Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βαγγελη ξερει πως αν κομπασει πολυ θα φαει BAN!!!!!!!!!!
XLE51la.png

View attachment 122333View attachment 122334View attachment 122335View attachment 122336
ο αφυγαρντηρας παραληφθηκε την παρασκευη και ειναι πραγματικο εργαλειο γιαυτο το ποσταρω σε τρεις μερες εχει βγαλει τρελη ποσοτητα νερου και εχει αλλαξει ολη την ατμοσφαιρα του σπιτιου.
η σκουπα παραληφθηκε πριν λιγο για την σομπα πελλετ που την προοριζω κανει καλη δουλεια για αλλη χρηση δεν την βλεπω πολυ ισχυρη ,αν και καποια στιγμη θα την δοκιμασω και με πριονιδη να δω τι κανει.

Αυριο λεω να παω να την παρω και εγω...θα με ενδιεφερε η γνωμη σου πως την βλεπεις για τζακι..την θελω γιατι με το σκουπακι και το φαρασακι εχω τα μηχανηματα διπλα και γινοντε μες την σταχτη όλα ρε γμτ και το καθαριζω προσεκτικα αλλα γινοντε χαλια ρε γμτ.

Εγώ πάλι πήγα μια βόλτα από πράκτικερ, και πήγε 160 ευρώ. Ούτε σε φαρμακείο να είχα πάει... :flipout:

Βασικά αγόρασα αυτό:

%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1minisaw-2303.jpg

Το οποίο μόνο του έκανε 40 ευρώ... (Εμ, πράκτικερ δεν ήθελα;;;; :flipout:)

Φυσικά και αγόραζα. Τι να το κάνω όμως... :flipout:
(Εγώ μάστορας δεν είμαι, προσπαθώ να αποφεύγω τα εργαλεία που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό σε μένα, και τα δισκοπρίονα είναι ένα από αυτά. Μου αρκεί που συζητάγατε για κομμένους αντίχειρες πριν μερικές σελίδες... :dead:)

Φιλε αντωνη η σκουπα για σταχτη και μικρα καρβουνακια ειναι πολυ καλη και ειδικα με την προσθηκη φιλτρου καλτσας που εχει το μοτερ-φιλτρο δεν λερωνεται σχεδον καθολου.βεβαια εγω την εχω για πελλετ που εχει ελαχιστη σταχτη αλλα και για τζακι δεν νομιζω να εχεις θεμα.

συναγερμο εχεις Νικο σπιτι σου?
:violent-smiley-030:

Ναι έχω.... :p!!!!

Ας το κλέψουν θα πάρω άλλο σύντροφε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

"ταπεινότατο φαλτσοπριονάκι GCM 8 SJl " , τι άλλο θα ακούσω σε αυτό το φόρουμ . Το καλύτερο ίσως radial φαλτσοπρίονο της αγοράς στις 8 ίντσες (216 δίσκους) , αποκαλείται "ταπεινό" από τον συμφορίτη Νίκο . Εύγε νέε μου , για την ταπεινοφροσύνη σου . Άντε και στα δικά μας , παρόμοιες αγορές , αν και με τα CC δυσκολευόμαστε λίγο βρε παιδί μου (.....λέμε τώρα !!)

Αν θες να στείλεις χρήματα Γερμανία είναι η μόνη χώρα που δεν υπάρχει ο περιορισμός των 500 ευρώ τον μήνα.... Trust me.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο ταπεινων εαυτον υψωθησεται, λενε οι γραφες μας!!

Μπραβο Νικο! H ταπεινοφροσυνη ειναι μιση αρχοντια :))

Χαχα. Έχεις δίκιο Μιχάλη.
Είναι μία μικρή επένδυση που όμως πιστεύω θα τα βγάλει γρήγορα τα λεφτά της.
Και όπως λες και εσύ τα εργαλεία είναι επένδυση, αν τα βαρεθείς τα πουλάς και παίρνεις πίσω ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που έδωσες.

Nαι, επενδυση ειναι τα εργαλεια αλλα δεν τα πουλας ποτε επειδη τα βαριεσαι, αλλα επειδη θελεις να αναβαθμιστεις :))

Μαζί μ´ αυτό το κτηνάκι που την πραγραμμάτιζα καιρό...

DJAC.jpg

....συμπλήρωσα και κάποιες ελλήψεις και φθορές.

Καλημέρα. Αν επιτρέπεις να με ενημερώσεις σχετικά με ορισμένα χαρακτηριστικά της μέγγενης: 1) Πόσο μεγάλη είναι 2) Το υλικό κατασκευής; μαντέμι σίδηρο ή ατσάλι 3) Κόστος και κατάστημα αγοράς.

2 σετ σφηκτηρες 150mm απο Lidl και το λειζερ αλφαδι...
Αξιζει το λειζερ Αλφαδι ?

Πηρα και εγω το σετακι τα 4 σφικτηρακια και ενα λεντοφωτιστικακι για τον οπλοβαστο μου!
Επισης την κασετινα με τα καρυδακια και ενα σετ γερμανοπολυγωνα καστανιας για τον φιλο μου τον φανοποιο!

1 σετ σφικτήρες των 300mm και 1 σετ των 150 και 100mm απο lidl.
Είμαι περίεργος να τους συγκρίνω με των stanley fatmax που έχω...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

1 σετ σφικτήρες των 300mm και 1 σετ των 150 και 100mm απο lidl.
Είμαι περίεργος να τους συγκρίνω με των stanley fatmax που έχω...

Τι να συγκρίνεις ακριβώς; Και μόνο που θα τους βάλεις δίπλα δίπλα θα δεις την χαώδη διαφορά που έχουν. Δεν έχει καν νόημα μια τέτοια σύγκριση για εμένα.....

Δεν τιθετε θεμα συγκρισης μεταξυ αυτων των δυο τυπων σφηκτηρων...ειναι χαοτικη η διαφορα τους...
αλλα θα πρεπει να ξερεις γιατι τους προοριζεις κυριως ωστε να δεις ποιους πραγματικα χρειαζεσαι...πχ εγω με την βοηθεια ενος ιμαντα καταφερνω και κανω καλες κολλησεις...
αλλα απο εκει και περα τους εχω κυριως για συγκρατηση...