Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Είναι μερακλής έμπορος με χιλιάδες κωδικούς στο μαγαζί του και ειλικρινής στις συμβουλές του και στις τιμές.

Δεν ειναι απλα εμπορος, ειναι πτυχιουχος μηχανολογος με απιστευτες γνωσεις. Οντως εκει μεσα βρισκεις ΤΑ απιστευτα και σε καλες τιμες, αν και οι περισοτεροι τον ξερουν μονο απο τις βιδες. Σε αντιθεση με τον αλλον τον Γ.........η που αν και εχει ποκοιλια ειναι ολιγο φαρμακειο και ολιγο μουφα.
Παντα οταν περναω απο την περιοχη τον τιμαω.
Ειναι απο τα καταστηματα που οταν θα παψουν να υπαρχουν θα αφησουν μεγαλο κενο.
Ενα κακο εχει βρε παιδι μου..........Κοβει παντα αποδειξη, μα παντα, πραγμα που προσωπικα εμενα τα τελευταια χρονια αρχισε να με "χαλαει" πολυ ασχημα στα μικρα εμπορικα, και απαιτω να μην μου κοβουν.

Ναι αυτοί είναι ...και εγώ δεν ήξερα ότι έχει μαγαζί και στην Αθήνα ο εξάδελφος του.
Το μαγαζί το ξέρω από τότε που το είχε ο πατέρας του ....προ αμνημονεύτων χρόνων.
Πάντως τις τιμές του στο πατρινό δεν τις βλέπω τσιμπημένες εξ άλλου είναι πολύ καλό να ξέρεις ότι αν χρειαστείς κάτι πετάγεσαι και το βρίσκεις στις περισσότερες των περιπτώσεων. Μην ξεχνάτε ότι ζούμε και στην επαρχία......

Στην πατρα μια χαρα ειναι οι τιμες, ο ξαδερφος στην αθηνα μας τα χαλαει :-)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στην πατρα μια χαρα ειναι οι τιμες, ο ξαδερφος στην αθηνα μας τα χαλαει :-)

Πάντως έχει ένα σετ καστάνια- καρυδάκια 1/2 της KOKEN στη βιτρίνα (τουλάχιστον τη τελευταία φορά που πέρασα) 120 . Η ποιότητά του είναι αντίστοιχη, αν όχι καλύτερη, με Facom, Gedore, κλπ, που έχουν διπλάσια τιμή.

Αφού δεν έφερνε το LIDL την σέγα, ανέβηκα κλάση και παράγγειλα την SKIL 4585 ME. Έκανα μερικές πρόχειρες δοκιμές και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Μια αγορά μου την ευχαριστήθηκα με το παραπάνω.

Ονομαστική Ισχύς: 710 W
Ρυθμίσεις παλμικής κίνησης: 0+4
Δυνατότητα κοπή σε ξύλο: 100 mm
Δυνατότητα κοπή σε αλουμίνιο: 20 mm
Δυνατότητα κοπή σε χάλυβα: 8 mm
Μήκος διαδρομής: 23 mm
Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 0 - 3000 στροφές/λεπτό
Βάρος: 2,3 kg

IMG_20150608_154452_resize.jpg
IMG_20150608_154020_resize.jpg

Μια χαρα, μικρο, καλα specs και με ωραιατατη τσαντα μεταφορας. Καλοριζικο!!

Η λαμα μπαινει και αναποδα? Για να κοβεις και προς τα πισω?

Moυ ηρθε σημερα στην Αθηνα και το μικρο τριβειακι μπαταριας της Ryobi.
Mιας και εχουμε πλεον μπαταριες και φορτιστη της 18βολτης σειρας, ειναι κριμα να μην παρουμε και αλλα φτηνα εργαλεια που βγαζει η εταιρεια. 25 ευρουδακια κοστισε :)

Πλακα πλακα, αν κρινω απο το φαλτσοπριονο μπαταριας και καποια αλλα εργαλεια της σειρας Ryobi που εχω ηδη παρει, δειχνουν πολυ δυνατα και ικανα εργαλεια.
Ισως 'φταιει' το γεγονος οτι η Ryobi ανηκει στον ομιλο που βγαζει και τα φημισμενα Milwaukee. Οπως η skil ανηκει στην Βοsch και η MakTec στην Μακιτα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005HBURU0?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
5b0fdbd16157e38bc6eb3d72abcb72cd.jpg

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πάντως έχει ένα σετ καστάνια- καρυδάκια 1/2 της KOKEN στη βιτρίνα (τουλάχιστον τη τελευταία φορά που πέρασα) 120 . Η ποιότητά του είναι αντίστοιχη, αν όχι καλύτερη, με Facom, Gedore, κλπ, που έχουν διπλάσια τιμή.

