 800 PEL Compact. Ακούω προτάσεις.

Ευχαριστώ πλύ!Γιατί να καταργήθηκε άραγε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αμα αποφασίσεις να πάρεις ένα από τα δύο να πάρεις το "Wera 05003484001 Kraftform Kompakt 60iS/65iS/67iS/16"

το "iS" σημαίνει Slim/Slimline

Slim/iS

Wera   KK VDE 68 iS.jpg

Απλά

Wera   KK VDE 68.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτό κοιτούσα τώρα και είχα καταλήξει για την iS σειρά και συγκεκριμένα αυτό θα βολέψει αφάνταστα και σε σχέση με το τι έχει φαίνεται να είναι το ποιο πλήρες και σε πολύ καλή τιμή αναλογικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι είναι τώρα αυτό; Σαν ανάκριση μου φαίνεται... Ομολογώ.....:smile:

H αληθεια ειναι οτι ο Ιωαννης εχει εναν υπερβαλων ζηλο για τις τιμες-μαρκες-ειδος,και με τα λινκ

H αληθεια ειναι οτι ο Ιωαννης εχει εναν υπερβαλων ζηλο για τις τιμες-μαρκες-ειδος,και με τα λινκ

Τι να κάνουμε αφού είναι ο άνθρωπός μας, τόσα ψαξίματα που τον έχουμε βάλει να κάνει για εμάς, πλέον το γύρισε στο αυτόματο.

Σε ευχαριστούμε Γιάννη να είσαι καλά ;)

Δεν λέω ότι είναι θέμα δικής σου λάθους σύγκρισης αλλά ότι γενικά εμφανίζει πρόβλημα η Zyklop 1/4". Επειδή έχω καρφωθεί να πάρω το σετ 1/2" την ψάχνω να δω αν αξίζει. Και συχνά διαβάζω τα στραβά της 1/4" σε αντίθεση με την 1/2". Πάντως η μικρή καστάνια από το Tool-Chek plus, δεν έχει μπόσικα που να σε ανησυχούν ή προβληματίζουν. Ίσως είναι αστοχία της Wera ως προς την 1/4". Κρίμα πάντως γιατί δεν είναι και φτηνά σετ αυτά..

Και δεν αμφιβάλλω ότι η Hazet είναι καλύτερες. Άλλωστε δεν διαθέτω Hazet αλλά ούτε και την Wera (ακόμα) για να συγκρίνω.

Εγω σου λεω να μην το σκεφτεσαι καθολου.
Καλη, γερη η Hazet αλλα στην καινοτομια και τις δυνατοτητες δεν φτανει την wera zyklop.

Προσωπικα προτιμω ενα πολυ καλο πρωτοπορειακο εργαλειο που να μου λυνει τα χερια παρα ενα αριστο κοινοτυπο εργαλειο απο αριστα υλικα και αριστη θερμικη/μηχανικη επεξεργασια που θα ζησει πιο πολυ απο εμενα :))

Παρέλαβα τη σέγα της Skil μαζί με σετ πριονάκια της Bosch.Φαίνεται σοβαρό εργαλείο,και είναι καλοφτιαγμένη.Θα γράψω σύντομα τις εντυπώσεις μου,ευχαριστώ τον φίλο KTM950 για την πρόταση!

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=3786

Καλοριζικο. Καλη αγορα.

Και μονο οτι ηταν η εταιρια που εφηύρε το ηλεκτρικο χειροπριονο και βγαζει 70 + χρονια το ιδιο μοντελο (SKILSAW circular saw Model 77 ) νομιζω λεει πολλα για την ποιοτητα της εταιριας καθαυτης..

m4cdl0w.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρέλαβα τη σέγα της Skil μαζί με σετ πριονάκια της Bosch.Φαίνεται σοβαρό εργαλείο,και είναι καλοφτιαγμένη.Θα γράψω σύντομα τις εντυπώσεις μου,ευχαριστώ τον φίλο KTM950 για την πρόταση!

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=3786

Να είσαι καλά δεν κάνει τίποτα. Έχω μανία από παιδί με τα εργαλεία και ιδίως τα ποιοτικά, και κατέχω πολλά από αυτά. Αν θές, ότι θες ρώτα άφοβα, θα χαρώ να σε ξαναβοηθήσω όπως και άλλοι εδώ μέσα.

Πηρα σημερα αυτο. Ειμουν αναμεσα σε DeWalt και Bosch, τα πρωτα τα εχει φιλος και μου εχουν κανει καλη εντυπωση, μου αρεσει πολυ οτι στεκονται ορθια και εχουν λεπτη λαβη επειδη η μπαταρια ειναι κατω. Σε ολα τα αλλα νομιζω οτι δυσκολα θα τα φτασω στα ορια τους. Η ταμπακιερα ειναι ουσιαστικα βαλιτσακι, καθως χωραει και τα δυο μεσα με τις μπαταριες και τον φορτιστη τους. Περιμενα μικρη ταμπακιερα για βιδες. Εκανα εγγραφη στην DeWalt και εχω εκτυπωσει την επεκταση εγγυησης για 3 χρονια απο ενα ετος που ειναι.

Να ευχαριστησω θερμα τον φιλο Δημητρης Θ. που μας ενημερωσε για την καλη τιμη (συνολο 188ευρω) και οχι μονο. Προσφερθηκε να μου κανει παραγγελια και με καλεσε και στο τηλεφωνο να με ενημερωσει. Δημητρη ευχαριστω παρα πολυ. :)

Για την ωρα εχω κανει αεροβιδωματα.
Πρεπει να δω πιο προσεκτικα τι μετατροπεα να αγορασω για το παλμικο για τις κανονικες μυτες που εχω ηδη.

