IOANNISTSA
AVClub Addicted Member
- 10 July 2012
- 2,147
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..
.. σε αφήσαμε λίγο να χαλαρώσεις και έχεις ξεφύγει ... ... :smile:
.. δεν έχεις πρόβλημα εσύ ... ο άλλος έχει πρόβλημα ... και όσο έχει πρόβλημα ο ένας από τους δύο όλα βαίνουν καλώς ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κανένα από τα δύο δεν είναι ... μια πολύ μικρή ας την πούμε "χαλαρότητα" υπάρχει ...
Τι είναι τώρα αυτό; Σαν ανάκριση μου φαίνεται... Ομολογώ.....:smile:
Έγραψα "Από άμαρκα και Parkside μέχρι της Bosch και της Metabo..." Αυτά, μαζί με το ένα σετ της Wera, τα έχω στο χωριό και είναι αδύνατον να θυμάμαι όλες αυτές τις λεπτομέρεις και τις τιμές.
Εδώ κράτησα τα Proxxon και τα wera που βλέπεις στη φωτογραφία , άντε κι ένα σετάκι της Wurth.
Τι σημασία έχει όμως; Αυτό που ήθελα να τονίσω ήταν η υπερβολή, κι οτι κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας οτι δήθεν όλα αυτά μας είναι χρήσιμα.
Βέβαια μιλάω πρωτίστως για τον εαυτό μου που ξέρω οτι έχω "πρόβλημα" κι οτι κάνω υπερβολές. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, παρέλαβα δυο φορές το ίδιο σετ, επειδή μου έστειλαν άλλο λόγω καθυστέρησης του πρώτου το οποίο ξαναπλήρωσα, κι αντί να το δώσω το κράτησα κι αυτό. Το κρατάω για δωράκι, για κάποια specual περίπτωση φίλου.
Δες τώρα και πες μου....
.. σε αφήσαμε λίγο να χαλαρώσεις και έχεις ξεφύγει ... ... :smile:
.. δεν έχεις πρόβλημα εσύ ... ο άλλος έχει πρόβλημα ... και όσο έχει πρόβλημα ο ένας από τους δύο όλα βαίνουν καλώς ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κανένα από τα δύο δεν είναι ... μια πολύ μικρή ας την πούμε "χαλαρότητα" υπάρχει ...