View attachment 122333View attachment 122334View attachment 122335View attachment 122336
ο αφυγαρντηρας παραληφθηκε την παρασκευη και ειναι πραγματικο εργαλειο γιαυτο το ποσταρω σε τρεις μερες εχει βγαλει τρελη ποσοτητα νερου και εχει αλλαξει ολη την ατμοσφαιρα του σπιτιου.
η σκουπα παραληφθηκε πριν λιγο για την σομπα πελλετ που την προοριζω κανει καλη δουλεια για αλλη χρηση δεν την βλεπω πολυ ισχυρη ,αν και καποια στιγμη θα την δοκιμασω και με πριονιδη να δω τι κανει.

συναγερμο εχεις Νικο σπιτι σου?
:violent-smiley-030:
"ταπεινότατο φαλτσοπριονάκι GCM 8 SJl " , τι άλλο θα ακούσω σε αυτό το φόρουμ . Το καλύτερο ίσως radial φαλτσοπρίονο της αγοράς στις 8 ίντσες (216 δίσκους) , αποκαλείται "ταπεινό" από τον συμφορίτη Νίκο . Εύγε νέε μου , για την ταπεινοφροσύνη σου . Άντε και στα δικά μας , παρόμοιες αγορές , αν και με τα CC δυσκολευόμαστε λίγο βρε παιδί μου (.....λέμε τώρα !!)
Ο ταπεινων εαυτον υψωθησεται, λενε οι γραφες μας!!
Μπραβο Νικο! H ταπεινοφροσυνη ειναι μιση αρχοντια)
Nαι, επενδυση ειναι τα εργαλεια αλλα δεν τα πουλας ποτε επειδη τα βαριεσαι, αλλα επειδη θελεις να αναβαθμιστεις)
Μαζί μ´ αυτό το κτηνάκι που την πραγραμμάτιζα καιρό...
![]()
....συμπλήρωσα και κάποιες ελλήψεις και φθορές.
1 σετ σφικτήρες των 300mm και 1 σετ των 150 και 100mm απο lidl.
Είμαι περίεργος να τους συγκρίνω με των stanley fatmax που έχω...
Πρόλαβες τίποτα εσυ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.