SAM_1162%20Large_zps0welb8kt.jpg

SAM_1163%20Large_zpspt0kwct6.jpg

Ωραιος!
Το υποβαθρο παγκος κουζινας ή κατι μας κρυβεις?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ork μεγεια τα dewaltακια!

Καλοδούλευτο, με υγεία. Είναι μια από τις σέγες που ζαχαρώνω. Περιμένω εντυπώσεις. Αν έχει κραδασμούς κλπ. Αν και είδα ότι η Skil έχει σταματήσει αυτό το μοντέλο. Σκέφτομαι και για το Black and Decker KS950SLK ή το BOSCH - PST 800 PEL Compact. Ακούω προτάσεις.

Θα σου πρότεινα και εσένα την συγκεκριμένη skil, αφού μπορείς εύκολα να την βρεις σε μαγαζί στην Ελλάδα. Τώρα ανάμεσα στις άλλες δύο που λες μάλλον την Black and Decker θα προτιμούσα αν και μου κάνει κάπως μείον η πλαστικούρα που φαίνεται πως έχει, καθώς και ο ηλεκτρονικός διακόπτης ρύθμισης στροφών ανάλογα με το υλικό που θέλεις να κόψεις.

Εγω σου λεω να μην το σκεφτεσαι καθολου.
Καλη, γερη η Hazet αλλα στην καινοτομια και τις δυνατοτητες δεν φτανει την wera zyklop.

Προσωπικα προτιμω ενα πολυ καλο πρωτοπορειακο εργαλειο που να μου λυνει τα χερια παρα ενα αριστο κοινοτυπο εργαλειο απο αριστα υλικα και αριστη θερμικη/μηχανικη επεξεργασια που θα ζησει πιο πολυ απο εμενα :))

Δεν την σκέφτομαι καθόλου Μιχάλη (εννοώ την 1/2). Την παρήγγειλα εχτές, μια και που επιτέλους μάζεψα τα χρήματα της. Όσο για την πρωτοπορεια και συχνά το design,είμαι μαζί σου. Άλλωστε επαγγελματίας δεν είμαι και γουστάρω να έχω δίπλα μου εργςλεια που να με "φτιάχνουν" σε διάφορους τομεις. Άλλωστε περί ορέξεως....

Πηρα σημερα αυτο. Ειμουν αναμεσα σε DeWalt και Bosch, τα πρωτα τα εχει φιλος και μου εχουν κανει καλη εντυπωση, μου αρεσει πολυ οτι στεκονται ορθια και εχουν λεπτη λαβη επειδη η μπαταρια ειναι κατω. Σε ολα τα αλλα νομιζω οτι δυσκολα θα τα φτασω στα ορια τους. Η ταμπακιερα ειναι ουσιαστικα βαλιτσακι, καθως χωραει και τα δυο μεσα με τις μπαταριες και τον φορτιστη τους. Περιμενα μικρη ταμπακιερα για βιδες. Εκανα εγγραφη στην DeWalt και εχω εκτυπωσει την επεκταση εγγυησης για 3 χρονια απο ενα ετος που ειναι.

Να ευχαριστησω θερμα τον φιλο Δημητρης Θ. που μας ενημερωσε για την καλη τιμη (συνολο 188ευρω) και οχι μονο. Προσφερθηκε να μου κανει παραγγελια και με καλεσε και στο τηλεφωνο να με ενημερωσει. Δημητρη ευχαριστω παρα πολυ. :)
Καλορίζικο και καλά μαστορέματα. Όσο για την βοήθεια, χαρά μου ήταν.

Ευχαριστώ πλύ!Γιατί να καταργήθηκε άραγε;

Έκανα λάθος, η Skil Masters 4585 καταργήθηκε http://www.sitebox.ltd.uk/skil-masters-4585-240v-710w-jigsaw-oskil_4585
ζητώ συγνώμη.

Θα σου πρότεινα και εσένα την συγκεκριμένη skil, αφού μπορείς εύκολα να την βρεις σε μαγαζί στην Ελλάδα. Τώρα ανάμεσα στις άλλες δύο που λες μάλλον την Black and Decker θα προτιμούσα αν και μου κάνει κάπως μείον η πλαστικούρα που φαίνεται πως έχει, καθώς και ο ηλεκτρονικός διακόπτης ρύθμισης στροφών ανάλογα με το υλικό που θέλεις να κόψεις.

Και εγώ για την Skil με βλέπω. Αγόρασα πρόσφατα το πολυτριβείο της Skil και έχω μείνει υπέρ - ευχαριστημένος. Έκανε πολύ και καλή δουλειά. Το ψάχνω καιρό, έχει μεγάλο βάθος κοπής και δέχεται τις Τ και U τύπου λάμες, το μόνο μείον για μένα είναι ότι η αλλαγή στις λάμες γίνεται με αλεν. Πιστεύω πάντως πως είναι και ο πιο σίγουρος τρόπος. Ευχαριστώ για την υπόδειξη.

Για την ωρα εχω κανει αεροβιδωματα.
Πρεπει να δω πιο προσεκτικα τι μετατροπεα να αγορασω για το παλμικο για τις κανονικες μυτες που εχω ηδη.

SAM_1162%20Large_zps0welb8kt.jpg

SAM_1163%20Large_zpspt0kwct6.jpg

ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!