Δυο σταυροκατσάβιδα που μου έχει δώσει της KOKEN είναι απίθανα, ωραία λαστιχένια λαβή με σαγρεδάκι και σίδερο μέχρι πίσω για καμιά ψιλοσφυριά αν δεν βγαίνει η βίδα

Μια χαρα, μικρο, καλα specs και με ωραιατατη τσαντα μεταφορας. Καλοριζικο!!

Η λαμα μπαινει και αναποδα? Για να κοβεις και προς τα πισω?

Ευχαριστώ Μιχάλη, όπως καταλαβαίνεις με το τραπέζι της Neutechnik ειναι ο τελειος συνδυασμός. Όχι, στο μανιουαλ αναφερει να μπαίνει με τα δοντια προς τα εμπρός.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ωραια και ''μαζεμενη''
καλες κοπες !!!

Ευχαριστώ πολύ.

Α, ξεχασα οτι εχεις την βαση σεγας!!! Ναι οντως ειναι ιδανικο!! Εχεις παρει και τις πιο μακριες λαμες Παναγιωτη?

Α, ξεχασα οτι εχεις την βαση σεγας!!! Ναι οντως ειναι ιδανικο!! Εχεις παρει και τις πιο μακριες λαμες Παναγιωτη?

Ναι, ολο το σετ. Δεν ξεχασα οτι θέλεις να μάθεις για το κυκλικό κοψιμο. Θα δοκιμασω και θα σου πω.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αφού δεν έφερνε το LIDL την σέγα, ανέβηκα κλάση και παράγγειλα την SKIL 4585 ME. Έκανα μερικές πρόχειρες δοκιμές και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Μια αγορά μου την ευχαριστήθηκα με το παραπάνω.

Ονομαστική Ισχύς: 710 W
Ρυθμίσεις παλμικής κίνησης: 0+4
Δυνατότητα κοπή σε ξύλο: 100 mm
Δυνατότητα κοπή σε αλουμίνιο: 20 mm
Δυνατότητα κοπή σε χάλυβα: 8 mm
Μήκος διαδρομής: 23 mm
Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 0 - 3000 στροφές/λεπτό
Βάρος: 2,3 kg

View attachment 116438
View attachment 116437

Τζαμι η σεγα. Καλοδουλευτη. !

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μολις καταφερα και ανοιξα την βαλιτσα με τα παιδια μου. Νομιζω και τα 10volta θα μου κανανε, αλλα η διαφορα τιμης ηταν ~100 euro μιας και τα ειχε προσφορα o Κεντροβιδας οταν πηγα απο το μαγαζί στα 320 euro. Οποτε τελικα κατεληξα σε αυτα και για μελλοντικη πιο βαρια χρηση.

Gy5BBRm.jpg

LdyScvr.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δυο σταυροκατσάβιδα που μου έχει δώσει της KOKEN είναι απίθανα, ωραία λαστιχένια λαβή με σαγρεδάκι και σίδερο μέχρι πίσω για καμιά ψιλοσφυριά αν δεν βγαίνει η βίδα

Προτιμώ τo stike through της Vessel που πόσταρα πιο πίσω μιας και καθαρίζει πιο εύκολα. Ξέρεις τι γίνεται αν μπει βρώμα, γράσσα, κλπ. ανάμεσα στα μπιμπίκια; :bigcry:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μολις καταφερα και ανοιξα την βαλιτσα με τα παιδια μου. Νομιζω και τα 10volta θα μου κανανε, αλλα η διαφορα τιμης ηταν ~100 euro μιας και τα ειχε προσφορα o Κεντροβιδας οταν πηγα απο το μαγαζί στα 320 euro. Οποτε τελικα κατεληξα σε αυτα και για μελλοντικη πιο βαρια χρηση.
Καλορίζικα!

Καλά έκανες! Καλοταξιδα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραίος !!! Καλοδούλευτες οι εργαλειάρες.... :ernaehrung004: